2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045057 بازدید | 684424 پست
فرتیل پلاست المانی محشره ..فرتیل اید نمیگما فرتیل پلاس المانی

من اسم فرتیل پلاست و نشنیدم عزیزم...خودم فرتیل اید خوردم ولی بنظرم همه اینا یه طرف اوابوست یه چیز دیگست واقعا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اره رفتم ازمایش دادم  بعداز ظهر اماده میشه

عزیزم انشالله که با خبر خوش میای

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من اسم فرتیل پلاست و نشنیدم عزیزم...خودم فرتیل اید خوردم ولی بنظرم همه اینا یه طرف اوابوست یه چیز دی ...

خیر ببینی فرتیل پلاست برای اقایونه

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
ممنونم عزیزم تو سیکل لانگ انتقالم. امیدوارم من و شما و همه دوستان منتظر به زودی با خبرای خوش بیایم.& ...

ای وی افی ؟ هزینه کلینیک امید چطوره؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
جدی زی زی جون ؟ تو همدان فکر کنم اووبوست دیدم .. منم ی تخمدانم تنبلی داره وگرنه مشکل خاصی ندارم . پس ...

اوابوست برا همه چی خوبه هم کیفیت هم تعداد بخصوص کیفیت...حتما اگه میتونی بخر بخور

وقتی تو کیفیت اثر میذاره یعنی تو بالغ شدنم اثر میذاره مطمئنا

من خودم تو اون سیکل پانکچرم که کنسلش کردم کلی فولیکول بالغ داشتم ولی چه فایده همشون پوچ بود...پس فولیکول علاوه بر بالغ بودن باید کیفیت خوبی هم داشته باشه که اوابوست خوبه برا این موضوع

عزیزم من قبلا ال دی قرص سیپروتروکامپاند خوردم و دچار لکه بینی شدم، سونو شدم کیست نداشتم از دکتر علتش ...

خیلی ممنون عزیزم که تجربه ات رو گفتی

قرصم رو الان ندارم، سر کارم رفتم خونه میبینم چی هست، ولی از این ال دی معمولی ها بود تا جایی که یادمه.

والا من تا قبل اینکه مشکلم رو بدونم همه چیم مرتب بود، از وقتی فهمیدم و میخوام وارد سیکل بشم هر بار با یه چی سورپرایز میشم  

هر بارم استرس میگیرم!

عزیزم  قرصتو مرتب خوردی ؟؟ نشده یهو فراموش کنی و سرساعت بخور حتما

آره همیشه ساعت 11 شب میخورم، حتی دیشب یه درو رفتم قرصم و چک کردم از بس به خودم شک کرده بودم!! شمردم دیدم درسته

میگم کلا بدنم افتاده رو دور شوخی باهام!!

ممنونم انشاالله🙏

زی زی جان برا ختم‌بسم الله ازت پرسیدم دوبار جوابم ندادی من پریودشدم تازه دلی از یکشنبه شروع میکنم..میخوام ببینم روز چهلم خیزات چی دادی واسه مخصوص کسی مثلا از ائمه یا مال خود ختمه؟؟ واینکه تا روز چهلم هزارو خورده میشه سخت نمیشه میشه راحت گفت؟؟

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
الان هست تو بازار؟ قیمتش چنده در حال حاضر؟

من پارسال شوهرم خرید دو جعبه بزرگ شد 800 هزار

اوابوست برا همه چی خوبه هم کیفیت هم تعداد بخصوص کیفیت...حتما اگه میتونی بخر بخور وقتی تو کیفیت اثر ...

حتما میگردم پیدا میکنم