2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
جدی؟ اخه دکتر گفت خیلی کم رشد کرده از پریروز که سونو بودم ۱ سانت بوده انتظار بیشتر داشت!  پنجش ...

تقریبا مثل همیم گلم، مال منم دو روزی دو سانت رشد می کنه، داروهات چی هست؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خواهره منم دقیقا همینجوری بوده شیاف دادن بهش مامانمم با تخم مرغ محلی و شیره اصل انگور براش نیمرو درس ...

الهی شکر منم الان هم شیاف دارم هم آمپول چون برای من یه ۲ هفته ایی بود که امپولمو قطع کرده بودن ولی الان باز شروعش کردم. منم فقط دارم استراحت می کنم البته امروز دیگه خون تازه و قرمز و زیاد نداشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبا مثل همیم گلم، مال منم دو روزی دو سانت رشد می کنه، داروهات چی هست؟

سینال میزنم تا الان هم ۳ تا اچ ام جی زدم فردا هم یه دونه دارم و ساعت ۱۲ هم گفته استروتاید بزنم . سینالم اول ۳۶ بود دورش الان کرده ۲۴ سه روزه 

پس منم مثل شما باشم نباید ول کنه باید ادامه بده تا هفته دیگه منم بهش گفتم امروز گفت حالا پنجشنبه بیا اما با این وضعیت ماه دیگه شروع میکنه !

اره حتما میگم بهش 

عزیزم کلا فکر کنم این ماه که ال دی می خوری انتقال نمیدن برایه من بعد از تموم شدن ال دی پری شدی دوم پری برات استرادیول مینویسه ۱۰یا ۱۲روز بخوری بعد پروژسترونو برات شروع میکنه پس نگران این ماهت نباش چون انتقالت بعد پریه

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
ممنون عزیزم تو خوبی؟ دیگه چیزی به مامان شدن رسمیت و شروع استرس های متخلف نمونده ایشالله که به امید خ ...

ممنون عزیز. ان شاالله به دعای شما منم بیام درگیریهای دوران بارداری رو با شما مطرح کنم🌹❤

خدا رو شکر. ان شاالله زودتر قطع بشه و دلت آروم بشه.

ما رو از حال خودت و کوچولوهات بی خبر نذار

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
دوستان شبتون بخیر من امروز سونو داشتم روز ۸ سیکلم بود اما فولیکولام ۳ تا ۱۳ و ۴ ۵ تا ۱۲ اینحدودا داش ...

سلام منم اين ماه دقيقا اينجوري شدم كلي تخمك داشتم ولي سايزشون كوچيك بود واسه من روز ١٠ سايزشون ١١ و ١٠ بود سيكل به دليل عدم رشد كنسل شد. ولي شما وگران نباش روز ٨ سيكلت سايزشون خوب بوده و قطعا رشد ميكنه 

سلام منم اين ماه دقيقا اينجوري شدم كلي تخمك داشتم ولي سايزشون كوچيك بود واسه من روز ١٠ سايزشون ١١ و ...

خانمی ذخیره شما چنده ؟مکملی نخوردی قبل از شروع سیکل ؟آمپولاتون چی بود ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...