2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست
سلام عزيزم ميشه بپرسم چه علتي داشت كه اهدايي گرفتيد؟ بار اول هست؟

یائسگی زودرس ...بار دوم انتقال میدم ...بار اولم مثبت شدم اما 10 هفته به دلیل مشکل انعقادی سقط شد ..هنوز 6 تا فریز دارم ...

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
نه عزیزم ترس واسه چی 👩‍❤️‍💋‍👩

لیانا جون کم مونده ها ...اتاقشو چیندی ؟

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یائسگی زودرس ...بار دوم انتقال میدم ...بار اولم مثبت شدم اما 10 هفته به دلیل مشکل انعقادی سقط شد ..ه ...

به سلامتي عزيزم ايشالله اين بار همه چيز خيلي خوب پيش ميره.

هزينه گرفتن اهدايي چقدر ميشه؟

لیانا جون کم مونده ها ...اتاقشو چیندی ؟

سلام عزیزم 

بله خداروشکر چیزی نمونده قسمت همه منتظرا 

تقریبا همه وسایلش رو گرفتیم ایشالا آخر هفته که شنبه هم تعطیله مامانم بیاد بچینه 

ایشالا همه منتظرا این روزارو ببین 

همیشه به یادتون هستم 👩‍❤️‍💋‍👩👩‍❤️‍💋‍👩🌷🌷❤️❤️

ایشالا خودتم چند روز دیگه بیای با یه بتای خوب خوشحالمون کنی🤲🏼💙

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام عزیزم  بله خداروشکر چیزی نمونده قسمت همه منتظرا  تقریبا همه وسایلش رو گرفتیم ایشالا ...

فدات شم ممنونم ...به سلامتی ..مبارک باشه❤❤

واقعا بايد دل به دريا زد  حتي كسايي هم كه راحت و طبيعي باردار ميشن به نظرم دلشون رو به دريا زد ...

خوب ۳۷ ساله که مینتونید با تخمک خودتون حامله شین....۴۰ سال به بالا یه خورده مشکله.....شما کدوم مرکز میرین؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
دکتر حیدری کهن میرم ...دونر رو ماماش هماهنگ میکنه من اصلا ندیدمش 23 تا تخمک داشت که 10 تاش جنین شد چ ...

فدات بشم چقد خوب ۱۰ تا جنین عالیه.اصلا دونرروندیدی؟وای من مردم از بس دنبالشون دویدم ...واقعا کارسختیه....گلم پیغام دوستی بدم قبول میکنی؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
دکتر حیدری کهن میرم ...دونر رو ماماش هماهنگ میکنه من اصلا ندیدمش 23 تا تخمک داشت که 10 تاش جنین شد چ ...

فدات بشم الهی میشه شماره واسطه رو تو خصوصی بهم بدی؟

منم مامانم میگفت حتما بزن نشون میده😂 قربونش برم استرسش از من بیشتره بهش گفتم الان که نشون نمیده ر ...

واقعا وسوسه کننده است

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام عزیزم خوبم ممنون خیلی خوابالو شدم ظهر 2 ساعت خوابیدم اما بازم ساعت 12 خوابیدم تا 9😕خوبن جنینه ...

منم اینجوری ام. فکر کنم تاثیر یکی از داروها باشه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
واقعا وسوسه کننده است

نه بابا من وسوسه نشدم چون مطمئنم نشون نمیده.اگه بلاست بود شاید نشون میداد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منم اینجوری ام. فکر کنم تاثیر یکی از داروها باشه

من صبح ۶ و نیم بیدار میشم ظهر یکی دو ساعت می خوابم شب تا ساعت یک و دو خوابم نمیبره🙁🙁🙁

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عه آفرین به شما👌👌👌 من از دیروز وسوسه شدم😁

نه بابا نشو من آزمایشم ۲۹ همه

می خوام از ۲۶ بیبی بزارم ببینم چی میشه