2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
نه عزیزم مرکز تهران رو میگند

ممنون

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
شما کجا میرید من ابن سینا میخوام انجام بدم

من مرکزمشتاق میرم اصفهانم ابنسیناکجاست؟بنظرت مرکزمشتاق حوبه نتیجه میگیرم،؟

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره کلیم فرق دادن اینو فولیک پودره که روزی دوبار باید خورده بشه...شامل دوتا مادست که اسید فولیک داره ...

سلام ببخشیدپودیولیفولیک روچه موقعه ازروزیاشب بایدبخوریم؟خواهرم دوبسته داره داده بهم خودش زایمان کرد

انشاالله بادعای شما دوستان حالا که زنگ زدم آزمایشگاه میگه تست کرونات مشکوک بوده دوباره نمونه رو دار ...

عزیزم انشاءالله که منفی هست، اگه علائم نداری به امیدخدا منفی هستی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
🛑🛑🛑خانمااااا خوددن کره بادوم زمینی بده تو ۵ ماهگی؟ من صبحا رو نون تست میزنم با عسل می خورم 🛑🛑🛑

عزیزم اگه خدایی نکرده مشکل کم کاری، پرکاری تیروئید نداری مشکلی نداره، بخور نوش جونت

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیزم خوبی‌؟ ان شاء الله همه شون جنین های عالی بشن برات گلم عزیزم روزی 7_8 تا سفیده تخم مرغ بخ ...

ممنون زینبی جان خیر ببینی الهی😍

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
اینهمه جنین تو دوتا بسته میتونست حداقل سه تا بسته کنه براساس چی دوتا بسته می کنن واسه همه من گفتم من ...

😕😕شوهرش جالب بود. من از ۸ تا وقتی یکی بشه فکر کنم شوهرم خیلی  ضعیفه این بسته ها تعدادی واسه تعیین جنسیته نه انتقال انشالله همین یه دونه منم بگیره بار اول میخوام خیلی مثبت باشم اما واقعا سخته .شمام جنین زیاد داری میتونی یه دختر پسر انتقال بدی باحال میشه هردوش بگیره من پریود شدم هفته پیش اما باز خیلی کم لک میبینم نمیدونم عادیه یا نه دوباره ممکنه پریود شم؟؟؟؟ نظم پریودا بهم ریخته اعصاب ادم خورد میشه 

سلام ببخشیدپودیولیفولیک روچه موقعه ازروزیاشب بایدبخوریم؟خواهرم دوبسته داره داده بهم خودش زایمان کرد

سلام دکتر بهم گفت نیم ساعت قبل ناهار و نیم ساعت قبل شام بخور ولی من چون تو گوگل خونده بودم هر ۱۲ ساعت بخوریم بهتره برا همین نیم ساعت قبل صبحانه و نیم ساعت قبل شام میخوردم

سلام بچه ها

من امروز خیییییییییللللللییییی دلم شکسته 

رفتم خونه نزدیکترین کسم که ازمشکل ما باخبر هست 

بچه هاشو من بزرگ کردم وعاشق من هستن

هرروز باهم دردودل میکنیم 

اما هروقت میرم خونشون بچه هاش هستن اسپند دود می‌کنه جلوم 

بهترین و نزدیکترین کسم 

خییییلللیییی دلم گرفته 

خیلی دلم شکسته

هرکس به طریقی دل ما میشکند 

بیگانه جدا دوست جدا میشکند

بیگانه اگر میشکند حرفی نیست