2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
عزیزم من روزی سه تا استرادیول دارم و یه آمپول پروژسترون و اسید فولیک آسپرین بهم نداده.

نه تا سه تا میشه بدون آسپرين، ولی اون دوستمون روزی 7 تا استرادیول داشت، یعنی خیلی وحشتناک 

شما انوکسا نداری؟ چون گاهی به جای آسپرين انوکسا میدن

شوهرم فاز جاست فرندی جدی گرفته ازوقتی جواب آزمایشم مثبت شده از ده کیلومتریمم رد نمیشه 😕😁حالا تا بع ...

🤣🤣🤣🤣البته راه هایی هست که ایشون فیض ببرن ولی شما نه فقط واسطه فیض باشی🙈🙈🙈🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ عالی پس چرا خودشون انجامش نمیدن؟ اینسری رفتم حتما میگم عزیزم من از ۱۴ سالگیم که اولین سونوگرافی ...

آخه دفعه اول هر چی ساده تر انتقال و ivf انجام بشه بهتره برای دفعات بعد نتیجه موثر داره

و اینکه شما 14 سالگی بلید ببینی روز چندم پریود رفتی سونو

تو بارداری طبیعی اگر همه چی عادی باشه برید حال کنین چون بعد از تولد خیلی چیزا تعطیل میشه 😅😅😅😅 ال ...

ها عامو بارداری طبیعی خیلی خوبه😂😂من تا دو روز قبل زایمان داشتم تازه دکترم گفت روزای اخر کمک میکنه به زایمان طبیعی😛😅

راست میگی؟اینهفته دکترم معاینم میکنه یکم میترسم از طبیعی دارم اخه هیچی بلد نیستم فیلماشونو میبینم چق ...

عزیزم طبیعی اگه از الان پیاده روی داشته باشی و تحرکات خوب باشه و مشکل فشار و قند هم نداشته و. دکترت تشخیص بده که برات مشکلی پیش نمیاد خیلی مزایا داره و. ارزشش داره کمی تلاش و. مقداری همت براش به خرج بدی، تو نت هم سرچ کنی کلی اطلاعات در مورد حرکات ورزشی که بهت کمک میکنه زایمان طبیعی راحت‌تری داشته باشی هست، خواستن توانستن است گلم

اشکالی نداره به هرحال تاثیرش و توی بدن و تخمکات میذاره ولی اگه مرتب بخوری بهتره منم یه وقتایی فرتیل ...

خداروشکر

از امروز سروقت میخورم

مرسیئ😘😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اره بنظرم تاثیر اوابوست روی خانمایی که تنبلی ندارن هم هست هرچند روی ماها شاید بیشتر باشه چون ما ممکن ...

خب فقط اوابوست میخورم. بقیه مکملا ک بچه ها گفتن رو مصرف نمیکنم.بنظرت اوابوستِ تنها کافیه؟ البته ویتامین ها رو هم میخورم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ببخشید من یه سری چیزای دیگه یادم رفت چون عجله داشتم همراه اوابوست،،،ویتامین ای سی و امگا۳ هم بخور م ...

مرسی از جوابت😍😙😙

ویتامین آ، سی، ای، امگا هم میخورم... ویتامین دی رو ازمایش دادم بالا بود فعلا دکتر غدد گفت دو سه ماه مصرف نکن.

اینو فولیک تاحالا نخوردم. اسیدفولیک میخورم. با هم فرق دارن درسته؟

سلام عزیزم من اصفهانم میخام برم مرکزمشتاق برای ای وی اف شماتجربه ای داریداگه داریدبه منم بگیدلطفاخوا ...

سلام. انشالله بسلامتی شروع کنی

بستگی ب شرایطتون داره

شوهر من اسپرمش ضعیف بود برای همین میکرو کردیم. ولی بخاطر کیفیت پایین اسپرم جنین ها بین روز سوم تا پنجم بعد از لقاح از بین رفتن و دیگه انتقالی نداشتم.

بنظرم قبل از پانکچر حتما مشاوره جنین شناسی (دکتر نصر) برید و ازمایشای  خودت و همسرت رو برای دکتر ببر تا دستورای لازم رو بده و روز پانکچر دستور دکتر نصر رو داخل پرونده تون بزارید. 

الان وضعیت شما چطوره، چرا میخاید ای وی اف کنید؟

مرسی عزیزم تی اس اچم هیچ وقت زیاد بالا نرفته قبل از انتقالم 2.5 بود که سه ماه دارو خوردم شد 1.5

وای سه ماه

حالا عدد من لب مرزه گفتن باید دو و نیم بشه.. دکتر غدد گفت ماه دیگه ازمایش بده.. نظرش این بود یک ماهه اوکی میشه

دکتر سارا کشکولی، مطبش هم مالیاباد هست، شما شیرازید؟ 

انشاءالله به سلامتی زایمان کنی و نی نی سالم بیاد بغلت، آره شیرازم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست