2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
سلام عزیزم امروزرفتیم مرکزبرای سونوودارواماقبول نمیکنن میگن که به خاطرشرایط کورونافقط اورژانسی هاوخا ...

کدوم مرکز هستید؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید چون شما بارداری شرایطت فرق داشته

فدات شم گلم ...این تیکر مال قانون جذبه☺

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
مرسی ۱۴ هفته تموم شد یهو  تهوع داری؟ چند هفتته؟

نه باردار نیستم، هنوز انتقال ندادم، اون سری طبیعی باردار شدم تا 12 هفته خیلی تهوع داشتم، که دیگه بعدش چون جنین مشکل داشت، سقط کردم، البته 12 هفته و پنج روز بودم که تهوع خیلی خیلی کم شد، فکر می کنم تهوع بیشتر تا پایان سه ماهگی هست، می خواستم بدونم برای شما هم تا آخرای سه ماهگی بیشتر بوده فکر کنم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نه باردار نیستم، هنوز انتقال ندادم، اون سری طبیعی باردار شدم تا 12 هفته خیلی تهوع داشتم، که دیگه بعد ...

وای اره تا ۱۳ خفته خیلی بود 

ایسالا زودی نی نی میاد تو دلت سالم میاد بغلت عزیزم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
وای اره تا ۱۳ خفته خیلی بود  ایسالا زودی نی نی میاد تو دلت سالم میاد بغلت عزیزم

ممنون عزیزم، انشاءالله تو هم به سلامتی زایمان کنی و نی نی سالم بیاد بغلت 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
آره کلیم فرق دادن اینو فولیک پودره که روزی دوبار باید خورده بشه...شامل دوتا مادست که اسید فولیک داره ...

عزیزم میواینوزیتول و فولیک اسیدهر دو جز ترکیبات اووابوست هم هست. شما هم اووا خوردید هم اینوفولیک؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ایشالا عزیزم مثبتی 😍 تو امضات چرا پس زدی ۹۹/۹/9 

ان شاالله گلم.قانون جذبه دیگه ایشالا تا اون تاریخ صدای قلب نی نی هامو شنیدم و دارم واسه سونو جنسیت روزشماری میکنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خونه ما ۳۶ تا پله داره از الان عزا گرفتم برا انتقال

نگران نباش عزیزم 

بعد انتقال فقط یه بار پله ها رو برو بالا دیگه تا رو ز آزمایشت بمون تو خونه

آمپولاتم اگر پروژسترون داد به یکی بگو بیاد واست تزریق کنه

انشالله باردار میشی حتما

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نگران نباش عزیزم  بعد انتقال فقط یه بار پله ها رو برو بالا دیگه تا رو ز آزمایشت بمون تو خونه ...

اره باید همینکارو کنم عزیزم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم