2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
خیلی ممنون عزیزم که تجربه ات رو گفتی قرصم رو الان ندارم، سر کارم رفتم خونه میبینم چی هست، ولی از ای ...

عزیزم انشاءالله که این سری بتونی وارد سیکل شی و تخمکا و جنینای باکیفیت و عالی برات تشکیل شه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای من جای شما دل تو دلم نیست. ان شاالله که بیای خبرای خوب خوب بدی لک لانه گزینی نداشتی؟

نه نداشتم  لک همش سرم تو شورتم بود تا لک ببینم ولی ندیدم

خودم ریلکسم چون روز نه ازمایش دادم منفی بود زیاد امید ندارم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
ممنونم مامان ماهک تاحالا راجع به زایمانت دکترت جیزی گفته؟ من فکر میکردم ای وی اف ی ها سز میشن نگو دک ...

اره میگن اگه شرایطتت اکی بود می تونی بیاری طبیعی ولی من سزارینی بودم بچه اول اینم همینطور چون واقعا راحت بودم 

سز می خ ای خودت؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه نداشتم  لک همش سرم تو شورتم بود تا لک ببینم ولی ندیدم خودم ریلکسم چون روز نه ازمایش دادم من ...

عه. چه بد😔

بار چندم انتقالت بود؟

چندتا جنین دیگه داری؟

از روز ۹مشخص میشه؟

من از الان همش دلم میخواد بی بی چک بذارم😐 اصلا طاقت منفی شدن ندارم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه ها من شکمم خیلی سفت شده و به نسبت حالت عادی بزرگ شده. طبیعیه؟ یا به این داروها و عمل پانکچر واکنش بد نشون دادم خودم نفهمیدم؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
زی زی جان برا ختم‌بسم الله ازت پرسیدم دوبار جوابم ندادی من پریودشدم تازه دلی از یکشنبه شروع میکنم..م ...

مطمئنی از من پرسیدی😳اخه من همش میرم پیامامو چک میکنم اصلا پیامی ازت نیست عزیزم

من روز آخر شکلات پخش کردم برا خود ختمه به نیت کس خاصی نیست

چهلمین روز ختم باید ۴هزار تا بسم الله بگی😂 یکم سخته من هر لحظه که بیکار میشدم صلوات شمار دستم بود تا اخر شب قبل دوازده دیگه میگفتم

سخت هست ولی ردخور نداره من فردای روزی که شکلات خیرات کردم لک لانه گزینی و دیدم روز جمعه بود😁😁😊

هم با بیهوشی میشه هم بدون بیهوشی  واسه اینکه جنین بهتر لانه گزینی کنه

ممنونم عزیرم....من بدون بیهوسی داستم وحشتناک بود.....البته سال ۹۵ .....اره دکتر به من گفت واسه لانه گزینی.....یعنی خودمون باید بگیم با بیهوشی میخوایم؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
نه هنوز انشالله اواسط آبان ماه... شما چند تا جنین واستون تشکیل شد؟ از ارمغان اطلاعی دارید؟ از میزان ...

از ۲۱ تخمک ۱۰ تا جنین ..۹تاشو تعیین جنسیت کردم..من دیدم اسکوییان موفقیتش بالاس اونو انتخاب کردم..از مرکز راضی نیستم کاراشون مسخرس..اول ۱۵ تا جنین داشتم ک ۵ تاش همون اول گفتن از بین رفته..بعد فریز کردن باز نزدیک انتقال باز کردن تعیین جنسیت کردن ۳تاشو انتقال داد دوباره دخترارو فریز کردن و پسرارو ۳تا ۴روزه داشتم گفتن باید بلاست بشه تا فریز کنیم یکیش از بین رفت یکیش همون ۴روزه موند یکیش بلاست شد..کاراشون دوباره کاریه ..تهران اول تعیین جنسیت میکنن بعد فریز ..الان ی جنینم ک بابتش پول تعیین جنسیت داده بودم از بین رفته.همون اول هزینه فریزو تا یکسال گرفتن باز از فریز در اوردن خاستن دوباره دخترارو فریز کنن ۲۰۰و خورده گرفتن

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
مطمئنی از من پرسیدی😳اخه من همش میرم پیامامو چک میکنم اصلا پیامی ازت نیست عزیزم من روز آخر شکلات پخ ...

عزیزم من این ختم رو انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم....فقط روز اخر چیزی پخش نکردم.....چون خانومی که بهم گفته بود حرفی از شکلات پخش کردن نزده بود

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی