2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045075 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم، ممنون بله تازه شنبه آماده بود ولی من امروز گرفتم چقدر برای شما رو دیر دادن قبل از من ب ...

اره میگم من زودتر بودم دیروز رفتم میگن بعد ۱۰ روز اماده میشه خودمون زنگ میزنیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما سلام . من قصد ای وی اف تعیین جنسیت رو دارم . تو همین نی نی سایت (البته نه این تاپیک ) شنیدم ک ...

چرا انجام نمیدن

الان چندتا دوستان تو همین تاپیک تعیین جنسیت کردن

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
نگران نباش انجام بدید انشالله ک نتیجه مثبت میگیرید. شنیدم تسه خیلی خوبه و خیلی از بچه ها با تسه جواب ...

گلم فکر کنم نمونه ای که میدید به صورت آزمایش هست به اسم پروسس ،یعنی شستشوی اسپرم ،چون قبل از لقاح همینطور اسپرم رو آماده میکنن ،بعد انشالله اوکی بود ،دوباره یه نمونه دیگه میگیرن برای فریز

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من چهارشنبه پانکچر کردم، همسرم هم تسه کرد شنبه انتقال دادم، امروز روز ۳ انتقال هستم

عزیزم من فقط ۴۰ روز فرصت دارم برای مصرف dhea به نظرت تاثیر داره ؟تازه اگر پریودیم جلو نیفته

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام زینبی جون ببخش مزاحمت شدم ی سوال دارم من دوماه پیش پانکچر شدم الان 7 روز عقب افتاده پریودم دیش ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ نگران نباش گلم از بین میره 

بوجود اومدن و از بین رفتنش هم به خوراکی وابسته نیست

ولی در کل مصرف ماهی دو بار در هفته و نگه داشتن سطح ویتامین د3 در حد اپتیمال که بین 30 تا 70 هزار هست خیلی کمک میکنه، 

سعی کن محصولات کافئین دار مثل قهوه و شکلات خیلی کم مصرف کنی، و پیاده روی رو حتما انجام بدی

زینب جان من امروز ساعت ۹ بیدار شدم صبحانه بخورم.ساعت ۱۱ میلم کشید خوردم.از بس تهوع داشتم.

حالا در این حد مهم نیست، منظورم اینه بعضی اوقات به مادر میگن تحمل کن و دمیترون نخور و گشنگی بکش 

اون جوری گرسنگی تحمل کردن باعث بالا رفتن کتون در خون میشه و اگر تکرار بشه روی ضریب هوشی بچه اثر منفی داره، پس نه افراط نه  تفریط 😉😉😉

آدم با بی بی چک ببینه منفی شده یا مثبت بهتره تا یهو با آزمایش. به نظرم اگر منفی باشه ذره ذره دردش ر ...

میدونی گلم اشتباه دوستان اینجاست که گاهی بی بی منفی هست ولی در واقع طرف بارداره، (کم نبوده این جوری) بعد یهو یا استرس شدید میگیره یا داروها رو قطع میکنه و باعث سقط میشه، ببین چند نفر به اصرار ما رفتن آزمایش و خدا رو شکر الان یا آخرای حاملگی هستن یا نی نی دنیا اومده 

به نظرم ارزش داره آرامش آدم حفظ بشه و تا لحظه آزمایش آدم تصور کنه حامله هست😉😉😉

سلام بهاره جونم ..خوبی ایشالله؟گلم شما که مرکز مام رفتی وقت دادنش چه جوریه؟یعنی سرموقع ساعتی که میگن ...

سلام عزیز

من مام نرفتم. من بیمارستان خاتم رفتم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
@زینبی_بابا     سلام زینبی جان تو رویان برا همه اندازه عمق رحم‌میگیرن؟ همون روز انتقال ...

سلام عزیزم بله، اصلا از واجباته

روز دوم یا سوم پریودی انجام میشه 

راستش منم ترسیده بودم در حد مرگ ولی خیلی خیلی کم بود دردش، اصلا قابل مقایسه با عکس رنگی نبود، یادمه قبلش شیاف دادن حتی، ان شاء الله برای شما هم راحت باشه