2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانای باردار شماها نو واژنتون درد ندارین؟؟ من الان دو سه روزه حس میکنم یه چیزی داخلشه .😩یه درد مبهم دارم .با استراحت بهتر میشه ..فعالیت میکنم غذا درست میکنم زیاد سرپا باشم یکم بیشتر میشه ...

بنظرتون چیه؟؟ شمام این درد رو داشتین؟؟ تازه وارد هفته دوازده شدم 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
همسرتون البته اگر سالم هستن نیازی نیست dfi انجام بدن فقط رعایت مسائلی مثل تحرک، خنک نگه داشتن بیضه ه ...

مرسی زینب جونم ....ایشالله خدا حاجت روات کنه....من شوهرم ۵۷ سالشه و اسپرمش تحرکش کلاس aصفره و کلاسb ...ده درصده و کلاسcهم ده درصده...بعدشم میخواستم بپرسم من باید این ازمایشارو خودم از دکتر بخوام یا خودش میده؟ 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

کاربریای منو الکی معلق میکنن ..هی باید التماس کنم با کاربری دیگه ای تا برم گردونن 😒😒این چهارمیم کاربریمه .دیگه شماره  و ایمیل ندارم مجبورم التماس کنم 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
حتما گلم اگه لایق باشم، اونا رو گفتن کمه برای pgd، اومدن فریزش کردن تا انشاءالله باز تخمک کشی شدم جن ...

عزیزم  چرا همون ۶تا رو پی جی دی نکردن ببینن چندتاشون سالمه ؟ شاید دوسه تایی ازهمون ۶تاسالم باشن وانتقال بدی مثبت بشی ونیاز به پانکچردوباره نباشه 

سلام ببخشید منم قرار بود این هفته انتقال بدم ولی کنسل کرد واسم چون اندومترم پایین بود شما میدونی بای ...

گوجه .لوبیا سبز .خیلی تاثیر داره

سلام ببخشید منم قرار بود این هفته انتقال بدم ولی کنسل کرد واسم چون اندومترم پایین بود شما میدونی بای ...

سلام عزیزم اشکال نداره واسه سیکل بعدی دوز داروهاتو بیشتر میکنه میره بالا 

ولی پیاده روی از اول پریود روزی یک ساعت خیلی جواب میده 

دوستان اینجا میگفتن مصرف لوبیا سبز هم روی ضخامت اندومتر تاثیر داره 

ایشالا زود زود مامان بشی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷