2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045271 بازدید | 684444 پست
عزیزم دکترت کی بوده  

شمادکترتون کیه توروخدایه دکترخوب بهم معرفی کنید؟خیلی ناامیدشدم بااینکه دوتابچه دارم اماخودم روازهمین اولش باختم وکم اوردم 

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شم شما مرکز مام رفتی؟مینونم بپرسم دونرتون چن سالش بود و چند تا تخمک ازاد کرد؟

بله عزیزم من مام میرم ولی من از قبل فریز داشتم و فقط منتقل کردم مام و دکتر نصر انتقال دادن. توی مام دونر نداشتم. اما در کل ۱۳ جنین فریز شد برام

عزیزم مشکل من فقط سنم هست که ۴۱ سالمه مشکل خاصی ندارم. منم امروز اونجا بودم دکتر نصر نبود من هم با د ...

انشالله که مشکلت حل بشه عزیزم.

عزیزم دکتر نصر چه طوریه ؟

خوبه؟

منم یکی از گزینه هام دکتر نصره. که این دفعه برم با اون شروع کنم

و خدایی که به شدت کافیست.
انشالله عزیزم حتما میرم. به نظرت با دکتر خودم ادامه بدم یا دکترم رو عوض کنم؟؟؟؟ دکترم اشرف معینی ...

کجایی هستی 

منم اصفهانم دکترم کلانتری احمدی هستن 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
عزیزم ازامروزبهشون دستوردادن خیلی ناراحتم میگن تاماه دیگه بایدصبرکنی که ببینیم اوصاع کورناچطوره میگن ...

من هفته پیش رفتم تشکیل پرونده دادم و دارو دادن به خودم و شوهرم و ازمایش هامون اماده کنیم تا دو ماه دیگه گفتن بریم

واسه دکتر فعلا باید اول پروندم تکمیل کنیم بعد میفرستنم پیش دکتر ولی احتمالا دکتر کلانتری برم

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
عزیزم من دکترم کلانتریه

شمافقط برای تعین جنسیت میریدپیش دکترکلانتری؟

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
ببخشید سوال میکنم  انتقال اولت بوده؟ و چه کارایی میکردی چ چیزایی میخوردی بگو ما هم بهره ببریم& ...

بله انتقال اولم بود،عسل وسیاهدونه میخوردم،شبا شکمم وباروغن سیاهدونه چرب میکردم بایه شال میبستم،شبا سعی میکردم ۶۰تا درازونشست بزنم یاپیاده روی کنم چیزای گرم میخورم،فرتیل سی ام هم روزی دوتا میخوردم

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
مباركتون باشه و به سلامتي زايمان كنيد ، هزينه اش چقدر شد ؟  ذخيره تون چند بود ؟ جنين هاي خودتو ...

ممنون عزیزم هزینش دو سال پیش حدود ۱۰-۱۲ تومن شد. من خودم اخرین پانکچرم ۷ تا جنین داشتم که به بلاست هم رسیدن ولی متأسفانه پیش دکتر عارفی انتقال دادمشون و منفی شدم. دیگه رفتم سراغ اهدایی

تهران عزیزم  پیش دکتر معینی میرفتم

اگه دکترت دکتره خوبیه و پیشش بوده نتیجه گرفتن بنظرم دکترت ینفر باشه بهتره تا اینکه عوض کنی در غیر این صورت عوضش کن و پیش  ی دکتر بهتربرو 

مبااارکه😍چندتاجنین چندروزه انتقال داده بودین؟کدوم مرکز بودین؟

عزیزم شما الان چند هفته هستین؟چن روز بعداز آزمایش مثبت باید بریم سونو قلب واین چیزا

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭
بله انتقال اولم بود،عسل وسیاهدونه میخوردم،شبا شکمم وباروغن سیاهدونه چرب میکردم بایه شال میبستم،شبا س ...

واسه قبل از انتقالت اینکارا رو میکردی.؟ بعداز انتقالت چی