2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
سلام نفسي جون ، خوبي عزيزم ؟ من هم دخترم و هم پسرم تقريبا ١٣ ماه تمام بودن راه افتادن ، ان شا الله ه ...

سلام عزیزم.ممنون قربونت

خودت خوبی حالت چطوره؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم یک سرم هست از ایمونوگلوبولین حدود 2000 نفر درست شده و سیستم ایمنی بدن رو تنظیم میکنه تا جنین ر ...

سلام زینب جونم ...گلم من تو جریان ای وی اف بهم گفتن ادنومیوسیس داری حدود دو میلی متر که یه دکتر قبلی گفته بود اصلا مهم نیست....شما اطلاعاتی در موردش دارین؟ایا رو بارداری با ای وی اف تاثیر میزاره،؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
نه عزیزم هزینه الکی نکن ...من خوردم با اینکه یه سال و نیمه خودم خود به خود نمیشم...هر چی بگی خوردم&n ...

مرسی گلم خوب شد که گفتی.....میشه بپرسن شما چن سالتونه و چراپری نمیشین؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
من زیرنظرگروه دکتراحمدی وکلانتری هستم ولی موقع انتقال خودشون دوتا انتقال میدن

میدونی چرا نظرشون به اینه که یدونه یدونه انتقال بدن بهتره؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
خواهش میکنم عزیزم نمیدونم دیدی جواب زینبب جون و یا نه گفتن برا شما تاثیری نداره چون تخمکی نیست که ب ...

اهان نه ندیدم جوابش رو.....هرچی خدا بخواد گلم ...اگه اون بخواد همه چی اتفاق میفته....☺برای خدا هیچ کاری سخت نیست.....ایشالله که خدا حاجت شما رو هم بده عزیزم...

عزیزم ساری کلینیک حضرت مریم

از اونجا راضی هستی ؟

من دوتا انتقال منفی داشتم اونجا!میدونم خیلی ها مثبت میشن

اما باینکه یه بسته جنین دارم میخوام حتی برای مسورت برم پیش یه دکتر دیگه!

من وقتی رفتم به دکتر کریمی گفتم ناراحتم دومین بارم منفی شد!با خنده گفت دیوانه ای دیگه!🙄🤐

خب درک نمیکنن!

بهش  گفتم آزمایش ایمنی انعقادی بنویس،غیر یکی دوتا فاکتور و چند تا هورمونی چیزی ننوشت!

بنظرم بیخیال هستند!

شاید اگر پیگیری ها و دقت که بعضی دکترهای ایران و یا خارج رو داشته باشند نیاز به اینهمه تکرار این درمان سخت و از اون بدتر از بین رفتن روحیه و سلامتی ما  نیست!

من منتظرم پریود شم که برم بیمارستان واسه هیستروسکوپی...ولی خب چون استرادیول خوردم یک هفته اس تاخیر د ...

من اولین بار بود میخوردم نمیدونم

برااینکه پریود شم به من ۵تا آمپول پروژسترون داد اگه نشدی ب دکترت بگو

خیر باشه برات عزیزم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
انشاالله که سری بعدهمه چیز به خوبی برات پیش بره

انشاالله 

ممنون عزیزم

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
اسمش سوماتروپین هست ..به جز اون پی دی گراستیم یا همون G_csf چندروز قبل انتقال جنین فریز شده زد داخل ...

درد داشت؟

ممنون گلم

الان خوبی؟نی نی تو دلته؟😍

از اونجا راضی هستی ؟ من دوتا انتقال منفی داشتم اونجا!میدونم خیلی ها مثبت میشن اما باینکه یه بسته ج ...

عزیزم انتقال اولمو دکتر قره جه انجام داد واقعا راضی بوذم

این سری تعیین جنسیت رفتم که فقط یه جنین پسر داشتم و انتقال دادن

ومنفی شد نمیدونم دیگه از طرف اونا سهل انگاری بوده یانه

ولی بازم میخوام برم اونجا

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
عزیزم انتقال اولمو دکتر قره جه انجام داد واقعا راضی بوذم این سری تعیین جنسیت رفتم که فقط یه جنین پس ...

اره 

دکتر قره جه خیلی عالی بود 

الان دیگه نمیاد!

انشالله مثبت میشی و یه پسر سالم و صالح خدا بهت میده

ممنون خوبم اگه تو سیکلم مشکلی پیش نیاد مثل تعطیلی و... دیشب از غصه خوابم نبرد چندماه پری ۲۸روزاس گفت ...

ببین گلم همون روز صبح راه بیفت و تو راه زنگ بزن همکاری میکنن

برای خودم چند بار پیش اومد این جوری رفتم رویان کارمو راه انداختن، ولی اول وقت میرفتم 

استفادش نکردم ازدیشب آمپول پروژسترون میزنم روزی یکی زینبی جونمو اونشب خریدی گفتی آسپرین بخور شبش ر ...

قربونت گلی، خدا رو شکر به موقع گفتم، اصلا استرادیول بدون آسپرين خطرناکه اونم تو دوز زیاد

اما برای دارو اگر من جای شما بودم سیکل نچرال به همراه prp رو پیشنهاد میدادم، چون فکر کنم بدن شما به استرادیول جواب نمیده