2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
مگه شما هم درخواست سلفری دادی ؟ باید با ازمایشگاه هماهنگ کنی عزیزم . به من پشت تلفن چیزی نگفتن فقط ر ...

منم بخاطر سنم دکتر گفت سلفری بده. اما اینم گفت بخاطر شریان رحمی حتی یه روزم انوکسا فراموش نشه. اگه ان بی رو نمیدید که همونجا به خودت میگفت. نگران و سر در گم نشو عزیزم. والا تا بیست سال پیش سونوی معمولی هم به زور بود. انشالله به سلامتی دنیا بیاریش وروجک رو.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام زینب جون خوبی گلپسرت خوبه؟  منو یادت میاد ؟  اومدم بگم من دوباره برگشتم رویان  ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ آره گلم کاملا یادم میاد، خیلی تلاش کرده بودی، یه مدت هم قرار بود استراحت باشی 

ان شاالله که برات خیر باشه عزیزم و مامان بشی😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم چقدر هزینه سلفری شد؟ دیگه نظر دکترت اینه وگرنه دکتر من نوشت تازه وقتی رفتم سونو دکترش اول فقط ...

آزمایشگاه دنا سلفری ۳ میلیونه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان  من امروز سونو ان تی رو بردم به دکترم نشون دادم و گفتم چرا ان بی رو ننوشتید تو دست ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ راستش باید ریپورت سونو رو بخونی اگر نوشته بود nasal bone present دیگه مهم نیست و اینکه اگر بقیه پارامترها خوب باشه دیگه نیازی نیست به دستورnb

عزیزم منم سونو کنترل طول سرویکس داشتم، خیلی هم عالیه برات نوشتن

یادمه سلفری داده بودم جوابش 24 روز طول کشید تا بیاد و مجبور شدم قبل از آماده شدن جواب سرکلاژ کنم، ولی خدا  رو شکر همه چی ختم به خیر شد

از کجا فهمیدی ؟ راستی دیگه سونو ندادیی درمورد وزن و تاریخ زایمانت چیزی نگفتن ؟

منظورتون پلکتازی از کجا فهمیدم؟  اگه منظورتون اینه تو سونو آنومالی بهم گفتن این مشکل هست،،،  نه تا الان نگفته دیگه برم سونو اینبار خودم بهش گفتم سونو بعدی کیه گفت یکهفته دیگه بیا ویزیت ببینیم چی میشه!!!!  تاریخ زایمان هم دکتر گفته ۲۶ آبان

زینبی جون همون موقعم خواستم دوباره بفرستم نیومد الانم نمیاد شانسم😔

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ممنون عزیزدلم ،چشم ،توکل بر خدا ان شاالله هر چی خیر برامون پیش بیاد ، ببخشید زینبی جان یه سوال دیگه ...

آره گلم اگر سزارین باشی تا یک هفته _10 روز نیازه 

منم نفرت دارم و تا شب قبل از عمل ایرانی میرفتم ولی بعدش مجبور بودم، با درد و فشار بخیه اصلا نمیشد

@زینبی_بابا     سلام زینبی جان من الان یک هفته هست پانکچر کردم چون هایپر شدم فریز کردن ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

ببین گلم سونو آندو رو بهتره بین روز 5 تا 8 پریود بری

عزیزم منم اندو گرید 3 داشتم ولی برای انتقال بوسرلین دادن نه دیفرلین، باید در کار نیست 😉 😉 😉 خاطرت جمع

سلام عزیزم خوبی‌؟  ببین گلم سونو آندو رو بهتره بین روز 5 تا 8 پریود بری عزیزم منم اندو گرید 3 ...

قربونت زینبی جان

خوب بوسرلین رو کی باید بهم بدن؟بزارم دوبار پریود شم برم برا بوسرلین یا زودتر برم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
@زینبی_بابا ‍ سلام عزیزم ببخشید انقدر ازت سوال میپرسم و تو با مهربونی جواب سوالا رو میدی واقعا خدا خ ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ خدا  رو شکر اگر مفید بوده😍😍😍

ببین گلم این مدل دارو دادن برای سیکل های بلند هست، حالا یا انتقال یا پانکچر، چی کار میکنه؟ به رحم و تخمدان حالت یائسگی موقت میده تا استراحت کنن و بهتر پذیرای داروها باشن 

شما چقد طول کشید جوابش اومد؟من نمیدونم کجا انجام بدم جوابش زود بیاد برام شهرمونم انجام نمیده . شما م ...

خداروشکر عزیزم که بهتری و مطمئن باش که بعد جواب هم خودت میبینی چیزی نیست، ،  من تهرانم اینجا هم چند تا آزمایشگاه انجام میدادن یعنی آزمایشگاه محلمون انجام نمیدادن،،  من آزمایشگاه نیلو انجام دادم تاریخ جواب زده بودن حدود ۱۵ تا ۲۰ روز بعدش ولی حدود ۱۰ روز بعدش تو سایتش جواب اومد،،  تا جایی که میدونم خیلی از آزمایشگاه های شهرستانها هم میفرستن نیلو یا دنا تهران برای همین یه چند روز بیشتر طول میکشه،،،  توکل بخدا دعا میکنم آرامش بهتون برگرده عزیزم

قربونت زینبی جان خوب بوسرلین رو کی باید بهم بدن؟بزارم دوبار پریود شم برم برا بوسرلین یا زودتر برم

من برای انتقال پریود سوم که شروع شد رفتم و ال دی شروع شد از روز 5 و 19 روز بعد بوسرلین های روزانه تزریقش شروع شد و بعد 11 روز پریود عقب افتاد، بعد که شروع شد استرادیول دادن و بوسرلین رو کم کردن و بعد از چند روز قطع کردن و روز 21 پریود چهارم انتقال دادن

مادران زنی نیست که با صدایه دردانه اش بیدار میشودمن هم مادرم منی که وقتی شب در خواب تو را میبینم دلم نمیخواهد صبح بیدار شوم وقتی در خواب تورادر اغوشم می بینم دلم میلرزد ولی در خواب هم میدانم که ندارمت ولی دلم برایت میلرزدصبح که بیدار می شوم لبخند به لب دارم چون روی ماه تو را دیده ام چون تو رادر اغوش کشیده ام چون بوی تو را به ریه هایمکشیده ام حتی درخواب وبرایه یک لحظه اری من هم مادرم مادر فرزند ندیده ام ونیامده ام ..مادر تویی که برایه داشتنت روزهای قشنگ جوانیم را در مطب دکتر ها وبیمارستان ها گذرانده ام مادر تویی که برایه داشتنت مشت مشت قرص میخورم وصدها امپول می زنم منی تمام تنم از مرحمت امپولهای گران قیمتم کبود است منو امثال من مادرتر از هرمادریم مادرانی زجرکشیده مادرانی که ثانیهثانیه زندگیم رادر حسرت تو گذرانده ام که با دیدن یک کفش نوزادی درپشت ویترین مغازه دلمان میلرزدوپر می شود از غصه از حسرت دیدن توبا این کفش ها وتاتی تاتی کردن تواری من هم مادرم فقط تو را ندارم عزیزکم فقط در رویا هایم برایت مادرانگی میکنم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی