2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

سلام صبحتون بخیر دوستای گلم 

مامانها ختم قرآن گرفتم هدیه به حضرت محمد و امام حسن مجتبی 

تا قبل از اذان مغرب باید ختم بشه 

اگر دوسداشتید خوشحال میشم شرکت کنید 

فقط چندتا جز مونده دلم نیومد اینجا اعلام نکنم

جز ۹/۱۱/۱۲/۱۳/۱۴/۱۶/۱۷/۱۸/۱۹/۲۰/۲۴/۲۵مونده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا دوبار تست میدی  وای نگو چقد طول میکشه

دفعه اول واسه عمل تخمک گیری تست دادم دفعه دومم ک الان باشه واسه انتقال 5 دیقه طول میکشه ولی اونب ک میکنه تو دماغ درد داره خودتو ااماده کن

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
دفعه اول واسه عمل تخمک گیری تست دادم دفعه دومم ک الان باشه واسه انتقال 5 دیقه طول میکشه ولی اونب ک م ...

نترسووونممم 

5دیقه نگه میدارم تو دماغ آدم خو جونش در میاد 😂😂😑

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
نترسووونممم  5دیقه نگه میدارم تو دماغ آدم خو جونش در میاد 😂😂😑

ن کلا تو دماغ ک یه چن ثانیس کل آزمایشو گفتم 5 دیقه 😂😂😂قصدم این نیس ک بترسونمت میخواستم اماده باشییی من با اینکه یه بار تست دادم الان اینقد میترسممم شما براچی تست میدی تخمک گیری یا انتقال؟

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
ن کلا تو دماغ ک یه چن ثانیس کل آزمایشو گفتم 5 دیقه 😂😂😂قصدم این نیس ک بترسونمت میخواستم اماده باشی ...

دیگه مجبوریم بدیم حتی با وجود ترسمون  آها من برا انتقال

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
دیگه مجبوریم بدیم حتی با وجود ترسمون  آها من برا انتقال

پس باهم انتقال داریممم انشالله خدا دستمونا میگیره شما چن ساله منتظرید؟

☺اها....کلا ادم جنین داشته باشه استرس نداره....من چون هر دوبار فقط دوتا جنین داشتم اونم با هزار تا گ ...

ن اصلا همچین چیزایی نگفتن...خیلی قد بلندی و اینا میگن تو حاملگی بده

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
انشالله ک ایندفعه مامان شیم هم هما هم اینکه همه ی منتظرا من 8ساله شما چی

من 6 ساله 😊

دکترتون کیه عزیزم

دکترم دکتر طرازی هستن 

ولی دیروز دکتر طاهری برام این دارو ها را تجویز کرد چون روز کاری دکترم نبود 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

فداتشم صبح ساعت 7 و نیم ازمایش دادم گفت 11 زنگ بزن حاضره...دعا کن دیشب یه. ساعت خوابیدم از فکر و خیا ...

پيشاپيش من بهت تبريك ميگم عزيزم

ديگه چيزي نمونده تا ساعت يازده كه جواب صبوري و تلاشت رو ببيني

ن کلا تو دماغ ک یه چن ثانیس کل آزمایشو گفتم 5 دیقه 😂😂😂قصدم این نیس ک بترسونمت میخواستم اماده باشی ...

جوابش چقدر طول میکشه آماده بشه ؟

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

بگو بگیره راستش من تحمل نکردم زدم 1 ساعت پیش فردا صبحم میزنم اگه پررنگ تر شد میرم ازمایش دیگه طاقت ن ...

مبارک باشه عزیزم.ان شاالله صحیح و سالم بغل بگیری نی نی خوشگلت رو 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت