2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045141 بازدید | 684431 پست
عزیزم من روز ۱۱_۱۲ببخشید بعد دستشویی بزرگ ترشحات قهوه ای داشتم بعد اونم دوبار اینطوری شدم اسپرین رو ...

ای جان برای شما هم دوقلو هست؟ خدا حفظشون کنه. 

من الان ۸ هفته هستم و توی هفته هفتم خونریزی کردم شدید بعد رفتم سونو دکتر نبوی گفتن جنینام خوبن و هماتوم هم ندارم و این خونریزی طبیعیه. 

الان سه روز هستش که پروژسترون می زنم و شیاف یکی صبح و یکی شب با این حال هنوز لکه بینی سیاه ادامه داره.

از اون طرف نگرانم که انوکسا و آسپرین قطع شده نکنه مشکلی پیش بیاد چون من سابقه سقط توی همین هفته رو هم داشتم خیلی می ترسم.

پس یعنی بهتره از فردا انوکسا رو شروع کنم؟ و سه روز درمیون پروژسترون بزنم و شیاف هم روزی دوتا؟

خیلی برات خوشالم. خداروشکر. منم چند روز پیش خواب دیدم ازمایشم مثبته عدد بتام ششصد🙈 وای اگه بدونی بی ...

عزیزم منم شوهرم این چند وقت همش خواب مثبت شدنمو میدید. ان شاالله خوابتون خیره و خیلی زود با خبر بتای بالا تون میاین تاپیک

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا. من هرطور شده تاکید میکنم. بدون هچینگ بی فایدست. اهان انتقالت دو مرحله ای بوده. پیشنهادخودت ...

یعنی عزیزم خودمون باید تاکیید کنیم هچینگ میخوایم حتما؟اگه دکتر قبول نکرد چی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ممنونم دوستای گلم😍😍😍😍 دعا کنین تا آخرش برام خوب پیش بره و صحیح و سالم بغلش بگیرم. من رویان انجا ...

دوبار انتقال دادید یعنی دو تا هزینه انتقال دادید؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
نمی دونم هر چی خدا بخواد به شوهرم گفتم برو مدیکور بگیر مثل اینکه نداشت ازین خودکاریا خارجی گرفت مارک ...

سارا جان‌چرا انقدر زود ناامید شدی

جنین شما سه روزه بوده انقدر عجله نکن

منم اینطورم خصوصا شبها. اونقدر زیاد میشه که مطمئنم فرداش پاشم لک میبینم

نمی دونم والا منم دردم بعضی وقتا زیاده نمی دونم علایم خوبیه یا بدیه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ببین بنظر منم برا جنین سه روزه روز ۱۱ زوده. من جنینای مرحله دومم ۵ روزه هچینگ بودن روز ۱۱ که امروز ب ...

دلارام‌جان سیکلت لانگ بود؟

سارا جان‌چرا انقدر زود ناامید شدی جنین شما سه روزه بوده انقدر عجله نکن

الان بهتر شدم.نمی دونم والا 

به شوهرم گفتم بیبی بخر گفت دیگه نمی خرم منم گفتم اینقد میزنم مثبت شه😢

الان حالم بهتره تازه روز ۱۱ هست ان شاالله خدا هیچ کسو ناامید نکنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من این ماه انتقال داشتم .دو مرحله ای.آخرین جنینام بود .خدا رو شکر امروز جواب آزمایشم مثبت شد .بتام ۶ ...

تبریک میگم عزیزم ،بارداری خوبی داشته باشی و به سلامتی بغلش کنی 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام دوستان عزیز کسی میدونه سیکل انتقال بلند جنین فریز چجوریه ؟ تا اینجاش که ال دی میدن بعد روز ۲۱ پ ...

صفحه ۱۷۱۱۹ رو بخون سارا دلارام و زیزی جواب دادن سوالتو

الان بهتر شدم.نمی دونم والا  به شوهرم گفتم بیبی بخر گفت دیگه نمی خرم منم گفتم اینقد میزنم مثبت ...

خدارو شکر که بهتری

بیبی خواستی بزنی فقط مدیکور بزن

اگرم میبینی بهت استرس میده نزن اصلا

عزیزم منم شوهرم این چند وقت همش خواب مثبت شدنمو میدید. ان شاالله خوابتون خیره و خیلی زود با خبر بتای ...

ممنون عزیزم الهی آمین. قسمت من و بقیه ی بچه های تاپیک بشه الهی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
یعنی عزیزم خودمون باید تاکیید کنیم هچینگ میخوایم حتما؟اگه دکتر قبول نکرد چی؟

من قصدم اینه با جنین شناس مشاوره برم و ازش بخوام دستور هچینگ بزاره داخل پرونده. اما نمیدونم امکانش هست یانه. اگه رویان مشاوره با جنین شناس نداشته باشه ب دکتر زنان میگم و همون روز پانکچر تاکیید میکنم دستورشو بده...

در کل فکرمیکنم وظیفه جنین شناسه نه دکتر زنان

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من قصدم اینه با جنین شناس مشاوره برم و ازش بخوام دستور هچینگ بزاره داخل پرونده. اما نمیدونم امکانش ه ...

مرسی عزیزم ...متوجه شدم.....درصد موفقیت با هچینگ چقدر میره بالا

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی