2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست
میگم من مثل پریود کمر درد و دل درد دارم میترسم پریود شم شما علایمی ندارین؟؟

منم اینطورم خصوصا شبها. اونقدر زیاد میشه که مطمئنم فرداش پاشم لک میبینم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم دیروز رفتیم انجام دادیم. شستشو دادن و گفتن چندتا اسپرم نرمال و مناسبه میکرو باقی موند. فریز کر ...

خوب خدا رو شکر که اسپرم نرمال پیدا شد عزیزم ،انشالله که نمونه همون روز هم خوب باشه و نیازی به تسه و فریز نباشه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=159746213]پیامتو الان دیدم، خوش خبر باشی. وای ک چقدر خوشال شدم مبارک باشه❤👶👶 کدوم دکتر برات انتقال داد؟ منم ...[/QUOTE

جنین دوروزه رو دکتر خودم دکتر مصطفایی انتقال داد اما مرحله دوم رو دکتر قاضی بود. بنظدم هچینگ خوبه اما بحث اینجاست که رویان کاری نداره ما چه نظری داریم کار خودشونو میکنن. من دفعه دوم انتقالم که منفی شدم قرار بود برام هچینگ کنن. روز ۹ انتقالم داشتم صورتحساب رو نگاه میکردم متوجه شدم برام هچینگ نکردن با اینکه پیشنهاد خودشون بود بعد زنگ زدم پرسیدم گفتن جنین شناس تشخیص داده😐😐😐 که منفی شدم.

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم شما لکه بینی داری یا خونریزی؟ یادمه شما هم مام بودی با دکتر علیرضایی؟ به شما گفتن چی کار باید ...

عزیزم من روز ۱۱_۱۲ببخشید بعد دستشویی بزرگ ترشحات قهوه ای داشتم بعد اونم دوبار اینطوری شدم اسپرین رو قطع کردن ولی انوکسا رو همچنان میزنم دکترم میگه تو دوقلویی عادیه نگران نباش داروهاتو به موقع مصرف کن.گفت میخایی لک نبینی امپول پروژسترون رو حذف نکن هر۳روز یکبار مصرف کن.منم از ترسم یک درمیان امپول پروژسترون میزنم به جای شیاف

من احتمالا مقاومت دارویی پیدا کردم احتمالا ... حالا قراره هیسترو بشم شاید دلیل دیگه ایی داشت

من اولین بارم بود میخوردم ک جواب نداد 

هستروچی هست؟

انشاالله مشکلی نباشه وجواب بگیری

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

سلام خانم ها 

من امروز رفتم مركز وارد سيكل پانكچر شدم 

ولي بهم فقط دوتا آمپول داد دكتر 

كسي بوده مثل من ؟

گفت چون اون هاي ديگه خارجيش نيست اين ها خارجيه 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

خوب خدا رو شکر که اسپرم نرمال پیدا شد عزیزم ،انشالله که نمونه همون روز هم خوب باشه و نیازی به تسه و ...

مرسی عزیزم 🙏🙏 همینطور واسه شما

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام دوست جونیا

خداروهزااااار مرتبه شکر انگار کم کم همه دارن مامان میشن

ایشالا نی نی هاتونو سالم بغل بگیرید واین تاپیک براتون خاطره ای بمونه

انگار من از قافله جا موندم😁

نمی‌دونم چرا فکر میکنم همه مشکل ها درمان داره به جز dfiاسپرم

حتی فکر میکنم آزواسپرمی درمانش راحتتره تا اینdfi

بنظر شماهم همینطور؟اینایی که تجربه دارن 

[QUOTE=159746213]پیامتو الان دیدم، خوش خبر باشی. وای ک چقدر خوشال شدم مبارک باشه❤👶👶 کدوم دکتر برات ...

ای بابا. من هرطور شده تاکید میکنم. بدون هچینگ بی فایدست.

اهان انتقالت دو مرحله ای بوده. پیشنهادخودت بود یا دکتر؟ چ جالب. البته من هایپر میشم و باید جنین فریز کنم. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من این ماه انتقال داشتم .دو مرحله ای.آخرین جنینام بود .خدا رو شکر امروز جواب آزمایشم مثبت شد .بتام ۶ ...

خیلی برات خوشالم. خداروشکر. منم چند روز پیش خواب دیدم ازمایشم مثبته عدد بتام ششصد🙈 وای اگه بدونی بیدارشدم چ حس خوبی داشتم الان میفهمم شما ک تو واقعیت این حسو تجربه کردی چقدر حالت خوبه😍