2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045272 بازدید | 684444 پست
من هر چی گشتم دکترم برام نوشت پیدا نکردم شما کجا گرفتی برایه من که ۱۰روز مونده به شروعه سیکلم به نظر ...

دو ماه یک روز در میان

یا یک ماه هر روز باید بخوری

الان دیگه یکم دیره بهش فکر نکن توکل به خدا بدون استرس باش که از همه چی بیشتر جواب میده

شانسی پیدا کردم یه داروخانه تو شریعتی پایین تر از بیمارستان مفید گفت یه دونه داریم

۸۷۰ تومان شد

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
گلم فکر کنم نمونه ای که میدید به صورت آزمایش هست به اسم پروسس ،یعنی شستشوی اسپرم ،چون قبل از لقاح هم ...

الان فرم درخواستی ک دکتر داده بود رو چک کردم. نوشته بررسی/انجماد. بعد تماس گرفتم پرسیدم با این بررسی دی اف ای مشخص میشه.. گفت خیر. فقط در حد همین ک متوجه بشن برای میکرو خوبه بررسی میکنن. و اگه نمونه خوب بودفریزشم میکنن.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  من این تاپیکو همیشه میدیدم ولی نیومدم اما امروز اومدم  دوستان من سال ۹۰ازدوا ...

انشالله اینبار جواب میگیری

مشکلت چی بوده و کجا ها این کار رو کردی؟

اطلاعاتت رو بگو شاید بشه کمکی کرد و  اینبار دفعه آخر بشه و مامان بشی انشالله

بنظرتون حضوری برم ببینم چه خبره؟؟؟ آخه گفتن امروز بهشون ابلاغ شده گفتم از بقیه خانما بپرسم بقیه شهر ...

چند روز پیش یه خانومی با کاربری mom تماس گرفت مذکز مشتاق پرسید. بهش گفتن کسایی ک پرونده دارن و کسایی ک دارو مصرفکردن برا پانکچر و یا انتقال، براشون انجام میدن... ولی پرونده جدید یا کسایی ک اضطراری نیستن رو نمیپذیرن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام خانومی خوبین چون شما دو تا بچه بزرگ کردین گفتم تجربه تون بیشتره مزاحمت شدم یه سوال بپرسم میگم پ ...

سلام عزيزم ممنونم ، بعضي بچه ها اينطوري هستن شايد گرمش ميشه يا خارش داره پسر من هم بعضي وقتها اين كار رو ميكرد ولي بيدار نميشد ، من خودم اين كار رو نكردم ولي خيلي از دوست و آشنا شنيدم كه دستهاي بچه ها رو ميبندن كه با تكون دادن بيدار نشن و حتي بعضيها قنداق هم ميكنن . من كه فكر ميكنم گرمش ميشه پسرت يا ببين اگر صورتش رو ميخارونه ممكنه به يك چيزي حساسيت داشته باشه .

انشالله اینبار جواب میگیری مشکلت چی بوده و کجا ها این کار رو کردی؟ اطلاعاتت رو بگو شاید بشه کمکی ک ...

مشکل اصلی شوهرم بود 

خودمم تنبلی داشتم بعد پانکچر ۱۷جنین تشکیل شد

بعد از اینکه انتقالهام منفی شد ازمایش دادم گفتن اختلال انعقاد خون داری انکساپارین شروع کردم  و داروهای دیگه که سومین انتقالمم منفی شد

مرکز ناباروری اصفهان میرم

مشکل اصلی شوهرم بود  خودمم تنبلی داشتم بعد پانکچر ۱۷جنین تشکیل شد بعد از اینکه انتقالهام منفی ...

الان دکتر ها معمولا پیشگیری میکنن و به بیمار از قبل آسپرین رو میدن

و انکساپارین هم معمولا بعد از هر انتقال میدن

حالا بچه هایی که مشکل شما رو دارن حتما میان و از تجربه هاشون میگن

اما این رو میدونم کسایی که مشکل انعقادی دارن کمی زمان میبره تا بدن آماده بشه

الان دوباره وارد سیکل شدی ؟ یا میخوای بری

اگه شروع کردی ، بهت دارو قبل انتقال چی داده؟

مرکز معتبر میری دیگه؟ دکترهای کم تجربه آدم رو بیچاره میکنن

مشکل اصلی شوهرم بود  خودمم تنبلی داشتم بعد پانکچر ۱۷جنین تشکیل شد بعد از اینکه انتقالهام منفی ...

پس الان باید جنین فریز داشته باشی و فقط پروسه انتقال رو برات انجام بدن نه؟

الان فرم درخواستی ک دکتر داده بود رو چک کردم. نوشته بررسی/انجماد. بعد تماس گرفتم پرسیدم با این بررسی ...

درست میگن ،رویان اصلا به دی اف آی اعتقاد نداره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
یا لطیف ارحم عبدک ضعیف.... (ای لطیف رحم کن به بنده ات که ضعیف است...) خدا بزرگه، اون هر چی بخواد هم ...

منم از صبح دردای پری میگیره ول میکنه.همش میترسم پری بشم.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم قرص فاموتیدین و پنتوپرازول و شربت الومینیوم mgمیتونی بخوری

ممنونم گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
الان دکتر ها معمولا پیشگیری میکنن و به بیمار از قبل آسپرین رو میدن و انکساپارین هم معمولا بعد از هر ...

دکترش مهارتش بالاست و از دکترای خوب اصفهان الان خودم با یه متخصص ایمنی صحبت کردم که گفته ۴یا۵ماه قبل انتقال باید اسپرین و قرص سرکوب کننده ایمنی داده و یه شب قبل انتقال گفته باید سرم ای وی جی بزنم 

من شنیدم که میگن پودر اچ ۸۰ برای امادگی تخمدانها معجزه میکنه

نمیدونم کسی در این تاپیک استفاده کرده