2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045262 بازدید | 684441 پست
سلام زینبی جان من ۳۶ ساعت قبل پاتکچر دوتا دیفرلین زدم به نظرت پریودم عقب میفته با دیفرلین یا همون س ...

سلام عزیزم به سلامتی، ان شاء الله کلی جنین تپل داشته باشی عزیزم

بله گلم اونجا چون تیمی هست ممکنه تمام مراحل تو شیفت دکتر خودت نباشی 

منم دکترم مشایخی بود ولی بعضی روزها مثلا روز انتقال یکی دیگه میفتاد شانسم

این دیفرلین که قبل از پانکچر میزنن برای بالغ سازی تخمک ها هست و باعث تاخیر پریود نمیشه، تازه برعکس تو سیکل پانکچر ممکنه زودتر هم پری بیاد

جنین ها رو معمولا سه روزه فریز میکنن و برای انتقال اگر قرار بر بلاست باشه دو روز زودتر از فریز در میارن، علتش هم نمیدونم ولی حدس می‌زنم مقاومت جنین سه روزه برای فریز بیشتر هست

جنین شناس های رویان و تجهیزاتشون جزء بهترین ها و اولین ها در ایران هستن از این جهت خاطرت جمع جمع

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم درکت میکنم ،منم تجربشو دارم ،کسی از مشکل ما خبر نداره ولی هر وقت میرم خونه داداشم ،زنداداشم اس ...

یعنی کی بشه این ترس از چشم زدن از پاتوفیزیولوژی بیماری ها حذف بشه 

اصلا نمی‌فهمم این تفکر دوره غار نشینی از کجا اومده🤮🤮🤮🤮

منظورم از لک اصلا خون ریزی نیست در حد رگه های بسیار کم قرمزه چون از وقتی کرم زدم این جوری شدم ا ...

آره گلم نگران نباش تو سونو مشخص میشه دیواره رحم هست یا نه

ولی خب ممکنه به خاطر کرم هم باشه، فکر کنم اپلیکاتور رو تا ته فرو میکنی، از این به بعد تا نصفه ببر

سلام بچه ها.دیروز مام بودم همه میومدن بانصر ویزیت شن نصرنبود همه عصبانی میشدن.منشی ها هم میگفتن به خ ...

به نظرم همین که کارای مهم رو خودش انجام میده خوبه من که راضی بودم ازش 

داروهاشونم که مشترکه تو تیمشون 

حقم داره کمتر مریض ببینه واقعا خطرناکه 

اما فکر نکنم بشه زیر نظر یه دکتر دیگه باشی نصر پانکچر اینا بکنه 

سلام عزیزم خوبی‌؟ عزیزم اول از همه نگران نباش، مثل شما دیدم تو تاپیک و مشکلی هم نداشتن احتمالش هست پ ...

خیلی ممنون زینبی جون  

صبر کردم تا امروز، خوشبختانه بعد سه روز لکه بینی قطع شد، امروزم زنگ زدم به مرکز گفتن اوکیه، ال دی رو ادامه بده روز دوم پریود بعدی بیا

البته اگه با وضعیت فعلی کرونا، سیکل جدید شروع کنن...

منم بیمارستان میرم، فعلا که اجازه ندارن بیمار غیر اورژانسی بستری کنن، امیدوارم ما رو چون بستری نمیشیم قبول کنن

سلام ساراجان هیچ خبری نیست شما چه خبر؟

منم خبری نیست.همونطوری ام فقط ترشحاتم زیاد شده و شکمم گرفتس انگار

روزا هم که خیلی دیر میگذره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منم کاملا بی علامت بودم 😃😃😃 به لیست اضافه کن امیدوار شي 😍😍😍

عزیزدلم.ممنونم که بهم امید میدی.ان شاالله خدا نا امیدم نکنه بتونم شما رو هم خوشحال کنم😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم درکت میکنم ،منم تجربشو دارم ،کسی از مشکل ما خبر نداره ولی هر وقت میرم خونه داداشم ،زنداداشم اس ...

دقییییییقا منم برادرام هستن ...عاشق هم هستیم 

اما جلو روم اسپند دود میکنن

بدددجوردلم شکست ازش

توقع نداشتم اصلا

الان باردار شدی عزیزم؟

یعنی میرسه روزی منم بارداربشم 

خیلی حس بدی هست 

زنداداشام جاریهام همه حامله هستن سخته 

یعنی خودمم ترکوندم اوابوست۴تا امگا ۳ویتامین ای ویتامین دی  کیوتن ملاتونینن ویتامین سی ال کارنتی ...

معجون چیه به منم بگید لطفا.

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار