2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045047 بازدید | 684424 پست
این ماه واقعا نیاز ب استراحت دارم باید فکرم آزاد باشه خیای نگرانم و استرس دارم بعد سقطم سریع طپش قلب ...

عزیزم، انشاءالله به حق امام حسین خدا حاجت دلتو بهت بده و دامنت سبز شه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی‌؟ ان شاء الله که مادر شدی گلم ولی تمام علائم به خاطر عوارض داروها هست و شما کلا آیت ...

انشالله.

وای این دو هفته به اندازه 2 سال میگذرهچقدر انتظار سخته

و خدایی که به شدت کافیست.
دکتر امیری کیلینیک نیکان.....منم از روز سوم پری دارم قرص ها میخورم ...قرص ها تموم بشه قطع کنی دوباره ...

عزیزم دکترت کیه من یه دوره با ۳ بار انتقال با دکتر تهرانی نژاد و رویان بگذروندم  میخوام برم پیش نصر  ولی نیکان میگن  خوبه نه؟

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
ببخشید برایه پسر تعیین جنسیت کردید کجا انجام دادی چند تا جنین از جنس مورد نظر داشتی

اره واسه پسر.اصفهان.فقط دوتا جنس برام تشکیل شد که فریز شدن هروقت شرایط اندومترم نرمال شد انتقال میدن

فمن ذا الذی ادعوه فیستجیب لی...پس کیست که او را بخوانم تا مرا اجابت کند؟ یا الله یا الله یا الله
اره واسه پسر.اصفهان.فقط دوتا جنس برام تشکیل شد که فریز شدن هروقت شرایط اندومترم نرمال شد انتقال میدن

خوب باید دوم پری برید داروبگیرید بعددوباره دهم پری برید ببینندضخامت چندشده

خوب باید دوم پری برید داروبگیرید بعددوباره دهم پری برید ببینندضخامت چندشده

اره این مراحل طی کردم دارو استفاده کردم ولی نرمال نشد ضخامتم هشت شد گفت خوب نیست انتقال کنسل کردن...شما چطور؟میخواهید انجام بدید؟

فمن ذا الذی ادعوه فیستجیب لی...پس کیست که او را بخوانم تا مرا اجابت کند؟ یا الله یا الله یا الله

به سلامتی انشالله به حق۵تن ازهمین دوتانتیجه بگیری از چند تا جنین دوتا برات پسر شده تقویتی به شوهرت چیزی دادی

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
به سلامتی انشالله به حق۵تن ازهمین دوتانتیجه بگیری از چند تا جنین دوتا برات پسر شده تقویتی به شوهرت چ ...

از هشتا جنین دوتا پسر شده...دکتر به شوهرم قرص داده...خودمم اهن . ویتامین میخوردم...ولی به شوهرم از یکماه قبل از نمونه گیری اسپرم یک کیلو سیر رو با یک لیتر شیر پختم از صافی رد کردم هروز یه استکان میدادم شوهرم می‌خورد ..عرق کاسنی بهش دادم..ویتامین سی و قرص آهن هم میخورد..

به سلامتی انشالله به حق۵تن ازهمین دوتانتیجه بگیری از چند تا جنین دوتا برات پسر شده تقویتی به شوهرت چ ...

ممنون عزیزم...شما نمیگی تو چه مرحله ای هستی؟

اره این مراحل طی کردم دارو استفاده کردم ولی نرمال نشد ضخامتم هشت شد گفت خوب نیست انتقال کنسل کردن... ...

وا پس میگن از۸تا۱۲خوبه

حتما مایع دیده یا رحمتون سه خطی نبوده.من فردا دومم هس برم ببینم به امیدخداچی میگه

ممنون عزیزم...شما نمیگی تو چه مرحله ای هستی؟

من ازمایش هامو دادم برایه یکشنبه نوبت گرفتم اگه ازمایش هام مشکلی نداشته باشه انشالله پری بشم دارو هامو شروع میکنم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
اینکه مشکلی نیست بیشتر حرص میخورم  به خدا اگر  بگن  فلان مشکل داری و نازا هستی بلاخره ...

عزیزم منم دقیقا مثل شما بودم بدون علت ولی باردار نمیشدم.همش می گفتم کاشکی یه مشکلی بود حداقل میدونستم چیه و درمانش می کردم. منم از سال ۹۴ شروع کردم و کلی وقتم تلف شد با دکترای دیگه سه بار خارج از ایران انجام دادم منفی شد. سه بار با دکتر عارفی انجام دادم منفی شد تا اینکه رفتم پیش نصر و بار دوم با دکتر نصر مثبت شدم. حتما حتما برو پیش دکتر نصر. هم می تونی از طریق سایت وقت بگیری و هم تلفنی. گاندی اصلا نرو پر از بیمار کرونایی هست. این تجربه من بود شاید بتونه کمکت کنه 😍😍