2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
عزیزم کدوم مرکزی که گفت شنبه تعطیل من از رویان پرسیدم گفت شنبه هستیم

چقدر خوبه،من مرکز سیروس رستمی شیراز میرم،این مرکزه دکترم می گفت دو روز پشت هم تعطیل رسمی باشه باز نمی کنند، سه روز اگه پشت هم تعطیل باشه دیگه روز سه باز می کنند.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام دوستان  من این تاپیکو همیشه میدیدم ولی نیومدم اما امروز اومدم  دوستان من سال ۹۰ازدوا ...

سلام

منم سال ۹۱ ازدواج کردم

و‌ دو تا انتقال منفی داشتم

انشالله خدا به دل ما ها رحم کنه بعد اینهمه سال انتظار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش از دوست و آشنا هرکی بهم میرسه میگه از این روزا لذت ببر.بعد به دنیا اومدنش روز و شب نداری.ولی م ...

دقیقا منم. از یه طرف میگم خوش به حال قدیمیا، از یه طرفم میگم خدارو شکر که الان این سونو اینا هست!! چند هفته ای ملیکا جون؟ 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
من ۵سال اونجا پرونده دارم ولی زنگ زدم میگن نه فعلا انجام نمیدن

من چندروز پیش زنگ زدم والاگفت واسه کسایی که پرونده دارندودرحال دارو مصرف کردندکه کارشون رو انجام میدیم ولی کسی روفعلا پذیرش نمیکنیم و واردسیکل نمیکنیم.البته اینا هرروز یه تصمیمی میگیرند

حالا فردا دوباره زنگ میزنم 

سلام عزیزم. ممنون که به یادم بودی. خوبم شکر، میگذرونیم هر روز با یه استرس. یعنی انقد استرس چیزای مخت ...

استرس نداشته باش همه چیز رو به خدا بسپار تا دلت آروم بشه.خداروشاکر باش وازدوران بارداری و زیبایی های خلقت خدا تو این دوران لذت ببر.😍😍😍

به سلامتی گلم، انشاءالله جنینای عالی و نازی برات تشکیل شه، انتقال بدی و دامنت سبز شه.

مرسی عزیزم انشاءالله برای شما همینطور باشه 

به من گفتن پنجشنبه بیا واسه انتقال ولی من دوست دارم جنین 5روزه انتقال بدم حالا موندم چه کنم دو دلم 

آره گلم حتما بی بی بزن شاید مامان شدی 😍 😍 😍 😍 

واقعا؟ اخه تو سونو ک سه روز پیش رفتم هیچی از بارداری نگفت اگه می بود باید طبق پریود 5 هفته میبودم بازم بنظرتون بیبی بزنم یا نه الکیه:؟

عزیزم فکر کنم تهران ابن سینا  موفق تر بوده  البته این راه صبر زیاد توان جسمی بالا وپول زیا ...

خیلی ممنونم عزیزم تورو خدا برام دعا کن به خاطر شوهرم تک پسر آرزوی بچه پسر رو داره به خدای محمد دختراشو هم خیلی خیلی دوست داره ولی دوست داره یه پسر هم داشته باشه 

من به دکترم زنگ زدم که تو مرکز مشتاق هست

گفت کسایی که توسیکل هستندبراشون انجام میشه چه تخمک کشی چه انتقال چون دارند دارو میخورند

اما کسی رو دیگه واردسیکل نمیکنند