2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045066 بازدید | 684424 پست
عه فکر کردم جنینهات ۵روزه بوده. برای شما پس خیلی خوب گرفته الحمدالله. الهی من و سارا هم مثبت بشیم دل ...

اره فریز 3 روزه و نیم بودند شایدم 4 روزه حساب بشن ...انشاله عزیزم فردا معلوم میشه باردارم یا نه با ازمایش

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
من بیشتر وقتها دل درد دارم و پاهام خیلی یخه غیر از این علامت دیگه ای ندارم من و شوهرم شروع کردیم ب ...

بهترین کاره ...من روزی 3 تا فیلم و سریال میبینم 2 روز حالا تعطیلاته با هم میبینیم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی شد ک برات تصمیم گرفتن سه روزه انتقال بدن؟ چون جنینای خودم بلاست نمیشن ازت میپرسم

من دفعه قبل که فرش انتقال دادم اونم مثبت شد اما سقط شد...دکتر تصمیم گرفت من اهدایی گرفتم دفعه قبلم یکشنبه پانکچر بود پنج شنبه انتقال ...10 هفته سقط شد دکترم شهریور اجازه بارداری داد منم از 24 شهریور شروع کردم اینبار فریز بود چون 8 تا جنین هنوز داشتم ..

عزیزم سیکلت رو شروع کردی ؟

نه هنوز نکردم😅 ابان میخام اقدام کنم.

گفتم بدنیست از الان پرس و جو کنم 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من دفعه قبل که فرش انتقال دادم اونم مثبت شد اما سقط شد...دکتر تصمیم گرفت من اهدایی گرفتم دفعه قبلم ی ...

اخی عزیزم چرا سقط میشدن؟ ضعیفن؟ عزیزم خیلی سخت گذشته برات خداروشکر این دوران داره برات تموم میشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من دفعه قبل که فرش انتقال دادم اونم مثبت شد اما سقط شد...دکتر تصمیم گرفت من اهدایی گرفتم دفعه قبلم ی ...

مبارك باشه انشالله به سلامتي 

كدوم مركز بوديد؟ جنين اهدايي گرفتيد يا تخمك؟  

اخی عزیزم چرا سقط میشدن؟ ضعیفن؟ عزیزم خیلی سخت گذشته برات خداروشکر این دوران داره برات تموم میشه

نه عزیزم یه بار بود همون دفعه اول انتقال ...مشکل انعقادی دارم ؟اینبارداروهامو بیشتر کردن ...خداروشکر 

دو تا انتقال دادی عزیزم؟

اره عزیزم انشاله 2 قلو بشه🙏👶👶

نه هنوز نکردم😅 ابان میخام اقدام کنم. گفتم بدنیست از الان پرس و جو کنم 

بسلامتی عزیزم ،یه چند ماه پیش تو تاپیک یکی از بچه ها گفت داروخانه دکتر بختیاری داخل اصفهان داره ،میخوای یه سوال کن شاید داشته باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مبارك باشه انشالله به سلامتي  كدوم مركز بوديد؟ جنين اهدايي گرفتيد يا تخمك؟  

ممنونم عزیزم...تخمک اهدایی ...من مطب میرفتم اما دکتر کارهای پانکچر و انتقال رو کلینیک امید انجام میدن...سری اول 16 تومن شد بدون سونو وویزیت اینبار با دارو و انتقال و ویزیت 5 تومن فکر کنم البته....من حتی دونر رو هم ندیدم تمام کارهاشون رو مامای مطب میکرد

ممنونم عزیزم...تخمک اهدایی ...من مطب میرفتم اما دکتر کارهای پانکچر و انتقال رو کلینیک امید انجام مید ...

ممنون از توضيحاتتون به شما چند تا جنين تحويل دادن ؟ 

چطور بهتون پيشنهاد اهدايي داده بودن ؟

من ١١ تا جنين فريز دارم اگه نشه ديگه ميرم دنبال اهدايي ولي ادم اگه دونر را ببينه و خوبه حداقل قيافشو انتخاب كنيم 😁