2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست
چشم عزیزم😍😍😍 راستش من همیشه گفتمو میگم این جوجه معجزه ی خداست به خودشم سپردمش ... اتفاقا مریم ما ...

عزیزدلم بله بله خدا خودش حواسش به معجزه هاش هست خیالت راحت بسپار به خودش😘

اره مرضی و میدونم همون موقع گفت در اوج ناباوری طبیعی باردار شده😍

مریم مادر هم همشهری خودم بود یه گل پسر داشت و قرار بود ای وی اف کنه

ان شاالله هر جا هستن سلامت باشن همشون دلم تنگ شده براشون❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم ازاول سیکل انتقال داده بود روزی ۴تا که من حالم بدمیشد نمیتونستم ۴تا بخورم دکترم گفت ۳تابخو ...

مرسی عزیزم پس چرا به من ندادن؟؟برای افزایش ضخامت رحم میخورین؟؟؟ قبل انتقال خوردین دیگه؟

عزیزم میکرو بهتره همه میگن...

ممنونم گلم...شما پی ارپی انجام دادی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
من ۲۶.کلا روتین کارشون یکیه دقیقا مثل هم انجام میدن.یکمم دستگاه های اونجا خوبه واسه اونه امارشون بال ...

ممنونم فدات شم....گلم شما تخمک خودتون بود یا دونر بودین؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

سلام دوستان 

من امروز سونو ان تی رو بردم به دکترم نشون دادم و گفتم چرا ان بی رو ننوشتید تو دستورتون گفتن دیگه منسوخ شده و نمینویسیم . پس چرا همه داشتین ؟؟؟؟ رفتم آزمایش سلفری رو هم دادم یه نکته خیلی مهم که خودم نمیدونستم البته احتمالا دوستان میدونن اینکه آسپرین و انوکسا چند روز قبلش باید قطع بشه وگرنه ممکنه جواب اشتباه باشه . من آخرین انوکسا رو ۱۲ روز قبل زدم و گفتن اشکال نداره ولی اگر جواب نگرفتیم باید دوباره تکرار کنیم . من هماتومم نسبت به قبل بزرگتر شده چیکار کنم برای رفعش ؟ نمیتونم اسپرین و انوکسا استفاده کنم چون خونریزی میکنم و کلا در حال استراحتم فعالیتی هم ندارم خیلی . حالا برای هماتوم چیکار کنم رفع بشه ؟ هفته شانزدهم هم بهم گفت دوباره برو سونو هم برای هماتوم هم طول سرویکس . کسی بوده رفته باشه ؟ 

اگرهمون جاهم قراره انتقال بدی که صبرکن با خودکلانتر

آره باید منتظر باشم تا شرایط بهتر بشه.

شما بچه دارین؟؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
نه عزیز رویان اصلا پی آر پی انجام نمیده...

ممنونم زیزی جون..

بچه ها اینجا کی پی ارپی انجام داده؟