2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقییییییقا منم برادرام هستن ...عاشق هم هستیم  اما جلو روم اسپند دود میکنن بدددجوردلم شکست ازش ...

اره عزیزم منم زنداداشمه ،مثل خواهر دوستم داره و بچه هاشو من بزرگ‌کردم ،خودش به همه میگه که من مادرشونم ، هروقت واکسنشونو میزد شبها میاورد پیش من میخوابیدن ،همه مراحل زندگی بچه هاشون پیش من بودن ،انقد مهربونن سر سوزن بهشون نسبت نمیدم که اینکارو از بدجنسی انجام میدن ولی خب این خرافات بدجور اسیرشون‌کرده ،اره عزیزم الان باردارم الهی بحق امام رضا سال دیگه اینموقع نی نی بغلت باشه و این دلتنگیا تموم بشه

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام  وای جدی میگی

اره عزیزم چرابایدشوخی کنم خودم ازصبح دیونه شدم همه ی برنامه ریزی هام بهم خوردمیتونی فردازنگ بزنی بپرسی من تازه میخاستم واردسیکل بشم وتشکیل پرونده بدم گفتن فعلانه

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭

سلام دوستان

شبتون بخیر

بچه ها من فردا باید برم آز بدم. فردا میشه 15 انتقال

امروز بی بی چک زدم منفی شد.😢

خیلی حالم گرفته شد. کلی گریه کردم.

واقعا فردا پای رفتن به آزمایشگاه رو ندارم.

به نظرتون چکار کنم؟

و خدایی که به شدت کافیست.
سلام دوستان شبتون بخیر بچه ها من فردا باید برم آز بدم. فردا میشه 15 انتقال امروز بی بی چک زدم منف ...

عزیزم دعامیکنم انشالافردامثبت بشه میشه بگی دکترت کی بوده لطفا؟

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
اره عزیزم چرابایدشوخی کنم خودم ازصبح دیونه شدم همه ی برنامه ریزی هام بهم خوردمیتونی فردازنگ بزنی بپر ...

آخه من داروهامو گرفتم بهم گفتن روز اول پریودیت اول تست کرونا رو بده منفی بود شروع کن داروهامو مصرف کن واسه انتقال حالا باید چیکار کنم

منم و حسرتِ با تو ما شدن...
سلام دوستان شبتون بخیر بچه ها من فردا باید برم آز بدم. فردا میشه 15 انتقال امروز بی بی چک زدم منف ...

امیدت ب خدا باشه انشالله فردا آزمایش دادی مثبت باشه 

منم و حسرتِ با تو ما شدن...

برو عزیز. من تو تایپیکها دیدم کسایی که کلا بی بی چکشون منفی بوده ولی آزمایششون مثبت. ریسک نکن برو مطمئن بشی.

انشاالله برای شما هم اشتباه بی بی چک باشه و مثبت بشی❤

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام دوستان ، من واقعا ناراحتم 😔😔 کلی گریه کردم . برام دعا کنید  ماه قبل ای یو ای کردم منفی ...

وای شاید لک لانه گزینی باشه دختر. امیدت به خدا

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
برو عزیز. من تو تایپیکها دیدم کسایی که کلا بی بی چکشون منفی بوده ولی آزمایششون مثبت. ریسک نکن برو مط ...

الهی آمین

خیلی دلم گرفته عزیزم

کلا از دنیا و زندگی ناامید شدم.

واقعا بودن کسایی که بی بی چک منفی بشه و آزمایش مثبت؟؟؟

و خدایی که به شدت کافیست.

دوستان من روز ۱۰ و۱۱ انتقالم بی بی زدم فوری دوتا خط انداخت،میشه اعتماد کرد؟دکترمم گفته روز ۱۶ برم آزمایش میتونم زودتر برم آز بدم

خدااااجونم ممنونم بابت هدیه کوچولوت،خدایاااا شکرت منم بعداز ۷سال مامان شدم،دعا‌کنید برام همه چی خوب پیش بره،امام حسین ممنونم که رومو گرفتی😇توروز اربعین تستم مثبت شد😍یه صلوات واسه منتظرا....چقد زود رفتین عشقای من....کاش منم برده بودین....آخه چراااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭