2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045187 بازدید | 684433 پست
فداتشم عزیزم.ولی میگم بالاس نکن خارج رحمی باشه

فری جون دیگه وقتی باردار شدی فکرای بد رو بذار کنار

فقط مثبت فکر کن به خودت برس 

وازاین دوران لذت ببر

من گاهی دلم برای دوران بارداریم تنگ میشه

خیلی دوران خوبیه

حیف نیس با استرس و فکرای الکی بگذره

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
چرا همونارو اول انتقال ندادی ممنونم عزیزم  برام دعا کن

حتما گلم اگه لایق باشم، اونا رو گفتن کمه برای pgd، اومدن فریزش کردن تا انشاءالله باز تخمک کشی شدم جنین بیشتری تشکیل شد همه رو pgd کنند ببیند چندتاش سالمه برای انتقال.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من دیشب از ساعت ۱۲ تا ۴ صبح لرز شدید داشتم

با اینکه دوتا پتو انداخته بودم رو بازم میلرزیدم

اما تب نداشتم

خیلی ترسیدم

اما تو همین نی نی سایت خوندم گویا خیلیا اینجوری بود

کسی تجربه ای داره؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
حتما گلم اگه لایق باشم، اونا رو گفتن کمه برای pgd، اومدن فریزش کردن تا انشاءالله باز تخمک کشی شدم جن ...

الهی که اینبار بارداری خوب و سالمی داشته باشی و نی نی رو سالم سلامت بغل بگیری

انشالله هر چه زودتر خبر خوش بارداریتو میدی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
فری جون دیگه وقتی باردار شدی فکرای بد رو بذار کنار فقط مثبت فکر کن به خودت برس  وازاین دوران ...

اره واقعا راس میگی ولی پروسه ی ای وی اف ازاول تا اخرش استرس اوره.ولی ب قول شماااا باید فکرای بدودورکنیمووو توکلمون بالا ببریم

انشالله با همین یدونه بگیره براتون. منم نسبت به داروهای تحریک تخمدان خوب جواب نمی دم اتفاقا بهش هم گ ...

ایشالله برام دعا کنید ممنون انشالله خودتون حاجت روا بشید

در اندک من تویی فراوان یارب..
انشالله با همین یدونه بگیره براتون. منم نسبت به داروهای تحریک تخمدان خوب جواب نمی دم اتفاقا بهش هم گ ...

میدونی اخه دکتر عارفی دودلم کرد برگشت بهم گفت دوباره پانکچر کنی بنظرم بهتره ولی اگرم خودت بخوای همین یدونه رو برات انتقال میدم ولی درصد گرفتنت میاد پایین سر این دودلم کرد موندم چکار کنم 😔

بچه هاااا مامان شدم بالاخره بعدهشت سال چشم انتظاری خدابهم نگاه کرد.بتام هشتصدوپنجاه

واااااااای

عزیییییزم

مبااااارکت باااشه🤗🤗🤗🤗

حسااابی مراقبشون باش😘😘😘😘

خییییلی خوشحااال شدم برات

یه دنیا برای منم دعا کن که ان شاالله دوهفته دیگه حال خوب شما رو داشته باشم😊

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
ببخشی شما کجا بودید نگفتن چرا انقدر جنین کم تشکیل شده تقویتی نخوردید؟

من تهران دکترمم عارفی قرص تقویتی نه هیچی نخوردم امپولام یدونه الونوا سه تا ستروتاید شش تا عضلانی اچ فلان و دوتا هم آزاد سازی همین کل داروهام بود

من تهران دکترمم عارفی قرص تقویتی نه هیچی نخوردم امپولام یدونه الونوا سه تا ستروتاید شش تا عضلانی اچ ...

به حق ۵ تن به مراددلت برسی وهمین یه جنین برات بگیره 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
بخور شادن جون من از اول بارداریم لواشک خوردم تا الان نوش جونت چه اشکالی داره البته لواشک خونگی میخور ...

عزیزم😙😙😙 ممنون لیانا جون

آخه میبینم دوروبریام که باردارن همه چی راحت میخورن ماشاالله نی نیاشونم سالمن اونوقت من هرچی میخوام بخورم با استرسه😶 توکل به خدا ...

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...