2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045352 بازدید | 684460 پست

سلام میشه اخرین تاپیکمو گزارش بزنید پاک شه.‌ممنون میشم😘

مامان حسنا و حلما نیستم.کاربری سوممه.وقتی اومدم نی نی سایت درحال اقدام بودم.از سال ۹۸.همه کاربرا مامان سارا مامان  زهرا مامان علی .....منم اسممو زدم مامان حسنا و حلما.به امید اینکه دوقلو میارم😂.ولی الان نه مامان حسنام و نه مامان حلما...مامان هدی هستم😍😍😍(۲تیر ۱۴۰۰)دخترگلم،قشنگ ترین معجزه ی خدایی مامانی..😍😍😍خدایا نی نی رو سالم برسون بغلم.(مهر ۹۹)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از جوابت😍😙😙 ویتامین آ، سی، ای، امگا هم میخورم... ویتامین دی رو ازمایش دادم بالا بود فعلا دک ...

آره کلیم فرق دادن اینو فولیک پودره که روزی دوبار باید خورده بشه...شامل دوتا مادست که اسید فولیک داره و یه ماده دیگه به اسم میواینوزیتول

میو اینوزیتول رو تخمکای ما دارن اما همونطور ک قبلا گفتم چون برای میکرو ما تعداد تخمک زیاد میخوایم ممکنه به قدر کافی نداشته باشن وقتی این پودر و بخوری کمبود میواینوزیتول تخمکت تامین میشه و کیفیتش میره بالا

تو گوگل سرچ کن راجع به پودر اینوفولیک توضیحاتش رو بخون متوجه میشی چه تاثیر خوبی رو تخمک داره...به اندازه اوابوست هم گرون نیست اوابوست خیلییی گرونه

انشالله شما هم تاپیکو با یه بتایه تپل بترکونی😁

انشاالله بادعای شما دوستان

حالا که زنگ زدم آزمایشگاه میگه تست کرونات مشکوک بوده دوباره نمونه رو داریم آزمایش میکنیم فردا زنگ بزن جواب رو میگیم

نمیدونی تودلم چه حالیه توروخدا دعام کنین منفی باشه

سلام بچه ها.دیروز مام بودم همه میومدن بانصر ویزیت شن نصرنبود همه عصبانی میشدن.منشی ها هم میگفتن به خاطر کرونا دکتر نصر فقط عمل تخمک کشی و انتقال میاد.ویزیت هم هرازگاهی چهارشنبه ها یه ساعت اینا میاد.ویزیت تیم پزشکی شون انجام میدن.گفتم در جریان باشین.یعنی تا یه ماه وقت ویزیت منتظر نشین و بعدبرین ببینین نصر نیست.از اون یکی دکترا وقت بگیرین زود ویزیت شین.تو عملهاتون بگین نصرانجام بده

سلام بچه ها.دیروز مام بودم همه میومدن بانصر ویزیت شن نصرنبود همه عصبانی میشدن.منشی ها هم میگفتن به خ ...

سلام عزیزم کدوم مرکزرفتید؟مشتاق دکترمحمدحسین نصراصفهانی که جنین شناس هست رومیگید؟

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
چند سالتونه و آزمایش ذخیره تخمدان دادین؟

۳۰سالمه ازمایش دخیره تخمدان پارسال دادم دکترزنان گفت خوبه یادم نیست چندبودالان دکترنصردوتاازمایش توی دوتابرگه نوشته منوشوهرم انجام بدیم نمیدونم کی بایدانجام دادهمون روز۲ پری ؟من دوماه پیش دکترنصرروازنزدیک دیدم

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭