2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
برای منم یه دونه زده 1 به 246 کنارش، برای سنمه؟ بعد اون پایینم زده 1 به 397 توکل به خدا، انشاالله ...

خوب من که ۲۳ سالمه چون سنم پایینه از این میترسم .باید برم مرکز استان زنگ زدم ازمایشگاه گفت فردا بیا منم میرم ازمایش میدم ان شاالله که جوابش خوب باشه واسم دعا کن عزیزم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم گلم دعا کن کاذب نباشه دیشب سر نماز واسه شما و بهاره جان خیلی دعا کردم ایشالا هر سه تامون مثبت ...

سلام عزیزم بازم بی بی زدی امروز؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
خوب من که ۲۳ سالمه چون سنم پایینه از این میترسم .باید برم مرکز استان زنگ زدم ازمایشگاه گفت فردا بیا ...

حتما خوبه عزیزم جوجتم سالمو سرحاله😍😍😍

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ببین چون مقداراسترادیولت کم بوده بهت نداده ولی من روزی که سوال کردم گفتندآ اس آ ۸۰خوبه واسه انتقال پ ...

عزیزم به شما قبل انتقال استرادیول دادن؟؟ دلیل خاصی داره که میدن؟؟؟؟ از چند وقت قبل میخورین؟؟ به من ندادن واسم سوال شده

نگران نباس گلم.ان شاالله زود قطع میشه به خودت استرس وارد نکن 

سارا جان میشه یه خلاصه بگی تو سیکل لانگ از اول که رفتی برات چکار کردن؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
عزیزم به شما قبل انتقال استرادیول دادن؟؟ دلیل خاصی داره که میدن؟؟؟؟ از چند وقت قبل میخورین؟؟ به من ن ...

روز دوم پری که برین اگه کیست نداشته باشین داروهای انتقال رو میدن تا دهم پری که دوباره برید برای ضخامت رحم

برای منم یه دونه زده 1 به 246 کنارش، برای سنمه؟ بعد اون پایینم زده 1 به 397 توکل به خدا، انشاالله ...

شادن جان عزیزم خیالت راحت نی نی سالم هست اصلا نگران نباش دوستم

الان داشتم به اذر ماه پارسال و منفی شدنامون قکر میکردم گفتم اون موقع تو بدترین شرایط قوی موندیم و با روحیه ادامه دادیم پس مثل همون موقع با روحیه قوی ادامه بده 😍😋

شادن جان عزیزم خیالت راحت نی نی سالم هست اصلا نگران نباش دوستم الان داشتم به اذر ماه پارسال و منفی ...

ممنون دوست گلم😙😙😙

وای آره راست میگی تازه من بهمنم منفی شدم😕 توکل به خدا عزیزم❤

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام‌عزیزم ‌خوبی نی‌نی‌خوبه ببخش‌یه‌سوال‌داشتم‌ازت من‌‌‌‌احتمال‌‌‌خیلی‌زیادماه‌بعدانتقال‌داشته‌ب ...

سلام عزیزم مرسی مام خوبیم 

من تا ۳ پری خوردم دیگه نخوردم بعد تموم شدن مریم شروع کردم به خوردن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود