2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست
بدای من با ۶.۱ انتقال دادن....ضخامتم اصلا بالا نمیرفت....روزی ۶تا استردیول میخوردم .....فایده نداشت. ...

نه.من اطالاعات علمی در این زمینه ندارم.ولی یه چیزو تحربه کردم.نوشیدن آب فراوان هم به داروها کمک میکنه تا عملکرد بهتری داشته باشن هم به بدن.داشتن آرامش و نداشتن استرس هم کمک کننده س.حتی یه بار فکر کنم زینبی بود که گفت استرادیول با آب فراوون بهتر اثر میکنه.

خدایا شکرت  
خداروشکر نداری من اینقد میگفتم چرا حالت تهوع ندارم . حالا از بس معدم میسوزه و درد میکنه که مجبورم قر ...

ممنونم عزیزم.ان شاالله فردا بعد سونو خیالم راحت میشه.البته هیچوقت خیال آدم راحت نیستا.میدونم.

خدایا شکرت  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخ نگو من ی هفتس هوس دارم ولی نمیخورم

بخور بایا یکی دوبار اشکال نداره ...من از دکتر پرسیدم گفت هر روز نخور ولی گاهی هیچ تشکالی نداره 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
هچینگ چیه؟ 5 تا جنین داشتم 3 تاشو فریز کردم دوتاشو انتقال دادم جنینا 5 روزه بلاست بودن من 31 شهری ...

پوسته روی جنین که اسمش زوناپلاسیدا هست رو با لیزر هچینگ میکنن که نازک میشه اون لایه رویی و باعث میشه جنین راحت تر از پوستش بیاد بیرون و لانه گزینی آسون تر بشه

عزیزم روز نه خیلی زوده آخه اصلا نمیشه به بیبی اونم تو روز نه اعتماد کرد انشاالله فردا با خبر خوش بیای و دلت شادشه 🙏😊

منم جنینام بلاست بود روز ۱۱ بی بی چک زدم دو دقیقه منتظر موندم دیدم خبری نشد انداختم تو سطل بعد چند ساعت یهو چشمم خورد بهش دیدم هاله کمرنگ داره گفتم برو بابا خط کاذب برا من میندازی بعد سه ساعت دیگه به چه دردم میخوره 😂😂کلی به بی بیِ بیچاره فحش دادم

کلا ناامید بود تا دیروز.........

عزیزم فرتیل سی ام را دکتر براتون تجویز کرد؟ 

سلام عزیزم.خوبی

میبینم.که تیکرت اخراشه 😍

کی زایمانته بسلامتی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

دوستان عزیزم دکتر مغزو اعصاب توی تهران که حاذق و کاربرد باشه میشناسید آیا

شوهرم دلش میخواد مدارکش رو به یه دکتر خوب تو تهران هم نشون بده ببیینه آیا اونا هم میگن عمل کنه یا نه

تو اطرافیانتون کسی نبوده دیسکش و تهران عمل کرده باشه و از دکترش راضی باشه؟؟؟

بخور بایا یکی دوبار اشکال نداره ...من از دکتر پرسیدم گفت هر روز نخور ولی گاهی هیچ تشکالی نداره 

سلام.عزیزم.خوبی نی نی خوبهِ

چرا تیکر نداری چندوقتته الان؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها منم آزمایشم منفی شد..تیتربتام ۲ هست..فکنم‌همه اونایی ک اول ماه صفر انتقال دادن منفی شدن

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
بچه ها منم آزمایشم منفی شد..تیتربتام ۲ هست..فکنم‌همه اونایی ک اول ماه صفر انتقال دادن منفی شدن

الهی بگردم عزیزم اصلا نمیدونم چی باید بگم چون میدونم هیچی اینجور موقع ها حال ادم و خوب نمیکنه فقط زمان حلش میکنه

الهی به حق امام حسین هرچه زودتر صاحب اولاد سالم و صالح بشی عزیزم🙏🙏

سلام به روی ماهت..الحمدلله شنا خوبین،..☺نه گلم تیکر مال قانون حذبه....من دوبار ای وی اف کردم با تخمک ...

عزیزم خیلی متاسفم 😔 😔 😔 😔 😔، خیلی سخته واقعا منفی شدن یه درده، سقط هزارتا درد... 

عزیزم حتما ادامه بده، بالای 40 سال مامان داشتیم حتی طبیعی 😍😍😍😍 بررسی های ایمنی و انعقادی رو انجام دادین؟ 

سونو داپلر از رحم و وضعیت خون رسانی به رحم چی؟؟ اگر ضخامت خوب میره بالا دیگه نگران نباش عزیزم، توکل به خدا

آره گلم حتما بگیر بخور و حتما هم بهشون تذکر بده با اون دوز بالا چرا تا حالا آسپرين ندادن؟؟؟ 

عزیزم یک ساعت پیش خریدم خوردم

قبلشم حالم خوب نبود سرم سنگینه و حالت تهوع شدید دارم

بنظرت برم دکتر ؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
اون قلمی ها مثل سینال رو ۹۰ درجه میزنن ولی پودری ها که حل کردنی هستن رو ۴۵ درجه میزنن

نمیدونم من hmg رو که پودری بود دور نافم عمودی زدم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
شما بتای اولت یادمه حدودا پایین بود.مثل بتای من.فردا منم میرم سونو.۶ هفته هستم.نمیدونم چی قراره دیده ...

با خیال راحت برو که خوشحال برمیگردی من و شما و ستاره جون و بیتابم همه با هم بودیم همه ۱۷ شهریور بودیم. من امروز رفتم سونو نی نی قلب داشت خداروشکر 

اخ نگو من ی هفتس هوس دارم ولی نمیخورم

چیپس اشکال داره؟ من تا حالا چهار پنج بار خوردم😕

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...