2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045081 بازدید | 684424 پست
مرسیییی ستاره جووونم انشالله ک شمااام همیشه شادو خوشحال باشی توهمه ی مراحل زندگی و هرچی ازخدامیخای ب ...

قربونت عزیزم ان شاء الله🤲🤲

امیدوارم به زودی شاهد شادمانی بقیه ی دوستان منتظر باشیم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااااااای عزیییییزم مبااااارکت باااشه🤗🤗🤗🤗 حسااابی مراقبشون باش😘😘😘😘 خییییلی خوشحااال شدم ...

الهی قربونت بشم از ته ته دلم دعا میکنم دوهفته دیگ باخبرخوشت هممونو خوشحال کنی.ایشالا ب حق همین روزا خداجوابتوووووبده عزیزم.توکلت ب خداباشه.خدا ارحم اراحمینه

خواهش مي كنم  بازم براي محكم كاري مي تونين زنگ بزنين مركز از صندوق سوال كنيد  من تنبلي ت ...

وای عزیزم دقیقا مشکلمون شبیه هم هست . ما 6ساله ازدواج کردیم 29 سالمه

الهی دوتایی مامان بشیم 🙏

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
وای عزیزم دقیقا مشکلمون شبیه هم هست . ما 6ساله ازدواج کردیم 29 سالمه الهی دوتایی مامان بشیم 🙏

منم ٢٩ سالمه 😊

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

وای عزیزم دقیقا مشکلمون شبیه هم هست . ما 6ساله ازدواج کردیم 29 سالمه الهی دوتایی مامان بشیم 🙏

ان شاءالله 🌹🌹🌹

فعلا آمپولا رو شروع نکردم شما مراجعه کردین ؟ ما برای تشکیل پرونده آزمایش دادیم یه عالمه و عکس رنگی ...

منم عکس رنگی سنو ازمایش خودمو همسرمو دادیم الان جواب پاپ اسمیرم مونده که شنبه امادس به امید خدا نوبت میگیرم هفته ی بعداگه بزارن پیشه انصار پور می گیرم چون دکتره خودم مشتاقه میگن اونم خوبه کلا من تا الان دو پونصد هزینم شده 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
منم ٢٩ سالمه 😊

فامیل ما مرکز ابن سیناست . مامای اونجاست بهم گفت خانم دکتر انصاری پور تو مرکز بالاترین درصد موفقیت در آی وی اف داره حتما دکترم رو ایشون انتخاب کنم . الان ال دی میخورم حدود 10 الی 12 آبان میشه روز سوم سیکلم قرار شد طوری برنامه ریزی کنم تو روزای شنبه یکشنبه چهارشنبه بشه برم که خانم دکتر اونجا باشه

ممنون گلم شما در چه مرحله ای هستی ؟ من روز 3 پری سیکل بعد سونو دارم که داروهام شروع بشه که پانکچر ...

من دکترم گفت جوابت اماده شد بیا اون موقع هنوز پریود نشدم به نظرت باید سه پریود برم داروهامو میده یا هفته ی بعد میده ؟

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
فامیل ما مرکز ابن سیناست . مامای اونجاست بهم گفت خانم دکتر انصاری پور تو مرکز بالاترین درصد موفقیت د ...

اميدوارم همه چي خوب پيش بره براتون 

اتفاقا روز اول تا سوم من مي افته به تعطيلي 

بهم گفتن با يه دكتر ديگه ويزيت شو 

ما چون آشنا داشتیم تو یه بار رفتن تموم کارامونو انجام دادن دارو هم گرفتم و عکس رنگی دادم . قرار شد هر وقت آمادگی داشتم واسه آی وی اف ماه قبلش ال دی بخورم و دارو هامم کوآنزیم کیوتن و اینفولیک و کلوگوفاژ هست که مصرف کنم همسرمم ال کارنیتین میخوره حالا ماه بعد میرم پانکچر بشم