2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
ممنون دوست گلم😙😙😙 وای آره راست میگی تازه من بهمنم منفی شدم😕 توکل به خدا عزیزم❤

مهم اینه الان نی نی نازت توی وجودت داره رشد میکنه انرژی مثبت بفرست براش و باهاش حرف بزن اصلا نگران نباش امیدت به خدا باشه همیشه

راستی چندتا از بچه های پارسال بودن تواین یک هفته که اومدم خبری ندیدم ازشون خبری داری ازشون؟

مریم مادر

اهو خانوم

تارا

نازنین بانو

مونا جون

سمانه

شمیم

مرضی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا   عزیزم ببخشید همش مزاحمتما ، امروز رفتم سونو هنوز بریچه ، امکان داره بچرخه ؟آخه من طبیعی دوست دارم😓 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
قربونت عزیزم ممنونم.  شما چه مرحله ای هستی؟

من پانکچر کردم میخوام اگه خدا بخواد انتقال بدم ولی چون یدونه جنین دارم خیلی میترسم اخه عارفی به یدونه انتقال زیاد مثل اینکه اعتقاد نداره میگه بیشتر از یکی باید گذاشت توکل بخدا دیگه چه میدونم

در اندک من تویی فراوان یارب..
بچه ها میگم من همش انگار تهوع دارم مخصوصا وقتی دراز میکشم معدمم انگار بهم ریخته. چیکار کنم؟رایتیدین ...

نه گلم رانیتیدین رو سازمان بهداشت جهانی به علت سرطان‌زا بودن از کل دنیا جمع کردن، شما هم اگر تو خونه داری بریز بیرون

و حتما از مرکزتون بپرس چی کار کنی

سلام زینب جون مصرف پماد کلوتریمازول موضعی دربارداری ضررنداره؟ببخشید من خارش قسمت خارج بدن داشتم چند ...

سلام عزیزم نه اگر دکتر تجویز کنه 

ولی سرخود نباید مصرف کنی چون باعث مقاومت قارچی میشه 

این جور موارد رو حتما حتما حضوری برو دکتر، حتی معاینه سطحی و بدون دستگاه بهتر از صحبت مجازی هست گلی

حتما برو دکتر، پشت گوش ننداز وگرنه اسیرت میکنه 

علی الحساب ماست مصرف کن

سلام اره عزیزم این بار با فریمانی دوتا جنین بلاست انتقال دادم منفی شدم 

علت منفی شدن مشخص نمیشه هیچوقت؟ انشالله اینبار مادر شی به لطف خدا عزیزم

در اندک من تویی فراوان یارب..
واقعا؟ اخه تو سونو ک سه روز پیش رفتم هیچی از بارداری نگفت اگه می بود باید طبق پریود 5 هفته میبودم با ...

عزیزم اشکال نداره بزن درسته ضخامت باید بالاتر باشه ولی خدا رو چه دیدی، از معجزه غافل نباش، شاید تخمک گذاری و به تبع اون لقاح دیرتر بوده

علت منفی شدن مشخص نمیشه هیچوقت؟ انشالله اینبار مادر شی به لطف خدا عزیزم

ممنونم عزیز دلم ان شاالله ..والا با اینکه هم ضخامت رحم عالی بود هم جنین بلاست بود علت منفی شدنشو گفتن که سی چهل درصد هر دوره شانس لانه گزینی جنین هستش تو سیکل آی وی اف 

@زینبی_بابا   عزیزم ببخشید همش مزاحمتما ، امروز رفتم سونو هنوز بریچه ، امکان داره بچرخه ؟آخه ...

عزیزم این چه حرفیه،

ببین بچه خود بخود تو رحم میره تو موقعیتی که بیشترین خون بهش برسه 

میدونم چه حسی داری، ولی اگر خودش چرخید که هیچی، اگر نشد با اون مانور های خشن نذاری دست به شکمت بزنن و بچرخونن، خطر دکولمان جفت هست 

مهم اینه تهش بچه و مادر سالم باشن، حالا یا سزارین یا طبیعی 😍😍😍😍

ان شاالله بهترین حالت برات پیش بیاد و به سلامتی بغلش کنی 

منم الان عاشق روش طبیعی شدم اما سلامت بچه و مادر مهم تر از روش هست