2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
من ازمایش هامو دادم برایه یکشنبه نوبت گرفتم اگه ازمایش هام مشکلی نداشته باشه انشالله پری بشم دارو ها ...

شوهرت رو ازحالا تا روز پانکچرکه میخادنمونه بده حسابی تقویت کن وگرمی بهش بده بعدش دیگه محلشم نزار😂😂

شوهرت رو ازحالا تقویت کن تاروز پانکچرکه میخادنعد دیگه محلش نزار😂😂😂😂

تقویتی چی بهش بدم جنین پسرش بیشتر بشه؟درسته میگن اگه مرد کمتر ارضا بشه تا روز عمل جنین پسرش بیشتره یا نه؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا پس میگن از۸تا۱۲خوبه حتما مایع دیده یا رحمتون سه خطی نبوده.من فردا دومم هس برم ببینم به امیدخداچی ...

نمیدونم جریان این سه خطی چیه چی بخورم سه خطی بشه اصلا چی هستش؟شما میدونی؟

فمن ذا الذی ادعوه فیستجیب لی...پس کیست که او را بخوانم تا مرا اجابت کند؟ یا الله یا الله یا الله
بچه ها من دقیقا ۱۸ شهریور انتقال دادم، الان ۴ هفته از انتقالم گذشته، چندتا لک قهوه ای دیدم چه کنم؟&n ...

عزیزم منم امروز لک دیدم کلی ترسیدم تا یه نفس راحت میکشم یه چیز دیگه پیش میاد به من گفتن دورنافی و آسپرین قطع بشه و شیاف روزی ۲ تا. شما هم با دکتر نصر بودی دیگه؟ به شما هم همینو گفتن خیلی نگران شدم

من ازمایش هامو دادم برایه یکشنبه نوبت گرفتم اگه ازمایش هام مشکلی نداشته باشه انشالله پری بشم دارو ها ...

هنوز تخمک کشی نکردی؟

فمن ذا الذی ادعوه فیستجیب لی...پس کیست که او را بخوانم تا مرا اجابت کند؟ یا الله یا الله یا الله
تقویتی چی بهش بدم جنین پسرش بیشتر بشه؟درسته میگن اگه مرد کمتر ارضا بشه تا روز عمل جنین پسرش بیشتره ی ...

من مرتب هفت مغز براش آسیاب میکردم وباشیرموز قاطی میکردم توش خرما وعسل وپودرنارگیل وکنجدسفیدهم میریختم با یه دونه تخم مرغ بومی میدادم بخوره حتی شب پانکچروصبح موقع رفتن دادمش خورد.صبحانه تخم مرغ با خرما بهش بده شبا همیشه چای زعفرون چای زنجبیل بهش بده.اکثرغذاهاش رو باگوشت شتر وبوقلمون درست کن.تا چندتا پسرتپل بهت بده انشاالله

تقویتی چی بهش بدم جنین پسرش بیشتر بشه؟درسته میگن اگه مرد کمتر ارضا بشه تا روز عمل جنین پسرش بیشتره ی ...

ما واسه ارضا شدنش دکترچیزی نکفت ماهم رعایت نکردیم ولی دوروز تخلیه نداشت که رفتیم واسه پانکچر

نمیدونم جریان این سه خطی چیه چی بخورم سه خطی بشه اصلا چی هستش؟شما میدونی؟

میگن بهترین حالت رحم هست.با دارو فکرکنم البته دست خودمون نیس.ولی سعی کن تاقبل انتقال گرمی بخوری مایعات فراوون.وپیاده روی هرروز داشته باش

من مرتب هفت مغز براش آسیاب میکردم وباشیرموز قاطی میکردم توش خرما وعسل وپودرنارگیل وکنجدسفیدهم میریخت ...

انشالله شما هم ساله ۱۴۰۰گل پسرت بغلت باشه میدونم یه بار دیگه گفتی ولی یادم رفت شما چند تا دخترو پسر داشتی 

شوهرم از اسیاب کردن مغزهاخوشش نمیاد بدم درسته بخوره اشکال داره؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
عزیزم منم دقیقا مثل شما بودم بدون علت ولی باردار نمیشدم.همش می گفتم کاشکی یه مشکلی بود حداقل میدونست ...

به دلم منم اوفتاده  با نصر مامان میشم خدا  از دهنت  بشنوه عزیزم  برام دعا کن مرسی از راهنماییت 

همش پیش خودم میگم  گره کارم فقط با نصر باز میشه پس برای رفتن پیشش مصمم شدم قربونت برم 😘

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
انشالله شما هم ساله ۱۴۰۰گل پسرت بغلت باشه میدونم یه بار دیگه گفتی ولی یادم رفت شما چند تا دخترو پسر ...

انشاالله خدا واسه هممون بخاد

ببین وقتی حسابی آسیابش کنی وبریزی توشیرموز دیگه زیادپیدانیس

من دوتا دختردارم وچشم به راه اینم که پسرم بیادتودلم وتا۹ماه منو ول نکنه به یاری خدا

دکتر امیری کیلینیک نیکان.....منم از روز سوم پری دارم قرص ها میخورم ...قرص ها تموم بشه قطع کنی دوباره ...

شما بعد پانکچر چقد طول کشید تا پریود بشید چه دارویی بعد پانکچر خوردین ؟

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزیزم منم اولین آز ۱۰۰۰بود دومی ۷۷۲۰اصلا مشکلی نیس منم ترس شما رو داشتم که خدا روشکر مشکلی نبود..شنب ...

ممنون از اینکه بهم گفتی عزیزم خیالم راحت شد..‌خداروشکر که صدای قلبشم شنیدی انشاالله خدا برات حفظش کنه

دعا کن برا منم همه چی خوب پیش بره و منم صدای قلبشو بشنوم عزیزم...