2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
سلام عزیزم خوبی؟دی آف ای همسرتون در طول چند ماه از ۳۰رفت ۵۰؟؟؟ چطور با دی آف ای ۵۰میگن وارد سیکل بش ...

سلام عزیزم بله الان چشم

توی مدت ۳ ماه از۳۱ شد ۵۳ که دکتر گفت به دارو جواب نداده اما رژیم کتوژنیک هم به نظرم بی تاثیر نبوده چون کربوهیدرات و میوه ها صفر شده بود تقریبا من میخوندم میگفتن کربوهیدرات خیلی خوبه برای اسپرم

@مامان_ماهک10    

عزیزم غربالگری دومم اول باید سونو رفت بعد آزمایش؟

چون من پایین برگه آزمایشم زده دومی رو 15 هفته باید بدی ولی شنیدم آنومالی رو 18 هفته میدن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسر من یه قرصی میخورد که قرص آنتی اکسیدان بود پیداش کنم عکسش رو‌میفرستم براتون دکتر گفت دو روز قب ...

اهان ممنون ازتون خیلی لطف میکنید. پس تسه خواستیم بکنیم تخلیه دوروز قبل باشه نه سه روز ؟ مرسی از راهنمایییت. پی جی دی هم به خاطر ژنتیک میکنیم که چون دی اف ای بالاس جنین مشکل دار یه وقت انتقال ندن حداقل ازین بابت خیالمون راحت باشه

عزیزم  مثلا اگه خدایی نکرده نمونه ی اسپرم مرد روز پانکچر خوب نباشه، همون روز امکان داره تسه کن ...

بله دکتر به من گفت اول نمونه بده اگه جنین شناس راضی نبود همون روز تسه میکنن باز باید دید نظرشون چیه 

باراول ۷.۴بوددکترم گفت دکترم گفت عالیه انتقال داد..مثبت شدم دوباره افت بتا داشتم ...باردوم ۶.۱ بود م ...

اهاا نمی دونم تخصصی ایشالا اندفعه ۹ ماه به دلت میچسبه و سالم بغلش می کنی

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیزم  مثلا اگه خدایی نکرده نمونه ی اسپرم مرد روز پانکچر خوب نباشه، همون روز امکان داره تسه کن ...

نمیدونم عزیزم، فکر نمی کنم بشه

عمل از شب قبل ناشتا بودن میخواد، وقت دکتر و دکتر بیهوشی و اتاق عمل باید خالی باشه.  نمیشه یهویی بره اتاق عمل

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم بله الان چشم توی مدت ۳ ماه از۳۱ شد ۵۳ که دکتر گفت به دارو جواب نداده اما رژیم کتوژنیک هم ...

درسته که میگن کم کردن وزن برای کیفیت اسپرم خوبه، اما از طرفی هم رژیم غذایی باعث میشه ضعیف بشن اسپرمها

همسر من فقط رژیم غذایی سالم خوردن گرفت

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بلند مدتش عوارض داره مگه قراره چقدر بخوری؟ نگران نباش عزیزم با یکی دوماه چیزی نمیشه

متاسفانه دکترم گفت جنیناتو انتقال نده،،گفت هم خودت  هم شوهرت باید درمان بشید بعد دوباره پانکچرکنی. ...

یعنی همه چی از اول  

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
آره عزیزم ما چون بچه نمی خواستیم من گفتم بریم آزمایش بدیم مطمئن شیم مشکلی نداریم که دیدیم شوهرم آزو ...

سلام عزیزم تیکر زدی؟بی بی چک زدی؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین