2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045141 بازدید | 684431 پست
ممنون عزیزم، انشاءالله تو هم خبر سالم بودن نی نی رو برامون بیاری خوشحال شیم      

ممنون عزیزم با دعای خیر شما

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جان دل مبارک باشه خدا برات نگه داره ایشششششالله 🥰🥰🥰 واقعا حس خوبیه

ممنون عزیزم.برا خودتم مبارک باشه.

راستش نگران تشکیل نشدن قلبش بودم که یه دفعه صدای قلبشو برام‌گذاشت.اصلا جا خوردم.

خدایا شکرت  
مرسی گلم.اره اصن باورم نمیشه گلم فقط بتام خیلی بالانیس ب نظرت

نه عزیزم واسه من خیلی بیشتر از توهست.روز۱۲انتقال۱۳۶۰بود هردو روز هم دوبرابرمیشه تقریبا.برامن ۳تا جنین بلاست گریدaانتقال دادن میترسم سه قلو باشه🤣

مرسی عشقم .فقط ب نظرتون بتام خیلی بالانیس.خارج ازرحمی نباشه ی وقت

عزیزم مبارکت باشه مامان شدی رفت. بتات هم خوبه مال من روز چهارده ۷۹۰ بود با اینکه بالا هم نبود الان خدا بخواد دوقلو دارم. بازم بهت تبریک میگم 🌹🌹🌹

میدونی اخه دکتر عارفی دودلم کرد برگشت بهم گفت دوباره پانکچر کنی بنظرم بهتره ولی اگرم خودت بخوای همین ...

خوب بنظرم یکم بحث مالیش اینجا میاد وسط. میتونی بپرسی ازش هزینه انتقال چقدر میشه و بعد با هزینه هایی که تا الان کردی ببینی تا چه اندازه برات میصرفه. بعدم کلا فکر کنم دو تا جنین معمولا انتقال می دن خیلی با یکی فرقی نمی کنه. ولی خوب اگر دودل شدی و حست منفیه به این انتقال دوباره پانکچر کن اما حتما قبلش باهاش صحبت کن ببین اگه مثلا دوز داروهاتو تغییر بده یا نوعشونو چقدر احتمال داره تخمکهای بیشتری داشته باشی با توجه به سن و ذخیره تخمدانت و غیره.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام من ماه دیگه سونو دارم واسه شروع آی وی اف و گرفتن آمپول . یه سوال مرکز ابن سینا خانم دکتر انصار ...

سلام 

من ابن سينا ميرم 

از صندوق سوال كردم هزينه آي وي اف رو گفت با داروها ميشه ١٢ تومن كه ۵ تومنش هزینه پانکچر هست 

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

سلام  من ابن سينا ميرم  از صندوق سوال كردم هزينه آي وي اف رو گفت با داروها ميشه ١٢ تومن ...

ممنون گلم

شما در چه مرحله ای هستی ؟

من روز 3 پری سیکل بعد سونو دارم که داروهام شروع بشه که پانکچر بشم

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
ممنون گلم شما در چه مرحله ای هستی ؟ من روز 3 پری سیکل بعد سونو دارم که داروهام شروع بشه که پانکچر ...

منم دقیقا تو همین مرحله هستم 

منتظرم سیکلم شروع بشه برم برا سونو 

البته چون نو خانواده سرطان سینه داشتیم مشاوره سینه هم باید برم 

ایشالاااااااا ک سه قلوعه خخخخخخ

مبارک باشه مامان شدنت 

ان شاءالله به سلامتي پيش بره همه چي براتون 🌹

تبریک میگم عزیز دلم. انشالله نی نی رو سالم بغل بگیری  گلم مشکلتون چی بود؟ این شادی گوارای وجو ...

قربونت عزیزم.حتماااا دعات میکنم عشقم.ایشالا ب حق علی خدامراددلتوووبده زهرااااجان.من شوهرم اسپرماش ضعیف بود خودمم ذخایرم پایین بود اماب لطف خدا بعدچهاربارانتقال بالاخره خدا جوابمونوداد.انشالله ک همه حاجتروااااشن