2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
عزیزم من چون اولین انتقالم تو رویان بود و دوتای قبلی رو تو شهرستان انجام داده بودم هرچی گفتم این دفع ...

منم فک نمیکنم دکترم بعد ی انتقال بنویسه ...

هچینگ رو هم میکم بهش ممنون عزیزم 😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر خوب تهران گرونتره دیگه  شما چقدر پول ازمایش دادین؟؟ ببخشید زیاد سوال کردم منم تو سیکل ...

من ازمایش هورمونی و ایدزوهپاتیت و اینارو که شهر خودم انجام دادم هورمونی ۱۶۰ فک کنم و این یکی از منو شوهرم دوتامون ۵۰۰ شد .و ی ماموگرافی که اونم ۱۲۰ شد .ازمایش دیگه نداشتم .ن عزیزم اشکال نداره سوالی داری بپرس .

@زینبی_بابا    

سلام  اگه یادتون باشه من سه شنبه هفته پیش انتقالم کنسل شد چون دهانه رحمم تنگ بود نتونست انتقال بده دیشب ی لک صورتی کوچیک دیدم دیگه خبری نبوده چرا؟آخه برای پریودی ام زوده اما اصلا علایم ندارم بنظرتون بخاطر چیه

خیلی ممنونم عزیزم.فک میکردم مثبت شدم راحت میشم برعکس استرس ادم بیشترمیشه.دیروز ترشحات قهوه ای خیلییی ...

عزیزم تازه شروع استراساته طبیعیه  دوس داری همه چی خوب وعالی پیش بره ومشکلی نباشه ...اصلا نگران نباش لکه بینی چیزی نیس که اکثر ای وی افیا دارن انگار ،...فریباخانومی هم داشت ...خودت که دیدی زی زی جون چجوری خونریزی داشت ومثبت شد ...من خودم سر پسرم خونریزی داشتم شبیه پریود بود لکه بینی هم داشتم خداروشکر مشکلی پیش نیومد برام ...شماهم استراحت کن شیاف داری بذار وبه دکترت اطلاع بده ایشالا دوسه هفته دیگه میری صدای قلب فسقلیو میشنوی 😍خیالت راحت میشه 

خیلی ممنونم عزیزم.فک میکردم مثبت شدم راحت میشم برعکس استرس ادم بیشترمیشه.دیروز ترشحات قهوه ای خیلییی ...

استرس نداشته باش عزیزم اصلا چیزی نیست برای همه ای وی افی ها لکه بینی پیش میاد منتها من چون قبل ازمایش دیدم فکر کردم پری اومد ترسیدم،،، ببین همه به من دلداری دادن من به تو روحیه میدم😂😂استراحت کن فقط خوب میشی عزیزم

کاری که من اصلا نکردم🙈🙈

عزیزم آز دوم و نرفتی؟؟؟من فردا میخوام برم نگران اونم من😊

من پارسال برج ۱۰ پانکچر شدم و هزینه داروهام ۵۰۰ تومن تخمک کشی ۵تومن هزینه فریز از من نگرفتن و گرنه ۱ ...

شما دفترچه داشتی؟  کل داروهات ۵۰۰تومن شد من یه امپولم ۴۲۰ میشد گونال بود ...چه کم شده هزینه هات 

من اهوازم عزیزم  پنج شنبه آز دادم که منفی بود

عزیز‌م ان‌شاالله انتقال بعدیت به امید موفقیتت

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
امام حسین عشقههههه عششششقققققققققققققق عاشششقققششششمممممم اسمش میاد یجوری میشم منم اینقددددر نذر ک ...

انشاالله ائمه بزودی زود حاجتتو میدن شک نکن عزیزم...من همیشه براتون دعا میکنم همیشه بیادتون هستم زهراجان چون فقط شما تو روزای سختم کنارم بودین🤗

ممنون عزیزم ایشالا مامان شدن خودت 

ان شاالله ان شاالله

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.