2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
سلام ، اینجا کسی بوده دو ماه پشت هم پانکچر شده باشه (بدون انتقال) ؟

بله من چون ايران نيستم در يك سيكل پريود دوبار پانكچر شدم به فاصله ي يك هفته 

بعد از پانكچر اول ، معمولا پروژسترون ميدن كه پريود اتفاق بيفته اما من دو روز بعد از پانكچر دوباره دارو گرفتم و گونال ٣٠٠ زدم براي بزرگ شدن فوليكول هاي ريز باقيمانده از پانكچر قبلي و دوباره يك هفته بعد دوباره پانكچر شدم اسم روش شانگهاي هست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دیروز پانکچر شدم و هایپر نشدم ، دکتر گفت همین ماه مجدد دوباره وارد سیکل شو و استراحت نداد ، گفت ب ...

چند سالتون هست و كجا  انجام داديد ؟ دكترتون كي بود ؟ مشكلي نداره ميشه چند دوره پشت هم تو سيكل رفت منم همينكار را كردم سه بار پشت هم 

چند سالتون هست و كجا  انجام داديد ؟ دكترتون كي بود ؟ مشكلي نداره ميشه چند دوره پشت هم تو س ...

ببخشید شما چند تا فولی وچند تا تخمک وچند تا جنین داشتی ؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
١٤ تخمك و ٨ جنين قبل از مصرف مكمل ها ١٠ تخمك و ٢ جنين 

هر دوسری هم امپول گونال زدی؟ببخشید خیلی هم سوال میپرسم من سری قبل دست خالی از عملم برگشتم میخوام اطلاعاتمو زیاد کنم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
هر دوسری هم امپول گونال زدی؟ببخشید خیلی هم سوال میپرسم من سری قبل دست خالی از عملم برگشتم میخوام اطل ...

بله تخمدان هاي من به گونال خوب جواب ميده فقط 

من گونال نباشه خيلي كم ٤ تا شايد بدم ذخيره ام كمه

چه جالب به حق چیزای نشنیده عالی بود

عزیزم دلیلش اینه که سیستم ایمنی بدن درگیر ویروسی میشه که توسط واکسن وارد بدن شده، و از جنین غافل میشه. برای همین احتمال لانه گزینی بالا میره

این فقط برای اونهایی که مشکل ایمنی دارن نیست، بطور کلی تحقیقات نشون داده شانس رو بالا میبره برای همه

آخه خودتون میدونید دیگه این پروسه ivf انقدر شرایط مختلف توش تاثیر داره نمیشه هیچ چیزی رو قطعی گفت...

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خانما برای تقویت تخمک هر کسی تجربه ای داره لطفن بگه  انشاالله بهترینها براتون اتفاق بیفته

پودر اينوفوليك يا  

Myo-Inositol روزي ٤ گرم ( دو تا ٢ گرم صبح و شب)

Dhea روزي75 ميلي گرم، كوكيوتن روزي ٦٠٠ تا ٨٠٠ ميلي گرم در چند نوبت، ال ارژنين روزي ٦ گرم (٣ تا دو گرم)، ال كارنتين روزي ٢ گرم، اسپرين ٨٠ روزي يك عدد، ويتامين d هزار ميلي گرم هر روز ، ويتامين400  E يكروز در ميان ، ملاتونين ٣ ميلي گرمي شب موقع خواب و سلنيوم يك روز در ميان 

مهمترينش اينهاس البته من چون تو امريكا هستم چند تا چيز ديگه هم خوردم نمي دونم تو ايران پيدا بشه يا نه ولي همينا رو بخوريد كافيه 

از چند ماه قبل بايد خورده بشه و البته اوابوست همون اينوفوليك يا myo inositol  هستش