2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
تورو خدا یکی جواب من و بده

چی شده عزیزم؟؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تورو خدا یکی جواب من و بده

عزیزم قرص اورژانسی کلا سیکلت رو بهم میزنه و یا باعث میشه زودتر پریود بشی یا اینکه کلا بارداری انجام نشه

باید این سیکل رو کنسل کنی اگر قرص اورژانسی خوردی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
تقریبا دو هفته دیگه انتقال دارم  قرص اورژانسی ضد بارداری خوردم الان دیگه نمیتونم انتقال بدم جن ...

برا چی قرص اورژانسی خوردی؟؟؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
عزیزم قرص اورژانسی کلا سیکلت رو بهم میزنه و یا باعث میشه زودتر پریود بشی یا اینکه کلا بارداری ا ...

ممنون عزیزم 

برم دکتر سونو انجام بدم حتی اگه بگه رحم خوبه بازم یعنی حاملی انجام نمیشه؟؟؟

@زینبی_بابا    

@مامان_ماهک10    

این آزمایش منه برای دکترم فرستادم گفت طبیعیه اسمی از سلفری نیاورد حالا قراره سه هفته دیگه برم مطب ولی خودم فکر میکنم همچین خوبم نیست

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
هفته دیگه میرم ازمایش سلفری انجام بدم ولی تو این مدت فکرو خیال منو میکشه من دارم دق میکنم 

برای منو ببین مثل مال خودته تقریبا ولی دکترم گفت طبیعیه جوابش، همین بالاتر گذاشتم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دوستان شبتون بخیر من امروز سونو داشتم روز ۸ سیکلم بود اما فولیکولام ۳ تا ۱۳ و ۴ ۵ تا ۱۲ اینحدودا داش ...

برا روز هشت خوبه سایزات

مطمئن باش رشد میکنه 

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
@زینبی_بابا     سلام زینبی جان تو رویان برا همه اندازه عمق رحم‌میگیرن؟ همون روز انتقال ...

اصلاااا درد نداره عزیزم حتی شاید متوجه نشی مثه پاپ اسمیر میمونه 

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
ممنون عزیزم  برم دکتر سونو انجام بدم حتی اگه بگه رحم خوبه بازم یعنی حاملی انجام نمیشه؟؟؟

حتما حتما به دکترت بگو قرص اورژانسی خوردی

قضیه فقط رحمت نیست، هورمونهات بهم ریخته با اونکار

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دوستان شبتون بخیر من امروز سونو داشتم روز ۸ سیکلم بود اما فولیکولام ۳ تا ۱۳ و ۴ ۵ تا ۱۲ اینحدودا داش ...

گلم منم روز 7 رفتم سونو هر دو تخمدانم سایز 13 داشتم، برای روز 8 که خوبه، مال من الان روز 14 سیکل هستم به 16 و 18 رسیده، به نظرم داروهاتو استفاده کن یه چند روز دیگه برو سونو شو ببین به چند رسیده، انشاءالله که رشد خوبی داشته باشه، یه آزمایش استرادیول هم باید برات بنویسه متوجه میشید که رشدش خوبه یا نه، منم امروز این آزمایشو دادم دکتر گفت خوبه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اصلاااا درد نداره عزیزم حتی شاید متوجه نشی مثه پاپ اسمیر میمونه 

وای خدا خیرت بده رها جون

انشالله که برامنم درد نداشته باشه

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم