2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045185 بازدید | 684433 پست
نمیدونم والله ولی یه چند نفر جلو تر از من بودن سیکلو براشون شروع کردن

بنظرتون حضوری برم ببینم چه خبره؟؟؟

آخه گفتن امروز بهشون ابلاغ شده گفتم از بقیه خانما بپرسم بقیه شهرها هم دیگه عمل نمیکنن؟؟؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
بنظرتون حضوری برم ببینم چه خبره؟؟؟ آخه گفتن امروز بهشون ابلاغ شده گفتم از بقیه خانما بپرسم بقیه شهر ...

یه نفر دیگم گفت تو مرکز مشتاق اصفهان رفته برایه تعیین جنسیت گفته انجام نمیدم حالا حضوری هم برو خدا کنه کارت راه بیوفته

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانمي ، ممنونم عزيزم از تبريكت . من كه هر لحظه و هر ثانيه براي همه منتظرهاي ني ني دعا ميكنم .

سلام خانومی خوبین چون شما دو تا بچه بزرگ کردین گفتم تجربه تون بیشتره مزاحمت شدم یه سوال بپرسم میگم پسر من چهار ماهه هس شب ها که میخوابه یکی دو ساعت بعد همش صورت ش رو چنگ میزنه یا چشماشو میماله در صورتی اصلا گریه نمیکنه و تو خواب اینکار رو میکنه و نمیتونه بخوابه تند تند من بیدار میشم دستاشو میگیرم تا بخوابه به نظرت چیکار کنم؟ 😕😕در طول روز هم گریه نمیکنه اصلا همینطور شب

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
بچه ها میگم من همش انگار تهوع دارم مخصوصا وقتی دراز میکشم معدمم انگار بهم ریخته. چیکار کنم؟رایتیدین ...

عزیزم قرص فاموتیدین و پنتوپرازول و شربت الومینیوم mgمیتونی بخوری

برام دعا ‌کنید. نمیدونم باید چکار کنم و چی بگم راضیم به رضای خدا ادم که نمیتونه به زور از خدا چیزی ب ...

عزیزم به منم گفتن باید سلفری انجام بدی منم چند روز گریه کردم چندین نفر به منم گفتن الان اکثریت میفرستن سلفری به جور منبع درآمد شده ولی دلم آروم نمیگرفت حتی میگفتن گریه رو بچه اثر منفی میزاره بعدا پشیمون میشی ولی دست خودم نبود،  منم الان به شما میگم که این سلفری فقط هزینه ای هست که ما باید بپردازیم وگرنه اگه سونو ان تی خوب بوده سلفری هم عالیه، شما مثل من نباش به توصیه و حرف بقیه گوش بده و به اون طفل معصوم استرس نده، من کلا آدم استرسی هستم شما اینطوری نباش

من امروز جواب ازمایش غربالگریمو گرفتم ریسکش زده متوسط من خیلی نگرانم تو هفته ۱۴ میرم ازمایش سلفری ان ...

فریبا جون عدد ریسکات چقدره؟ من همه جوره داشتم عکسشو برای دکترم فرستادم گفت طبیعیه

عکسشو میذاری؟ 

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام لی لا جون خوبی نی نی خوبه ؟ غربالگیری رفتی ؟ همه چی خوب بود 😍😍

سلام عزیزم. سونو رفتم خدارو شکر اوکی بود منتظر جواب آزمایشم عزیزم 😘😘

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم من شنیدم سیاهدونه وعسل پرولاکتین رو تنظیم میکنن.....شما جایی خوندین که سیاه دونه پرولاکتین رو ...

دقیقا من هم تو اینترنت این رو خونده بودم 

پرولاکتینم ۵۰۰ بود و شروع کردم به خوردن سیاه دونه و عسل 

باورت نمیشه در عرض دو هفته اختلال شدید پ ر ی ود پیدا کردم

آزمایش مجدد دادم پرولاکتینم شده بود ۷۰۰

رفتم دکتر بهش گفتم که این رو خوردم کلی دعوام کرد که سیاه دونه برای پرولاکتین بالا ها سمِ کی گفته بخوری🤐

این شد که گفتم تجربه م رو بگم سر سیاه دونه چه بلایی سرم اومده

حالا چرا تو طب سنتی اینجور میگن نمیدونم والا

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
نمیدونم چرا اینقدر بد ناامید شدم... در حدی که حتی دلم نیست دیگه برم آزمایش...

منم اصلا امید نداشتم اونقدی ک همش میگم منفیه هنوزم نمتونم باور کنم

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
مبارکه گلم همیشه بی بی پسر کمرنگه برو با گل پسری یا پسر هاخوش باش

الهی ک شما هم هر چه زودتر نتیجه بگیری 

عزیزدلم مبارکه.جنینات چند روزه بودن؟

قربونت..یدونه بلاست و دوتا ۴روزه..شما هم مثبتی؟؟چن روزه ازمایش دادی؟؟