2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045602 بازدید | 684475 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اولیا پناه هم میگن خوبه  دکتر حیدری واسه من دارو داد  میگم دارو چیا بهتون داد این دفعه؟؟ ...

انشاالله دعام کن

فرتیل سی ام.پنتوکسی فیلین.فولات.کلسیم.ویتامین ای.دی.امگا۳.آنوکسا.آمپول نوروبین.آس اس آ.استرادیول.فولیک اسید.فکرکنم همینا بود

سلام زینب جون خوبی من امروز روز ۱۱ iui بودم صبح بی بی چک گذاشتم منفی شد دارو شیاف دارم با استرادیول ...

سلام عزیزم آخه این دیگه چه مدلیه دختر گل، الان دیر شده باید قبل از iui بی بی میزدی🤣🤣🤣🤣

عزیزم تو انتقال جنین هم طرف روز 12 بی بی چک منفی بوده بعد آزمایش +، بعد تو چه جور توقع داری نشون بده 

برو برو ادامه بده تا با ماهیتابه آنا جون نیومدم

میدونی چرا نظرشون به اینه که یدونه یدونه انتقال بدن بهتره؟

میگن چون اون ماه اگه رحم آمادگی پذیرش جنین وباروری رونداشته باشه اگه سه تاهم بزاری پس میزنه واگه بخادبگیره همون یکی هم میگیره

زینبی جون سلام. من یه بار پانکچر و انتقال انجام دادم ولی منفی شد. هم تخمکای من ضعیف بود همسرمم همینط ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ خیلی متاسفم بابت منفی دفعه قبل

اما این بار حتما همسرتون تقویتی مصرف کنن و مراعات های معمول مردان رو رعایت کنن، روز پانکچر اول نمونه بدن عادی اگر خوب نبود اون وقت تسه کنن نه یهویی

برای خودتون هم اول از همه پروتکل دارویی تحریک تخمدان رو باید دکترتون تغییر بده، در کنارش تقویتی مثل اوابووست ممکنه موثر باشه اما اصلش تغییر داروهاست 

سلام عزیزم آخه این دیگه چه مدلیه دختر گل، الان دیر شده باید قبل از iui بی بی میزدی🤣🤣🤣🤣 عزیزم تو ...

وای چه حس خوبی داشته.

من منتظرم روز ۱۰ بشم بی بی بذارم😁

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام عزیزم مشکلی نداره، از دکترت بپرس فکر کنم اجازه بده دور بازو بزنی گاهی

سلام زینب جان دختر داییم تو سیکل پانکچر هستش پریود شده و از دیروز امپولشو شروع کرده اما میگه همش لک میبینه روز اول روون بوده بعد دیگه لکه بینی داره دلیلش چیه اینم بگم قرص مصرف کرده که پریود شده و تاحالا این جوری نبوده الان چ کار کنه که روون بشه اگه همش لک ببینه بعد قطع بشه چی میشه 

بچه ها تورم و درد خیلی زیاد سینه هم به خاطر داروهاست؟ من نمیتونم دست به سینه ام بزنم. تو iui  ا ...

اره مال داروها مخصوصلگا استرودیوله....من ازدرد نمیتونستم بخوابم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی