2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045220 بازدید | 684438 پست
انشالله که مشکلت حل بشه عزیزم. عزیزم دکتر نصر چه طوریه ؟ خوبه؟ منم یکی از گزینه هام دکتر نصره. که ...

دکتر نصر از نظر من بی نظیره  اکثر انتقالاش هم مثبت میشه فوق ‌العاده آرامش میده و فکر می کنم برای ماهایی که کلا استرسمون بالاست خیلی خیلی لازمه دکتری بریم که یه مقداری پیشش آرامش داشته باشیم. من که خیلی راضی هستم و به همه هم توصیه میکنم که حتما برن مرکز مام. کلا از جاهای دیگه منظم و مرتب تره

اره ۱۸ هفته و ۵ روز قدش و نفهمسدم‌نوشته توش؟

بله  قد پسرمون ۲۱/۵ سانتیمتر🤩 ایشالا سالم بیاد بغلت 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن من تعیین جنسیت نمیکنم برا انتقالام میرم پیشش

تاحالاانتقال دادین بنظرتون بجزدکتراحمدی وکلانترکدوم دکترخوب هستن؟لطفاراهنمایم کن گفتن براتعین جنسیت فقط بادکترای خانوم میشه کارکردمنم هیچ شناختی ندارم ازشون

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
تاحالاانتقال دادین بنظرتون بجزدکتراحمدی وکلانترکدوم دکترخوب هستن؟لطفاراهنمایم کن گفتن براتعین جنسیت ...

بعله من دوبار انتقال ناموفق داشتم 

از دکترای خانوم فقط مریم دهقان تفتیو خوبه

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
اگه دکترت دکتره خوبیه و پیشش بوده نتیجه گرفتن بنظرم دکترت ینفر باشه بهتره تا اینکه عوض کنی در غیر ای ...

دکتر خوبیه

والا مطبشم که خیلی شلوغه.

اما واقعا نمیدونم باهاش ادامه بدم یا برم پیش کسی دیگه

و خدایی که به شدت کافیست.
دکتر نصر از نظر من بی نظیره  اکثر انتقالاش هم مثبت میشه فوق ‌العاده آرامش میده و فکر می کنم برا ...

منم خیلی تعریفش رو شنیدم.

احتنالا اگر بخوام ادامه بدم میرم مام پیش دکتر نصر.

فقط اینکه باید حضوری بریم یا تلفنی نوبت بگیریم؟؟

چه جوری هست. 

چندم سیکل باید برم؟

ممنون عزیزم هزینش دو سال پیش حدود ۱۰-۱۲ تومن شد. من خودم اخرین پانکچرم ۷ تا جنین داشتم که به بلاست ه ...

عزیزم چرا رفتی اهدایی؟؟؟

مگه خودت تخمک نداشتی؟

نه عزیزم من جنینام فریز بودن فقط استرادیول وپرژسترون مصرف میکنم اینا تاثیر دارن یعنی؟

برای منم فریز بودند ...اما hcg دارم و امروز اخریشو زدم چند روز چون خاصیت امپول تو بدن هست میگن شاید بی بی اشتباه میشه ...اما برای شما صد درصد درسته ...مبارکت باشه خانم❤❤

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
سلام عزیزم خوبی‌؟؟ دختر نازنینمون خوبه؟؟ 😍😍😍😍 واسه خودش خانمی شده ها گل پسرم چند روز دیگه 8 ماه ...

اره چرا من فکر میکردم کوچکتره 😊😊😊

وای خداروشکر خوبیم ما هم قسمت ما هم کرونا بود و موندن تو خونه🤗

انشالله هر چه زودتر درست شه

شما چیکارا میکنید به نظرتون برای وزنگیری چی بدیم خوبه؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام عزیزم قربونت خودت.خوبی دخترگلت چطوره بزرگ.شده😍 اره من هرازگاهی میام همه بچه ها جدیدن قدیمیا ...

نه عزیزم من هر وقت میام انقدر صفحه ها زیاده مثل قبل همه رو نمیتونم بخونم و میام ده صفحه اخر و میخونم ببینم خبر خوب چی داریم و ذوق میکنم😊😊

خودت خوبی چیکارا میکنین با شیطنتا و به نظر شما که باز بالاترین چی بدم به بچه۸ماهه که وزن بگیره؟ 🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم میواینوزیتول و فولیک اسیدهر دو جز ترکیبات اووابوست هم هست. شما هم اووا خوردید هم اینوفولیک؟

اگه داره و فکر میکنی لازم نیست نخور چون اوابوست واقعا خوبه به تنهایی هم

من متاسفانه اوابوست پیدا نکردم،،،فرتیل اید خوردم با اینوفولیک

سلام عزیزم خوبی‌؟؟ دختر نازنینمون خوبه؟؟ 😍😍😍😍 واسه خودش خانمی شده ها گل پسرم چند روز دیگه 8 ماه ...

عزیزم تو خصوصی پیام گذاشتم میبینی😘😘