2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد داشت؟هزینش چقدر شد؟مشکلتون نازکی آندومتربود؟

نه عزیزم اصلا درد نداشت مثل همون معاینه، نه مشکل نداشتم  بخاطره اینکه بار اول منفی شدم بتام رفت بالا افت کرد به دکتر کفتم انجام بده ک شانسم بره بالا ولی متاسفانه بار دومم بتام رفت بالا افت کرد ، هزینه اش پارسال ۵۰۰ بود

ن دفعه اولم..کلا ۱۰ تا...چون دفعه اولم بود بی خیال بودم ...البته ۶تا پسر داشتم ک ۳تاشو انتقال دادن ی ...

☺اها....کلا ادم جنین داشته باشه استرس نداره....من چون هر دوبار فقط دوتا جنین داشتم اونم با هزار تا گرفتاری درست میشد خیلی استرس داشتم.....ولی احساس میکنم اگه دفعه مثلا۱۰ تا جنین داشتم خیلی استرسم کم میشد.....بعد یه سوال دیگه من دفعه اول خارج از کشور انتقال انجام دادم که دکترم میگفت بعد لز انتقال دستت رو نباید بالا ببری مثلا یه چیزی از بالای کابینت برداری یا تو حموم سرتو نشور....اصلا یه جوری استرس بهم وارد شده بود فکر میکردم یه بشقاب بردارم بچه میفته☺....شماهم دکترتون این چیزا رو گفته بودن؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
نه عزيزم مشکلي ندارم

ممنونم گلم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
2 دقیقه. اما تا 5 دقیقه فقط نگاش کردم هی پررنگ تر شد ...انشاله خدا بهم نگاه کرده باشه

مبارک باشه عزیزم.....

من خودم خواستم عزیزم دکترمم مخالفت نکرد البته ک نتیجه هم نگرفتم، نه عزیزم اصلا درد نداره مثل همون مع ...

خیلی ممنون عزیزم

نه عزیزم اصلا درد نداشت مثل همون معاینه، نه مشکل نداشتم  بخاطره اینکه بار اول منفی شدم بتام رفت ...

منم دقیقا مثل شما هر دوبار مثبت شد بعد افت بتا داشتم....دکترتون نگفت علتش چیه ؟.....بازم جنین دارین؟

😔😔😔😔برام دعا کنید پریود شدم و امروز باید برم تست کرونا بدم ک اگه جوابش منفی بود داروهامو واسه انتقال شروع کنم 😢

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
کیلینیک مشتاق اصفهان

سلام دکترتون کیه؟ شمابراتون زودتر تست کرونا نوشته؟دکترمن گفت روز دوم پربود برم تا تست کرونا بنویسه ولی تاجوابش بیاد وداروهامو بگیرم میگم نکنه دیر بشه 

یا رب العالمین
سلام دکترتون کیه؟ شمابراتون زودتر تست کرونا نوشته؟دکترمن گفت روز دوم پربود برم تا تست کرونا بنویسه و ...

دکترم دکتر کلانتره بهم گفت روز اول برم تست بدم تا روز دوم جوابو بپرسم اگ منفی بود داروهامو شروع کنم از روز دوم

خدایا خودمونیما اگه من نبودم دنیات میخواست عقده هاشو سره کی خالی کنه 😢😢😢قلمت بشکنه روزگار گر ننویسی برما چه گذشت😢😢😢😢😢😢😢😢😢
ممنون از توضيحاتتون به شما چند تا جنين تحويل دادن ؟  چطور بهتون پيشنهاد اهدايي داده ...

من یائسگی زودس داشتم بارها دارو های مختلف استفاده کردم تخمک یکی یا دو تا کوچیک داشتم اصل بزرگ نمیشدن...با دارو پریود میشدم...اخه چهرش برای من فرقی نمیکرد ...23 تخمک داشت ..اسپرم همسرمم ضعیف بود 10 تاش جنین شد اما هم گرید a

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین