2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
من تعیین جنسیت بودم دیشب متاسفانه اشتباهی شد مجبور شدم بخورم قرص رو 

عیب نداره

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

خانما من تنبلی دارم تخم کدو با دانه سویا میخورم خوبه؟ ( خشکی واژن دارم سویا میخورم)

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن عزیزم شما ۱ به ۱۶۵۰ هستش خداروشکر و من ۱ به ۷۰۰  برام دعا کن برم سلفری مشکلی نباشه

برای منم یه دونه زده 1 به 246 کنارش، برای سنمه؟

بعد اون پایینم زده 1 به 397

توکل به خدا، انشاالله که مشکلی نیست عزیزم سلفری بدی دیگه خیالت میشه منم دوست دارم بدم هزینش بالاست راستش ولی دکترم بگه حتما انجام میدم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام دوست عزیز ال دی رو از روز اول نباید بخوری از روز سوم پری باید بخوری تا بیست ویک روز متاسفانه بد ...

ممنون عزیزم. نه هنوز اول راهم. ولی برای من دو بار تاکید کرد از روز اول پریود بخورم تا دو هفته. حالا من اصرار به منشی که دو هفته بعد بایست وقت بده ولی ۱۹ روز بعد رو حساب کردو گفت مشکلی نیست تا روز ۱۹ ادامه بده داروهارو بعد بیا.  

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ممنون عزیزم. نه هنوز اول راهم. ولی برای من دو بار تاکید کرد از روز اول پریود بخورم تا دو هفته. حالا ...

درسته ال دی بیست و یک روز میکشه تا تموم شه نگران نباش نمیدونم چرا به شما گفت اول پری اخه همیشه سوم پری شروع خوردنه ولی لابد دلیلی داشته دسگه ایشالله که خیر باشه برات عزیزم و موفق باشی

در اندک من تویی فراوان یارب..
من ۲۶.کلا روتین کارشون یکیه دقیقا مثل هم انجام میدن.یکمم دستگاه های اونجا خوبه واسه اونه امارشون بال ...

عزیزم دکترتون اسمش چی بود که صارم بوده 

در اندک من تویی فراوان یارب..
درسته ال دی بیست و یک روز میکشه تا تموم شه نگران نباش نمیدونم چرا به شما گفت اول پری اخه همیشه سوم پ ...

قربونت عزیزم ممنونم.  شما چه مرحله ای هستی؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
روزی‌یدونه‌استرادیول‌۲ استرادیول‌نصف‌شدباید‌داپستون‌‌هم‌بخورم پریود‌شدم‌برم‌پیش‌دکی به‌نظرت‌منم‌ا ...

ببین چون مقداراسترادیولت کم بوده بهت نداده ولی من روزی که سوال کردم گفتندآ اس آ ۸۰خوبه واسه انتقال پس عصربه عصریه دونه بخورتازمان دکترت که ازش سوال کنی انشاالله که میگه مفیدبوده برات

شانس من 😂تا حالا تو ۵ سال ازدواج این اتفاق واسم نیفتاده بوذ 

خخخخ الهی خیریت بوده