2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
اشکال نداره گلم مجدد تلاش کنین این دفعه نتیحه میگیرین حتما  فقط یه سوال همسرتون آزمایش هورمونی ...

زینبی جون آزمایش هورمون داده بود . فکر میکنم قبل عمل واریکوسلش بود. نرمال بود همه چیزش. دقیق خیلی یادم نمیاد.‌یکسال و نیم پیش بود. من الان برای زیاد شدن تخمک و کیفیتش . اوابست بگیرم مصرف کنم چند وقت جلوتر شروع کنم داروها رو

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار

بچه ها من امشب یه مقدار کار کردم الان زیر دلم درد میکنه. وقتی فشار میدم یا پام رو جمع میکنم تو دلم. پروسه انتقالم رو خراب کردم؟

همسرم مریض شده پاشدم براش سوپ و شلغم و دمنوش و... گذاشتم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من امشب یه مقدار کار کردم الان زیر دلم درد میکنه. وقتی فشار میدم یا پام رو جمع میکنم تو دلم. ...

نه عزیزم بیشتراینایی که مثبت شدن فقط ۳روز استراحت نسبی داشتند بعدش زندگی عادیشون روداشتند

سلام عزیزم من اصفهانم میخام برم مرکزمشتاق برای ای وی اف شماتجربه ای داریداگه داریدبه منم بگیدلطفاخوا ...

سلام عزیزم منم هفته قبل رفتم مرکز مشتاق و تشکیل پرونده دادم 

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا
من جنین هام سه روزه بودن، سیکل انتقال فریز داشتم، روز 21 انتقال دادن برام و هچینگ هم کردن برام بدون ...

زینب جون چی شد سه روزه انتقال دادن؟ نظر جنین شناس بود؟

شما میدونی کدوم جنین شناس رویان بهتره؟ گفتم قبل پانکچر ویزیت بشم و دستورش رو برای روز پانکچر بزارم داخل پرونده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام دوستان ، من واقعا ناراحتم 😔😔 کلی گریه کردم . برام دعا کنید 

ماه قبل ای یو ای کردم منفی شد این ماه هم لتروزول خوردم و دوفاستون که امروز ۱۰ روزه دوفاستون خوردم و صبح لکه بینی داشتم تا الان با کلی کمر درد  ، ۵ روز مونده به پریودم 🤦‍♀️ انقدر ناراحتم که میترسم برای انتقال جنین هام برم دکتر ... اخه دکتر بهم گفت برو طبیعی باردار میشی ولی نشدم 😭😭😭

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم
وا من چهارشنبه قبل رفتم اونجا سونو شدم وادارو گرفتم واسه انتقال  شما خودت رفتی مطمعنی

سلام بله خودم وهمسرم رفتیم گفتن ازامروزبراشون دستوراومده اعصابم بهم ریخته کلافه شدم میتونیدزنگ برنیدبپرسیدای کاش منم هفته پیش میرفتم

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
بچه ها من امشب یه مقدار کار کردم الان زیر دلم درد میکنه. وقتی فشار میدم یا پام رو جمع میکنم تو دلم. ...

عزیزم روز هفت اتتقالته ب فال نیک بگیر ان شاءالله گرفتگیش بخاطر لانه گزینی باشه

سلام عزیزم منم هفته قبل رفتم مرکز مشتاق و تشکیل پرونده دادم 

عزیزم ازامروزبهشون دستوردادن خیلی ناراحتم میگن تاماه دیگه بایدصبرکنی که ببینیم اوصاع کورناچطوره میگن فقط موارداورزانسی وکسای که ازقبل توی سیکل رفتن روپدیرش میکنیم ببخشیدشماکدوم دکترروانتخاب کردید؟من نمیدونم کدوم دکخرروانتخاب کنم توروخدادعاکن ماه دیگه اوضاع خوب باشه میگن چونکه شماتعین جنسیت هستین نمیشه جزاولویتاقرارتون بدیم

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
یعنی کی بشه این ترس از چشم زدن از پاتوفیزیولوژی بیماری ها حذف بشه  اصلا نمی‌فهمم این تفکر دوره ...

بخدا هنوز دلم آتیشه ،هیچی انقد نتونسته دلمون بسوزونه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
وا من چهارشنبه قبل رفتم اونجا سونو شدم وادارو گرفتم واسه انتقال  شما خودت رفتی مطمعنی

ببخشیدشمادکترون کی هستن؟