2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست
دکتر من داد.فک کنم باید به توهم بدن.به خانم دوستی بگو ببین چی میگه.اره عزیزم

الان که قرص اورژانسی مجبور شدم بخورم ماما گفت اگه استرادیول میخوردی سیکلت کنسل می شد اما الان نمیشه 

نمیدونمم چرا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۶۴

انشالا سالیان سال بتپه قلب فسقل جون

من اول هفته هفت رفتم ۱۲۷ بود . بعد که برای ان تی رفتم ۱۶۷ بود و دکترم گفت حتمی نیست ولی احتمالا پسره . چون یه پزشک تازه کار دیگه  هم کنارش بود داشت بهش یاد میداد چندین بار زوم کرد رو اندام تناسلیش🤭 و میگفت sex male😂 حتی ان تی و طول سرویکس رو هم چند بار گرفت که اونم متوجه شه . رسوا کردن نی نی منو🤭🤭 

برای ما چه فرقی میکنه جنسیت فقط سالم باشه البته حس کنجکاویه آدم که دوست داره بدونه 

@زینبی_بابا    

سلام زینبی جان من الان یک هفته هست پانکچر کردم

چون هایپر شدم فریز کردن

بعدپانکچر بهم گفتن یه توده مشکو داری که باید بری سونو داپلر

البته من کیست اندومتریوز دارم خودم حدس میزنم همون کیسته باشه

حالا به نظرت وقتی پریود شدم روز چند سیکل برم سونوی داپلر

ویه سوال دیگه

با توجه به اینکه من کیست اندومتریوز دارم‌نباید بهم دیفرلین بزنن تو این مدت

چون تو مرکزمام برادوستام که مثل من اندومتریوز دارن قبل انتقال دوتا دیفرلین میدن

حالاداگه میشه منو راهنمایی کن چکار کنم زینبی جان

خیلی دوست دارم ایندفعه جواب بگیرم چون سه تا انتقال منفی داشتم

انشالله خیرببینی و خدا گل پسرت رو برات نگه داره

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
اااا خب من چیکار کنم برای سلفری؟ دکتر بخاطر شریان رحمی گفته یه روزم نباید انوکسا قطع بشه! بعدم منسو ...

مگه شما هم درخواست سلفری دادی ؟ باید با ازمایشگاه هماهنگ کنی عزیزم . به من پشت تلفن چیزی نگفتن فقط رفتم بهم گفتن اینجوریه . اتفاقا منم بهشون گفتم پس ای وی اف ها که اکثرا انوکسا دارن تکلیفشون چیه ؟ گفت نمیگیم مشکل داره میگیم ممکنه پیش بیاد و دوباره مجبور به تکرار بشیم . 

موقع سونو من شنیدم گفت ان بی دیده شد اما تو جواب چیزی ننوشت برای همین دچار سردرگمی شدم . اولین چیز بعد از ضربان قلب ان بی رو چک کرد بعد رفت رو ان تی ولی تو جواب ننوشت نمیدونم چرا گفت دکتر دستور نداد . دیگه پناه بر خدا

عزیزم چقدر هزینه سلفری شد؟ دیگه نظر دکترت اینه وگرنه دکتر من نوشت تازه وقتی رفتم سونو دکترش اول فقط ...

امروز ۳۳۰۰ ولی دو هفته پیش که زنگ زدم و قیمت گرفتم گفتن زیر سه تومن . گفتم چرا قیمت و اینجوری گفتین گفتن بستگی به قیمت دلار داره چون ارسال میشه خارج از کشور . اینم شانس مایه🤭

امروز ۳۳۰۰ ولی دو هفته پیش که زنگ زدم و قیمت گرفتم گفتن زیر سه تومن . گفتم چرا قیمت و اینجوری گفتین ...

چقدر گرونه😶😶😶 شما هم دکترت گفت بری؟ من دکترم آزمایشمو دید نگفت سلفری بدم ولی خودم بخاطر سنم استرس دارم 36 هستم از یه طرفم هزینش برام زیاده واقعا

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

@زینبی_بابا‍ سلام عزیزم ببخشید انقدر ازت سوال میپرسم و تو با مهربونی جواب سوالا رو میدی واقعا خدا خیرت بده عزیزم😘😘 میگم دکتر برای سیکل انتقال دکتر بهم ال دی داد بعد گفت ۲۱ پریودی دکاپیتیل بزن  میخام بدونم این دارو برای چیه عزیزم؟؟

@زینبی_بابا    

سلام بچه ها. من یه سوال دارم. من امروز وارد هفته یازدهم شدم، اما هم حالت تهوعم خیلی بهتر شده هم درد سینه ام خیلی کم شده. لک بینی و دل درد ندارم اما همچنان یبوست دارم. حالا میترسم اینکه علامتام کم شده معنیش این باشه برا جنین مشکلی پیش اومده باشه. کسی تجربه اشو داره؟

انشالا سالیان سال بتپه قلب فسقل جون من اول هفته هفت رفتم ۱۲۷ بود . بعد که برای ان تی رفتم ۱۶۷ بود و ...

دقیقا، اصلا سر سوزن فرقی برامون نداره. فقط همون کنجکاویه.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
چقدر گرونه😶😶😶 شما هم دکترت گفت بری؟ من دکترم آزمایشمو دید نگفت سلفری بدم ولی خودم بخاطر سنم استرس ...

منم بخاطر چندین بار ای وی اف و سقطی که داشتم ترسیدم بعد از غربالگری بگن برو سلفری . گفتم خودم از اول برم که خیال خودم و دکتر رو راحت کنم . پیشنهاد که دادم کاملا استقبال کرد پزشکم چون گفت شرایطت با مریض های معمولی فرق میکنه .

امروز تو مطبش یه خانمی اومده بود گفت رفتم آزمایش فهمیدم دو ماه باردارم هیییییچیییی از بارداری و دوران بارداری و... نمیدونست . تو دلم گفتم چه خوب که بعضی ها اینطور راحت باردار میشن بدون اطلاع از وضعیت یا این دوران . 

حالا ما هی زوم میکنیم رو هر چیزی هی استرس میدیم به خودمون . اگه پزشکت نگفت به نظر من نرو . من حساسیت بیش از حد داشتم بازم ببین چی بهت آرامش میده همون کار رو انجام بده . این همه هزینه کردیم اینم روش دیگه چیکار کنیم