2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
عزیزم دو میلی متر که اصلا مهم نیست بهش فکر نکن

☺فدات بشم عزیزم

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام عزیزم خوبی‌؟ خیلی متاسفم بابت منفی دفعه قبل اما این بار حتما همسرتون تقویتی مصرف کنن و مراعات ...

زینبی جون سری پیش همسرم سه ماه آندروفرتی و سینال استفاده کرد و یخ میذاشت و پیاده روی هم داشتیم ولی خب از جنین شناس که پرسیدم گفت هم تخمک هم اسپرم هردو ضعیفه. باشه از دکتر میخوام که دوباره بهش تقویتی بده.

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام زینب جان دختر داییم تو سیکل پانکچر هستش پریود شده و از دیروز امپولشو شروع کرده اما میگه همش لک ...

فکر کنم ال دی و بوسرلین داشته که فقط لک داره، اگر داشته این پریود ساختگی حساب میشه و مقدارش مهم نیست 

توبارداری طبیعی هم جاست فرند باشیم😄😄😄😄   🤔🤔🤔🤔🤔آیا ؟ 😉

تو بارداری طبیعی اگر همه چی عادی باشه برید حال کنین چون بعد از تولد خیلی چیزا تعطیل میشه 😅😅😅😅 البته تا 6 هفته بعد از زایمان 

زینبی جون سری پیش همسرم سه ماه آندروفرتی و سینال استفاده کرد و یخ میذاشت و پیاده روی هم داشتیم ولی خ ...

اشکال نداره گلم مجدد تلاش کنین این دفعه نتیحه میگیرین حتما 

فقط یه سوال همسرتون آزمایش هورمونی داده؟ تعدادش چه قدر بود در هر میلی لیتر؟ 

تو اینترنت نوشته ۱۰تا ۱۲روز بعد انتقال چرا استرس گرفتی؟

نمیدونم.دلم واسه شوهرم میسوزه.خیلی بیچاره استرس داره منم یه لحظه درد دارم یه لحظه ندارم فقط ان شاالله ناامید نشم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
قربونت مامان محمد😍😍😍😍

☺☺☺☺زینب جونم از کجا منو شناختی؟😅😅😅

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
روز ۷ و روز ۱۰و ۱۱ چی شد سارجون لک دیدی؟؟؟

پس من هنوز وقت دارم نه گلم ندیدم می خواستم ببینم تقریبا کیه

خیلییی برام دعا کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
به نام خدا  من بی علامت بودم دقیقا مثل زمان هایی که پریود میشدم😅😅😅😅

😂😂😂

عزیزم.یه ذره خیالم راحت شد آخه من دردام میاد میره مثلا یه دفعه درد میگیره زیر دلم بعد ول میکنه یا پهلوم میگیره ول میکنه.

عزیزم ببخشید با سوالام هی اذیتت میکنم شرمنده🙈

برام دعا کن

عزیزم انتقال اولمو دکتر قره جه انجام داد واقعا راضی بوذم این سری تعیین جنسیت رفتم که فقط یه جنین پس ...

من اصلا از قره جه راضی نبودم سالها منو معطل کرد . بعد رفتم پیش دکتر آصف جاه که حرف نداره تو اندومتریوز و بینش چون دکتر رفته بود خارج از کشور مجبور شدم دوباره برم پیشش و وقتی فهمید رفتم پیش دکتر آصف جاه چنان برخوردی کرد که هنوز هاج و واجم . هرچی ازش سوال میپرسیدم میگفت نمیدونم برو از آصف جاه بپرس . یه روز کامل تو مطبش معطل میشی و ده نفر رو میفرسته تو برای ویزیت تو داری حرف میزنی همه میپرن وسط حرفت واقعا حس کردم به همه چیم داره توهین میشه اونجا . قید تمام دکترهای ناباروری شمال رو زدم چون هنوز نمیدونن برای حریم خصوصی مریض ارزش قائل شن