2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
منم علایمم همینطوریه شاید بسته به داروها قبل از ازمایش علایم دارن.روز چند باید لک لانه گزینی ببینیم ...

تو اینترنت نوشته ۱۰تا ۱۲روز بعد انتقال

چرا استرس گرفتی؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
نه عزیز یه وسیله اندازه گیری که دارم هست از داروخانه رویان خریدم...با همین وسیله ماما برام عمق رحم و ...

ممنون عزیزم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا     زینبی جون این دوستمونالان دوساله پریود نمیشن وتخمدانشونم کوچیک شده بنظرت ...

مرسی زی زی جونم ..

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام عزیزم خوبی‌؟ خیلی متاسفم بابت منفی شدنت واقعا سخته من چند شب پیش خواب دیدم دوباره انتقال دادم و ...

سلام زینب جون خوبی من امروز روز ۱۱ iui بودم صبح بی بی چک گذاشتم منفی شد دارو شیاف دارم با استرادیول به نظرت قطع کنم دیگه دارو هارو؟؟

اسم اون وسیله هیسترومتر هست ...دکتر من از وسایل استریل خودش استفاده کرد ......تو پریود اگه انجام بدن ...

همون دیگه من موقع پریودم نبود پدرم در اومد...رویان همه میرن از داروخونه اینو میخرنش...

اسم دقیقشو میگی لطفا

اسمش سوماتروپین هست ..به جز اون پی دی گراستیم یا همون G_csf چندروز قبل انتقال جنین فریز شده زد داخل رحمم تو مطب..این ارزون بود تقریبا 141 با دفترچه تامین بود اما برای تزریقش 270 گرفت.. گفتن برای اونایی که اندومتر نازک دارند مفیده و گردش خون رو هم بهتر مینه ببین دفعه قبل من روزی 6 تا استرادیول میخورم کرم واژینال زدم به زور رفت بالا این بار روزی 4 تا خوردم ...و این روشها که گفتم

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
سلام عزیزم خوبی‌؟ خیلی متاسفم بابت منفی شدنت واقعا سخته من چند شب پیش خواب دیدم دوباره انتقال دادم و ...

زینبی جون سلام. من یه بار پانکچر و انتقال انجام دادم ولی منفی شد. هم تخمکای من ضعیف بود همسرمم همینطور. همسرم مورفو صفر و تحرک خیلی کم. خودم ذخیرم ۱/۸ . ولی کلا ۶ تا فولی به زور شد که از اینا ۳ تا تخمک شد. که کلا دوتا جنین شد یکی بی و یکی بی سی. که قابلیت فریز نداشتن و فرش سه روزه انتقال دادن . ضخامت اندوم هم موقع پانکچر بدون دارو ۸ بود. کلا برا ضخامت دارویی مصرف نکردم. حالا دوباره میخوام قوی تر شروع کنم. از شما میخوام راهنماییم کنی که قبل از شروع سیکل مکمل و ویتامیت چی مصرف کنم که تعداد و کیفیت تخمکام بالا بره. بعدشم میخوام این دفعه همسرم تسه بشه. سری پیش بدون عمل و با نمونه گفتن خوبه.  نظر شما چیه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
مرسی زی زی جونم ..

خواهش میکنم عزیزم

نمیدونم دیدی جواب زینبب جون و یا نه گفتن برا شما تاثیری نداره چون تخمکی نیست که بخواد تقویتشه فکر کنم

انشاالله امام حسین آرزوتونو برآورده کنه و حاجتتونو بده عزیزم🙏🙏

همون دیگه من موقع پریودم نبود پدرم در اومد...رویان همه میرن از داروخونه اینو میخرنش...

فقط درامد زایی میکنن بخدا بعد استیل بهتر ه دردشم کمتره

خدا جونم ...برای تو غیر ممکنی وجود نداره.                  خدایا حسرت شنیدن کلمه "مامان"رو تو دل هیچ زنی نزار ....الهی امین
نه چون فعلا ندیده استرس گرفته از بس داریم چک میکنیم برای لک خل شدیم😥😔

وااااه من لک دیدم داشتم خل میشدم شما ندیدین دارین........🤔🤔🤔

همه که مث هم نیستن خیلیا لک میبینن چند روز بعدش پری میشن،خیلیام لک نمیبینن و حامله ان

انشاالله حامله این،، استرس خوب نیست اصلا براتون

نه چون فعلا ندیده استرس گرفته از بس داریم چک میکنیم برای لک خل شدیم😥😔

خواهر گلم حتما نباید که لک ببینی...من دفعه قبل ندیدم همه که مثل هم نیستن با لانه گزینی لک ببینن