2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
مبهرک‌بهشه عزیزم میگم یه سوال  بعد انتقال منفی دکتر برات بررسی چیزی انجام داد  آزمایش ای ...

عزیزم شما چندم بود آزمایشتون؟؟زیرنظر کدوم دکتری

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی نداده.همون اسید فولیک همراه استرادیول و آسپرین و....

منم فقط همینارو میخورم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
میشه بعد از نذر و ذکرات برا منم دعا کنی؟؟دلت پاکه

چشم عزیزم حتما اگه قابل باشم🤗 الهی اقا امام حسین حاجتتو بده اربعین نزدیکه از آقا بخواه انشاالله دستتو رد نمیکنه عزیزجان

چشم عزیزم حتما اگه قابل باشم🤗 الهی اقا امام حسین حاجتتو بده اربعین نزدیکه از آقا بخواه انشاالله دست ...

زی زی جان از روزی که گفتی خون ریزی کردی و دیسک همسرت هم عود کرده و نشستی گریه میکنی یه لحظه دلم بدجوری به حال هممون شکست و از ته دل برا تو و هممون دعا کردم الان دیدم نوشتی مثبته اشک شوق ریختم برات انشالله که صحیح و سالم بغلشون کنی به حق اربعین آقا🤲💓

خواهری برای همه ی ماها هم دعا کن که امام حسین به دل های منتظر مام نظری بندازه..

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
خوبه به سلامتی مبارک باشه به دل خوش  عزیزم چقدر هزینتون شد؟؟ بار اول گرفت؟

من پارسال برج ۱۰ پانکچر شدم و هزینه داروهام ۵۰۰ تومن تخمک کشی ۵تومن هزینه فریز از من نگرفتن و گرنه ۱۲۰۰ بود و هزینه انتقالم که امسال برج ۵بوده ۱۷۰۰ . باهمه ازمایشات و سونوگرافی و داروهام نزدیک ۱۰ تومن شده .بله عزیزم بار اول 

من پارسال برج ۱۰ پانکچر شدم و هزینه داروهام ۵۰۰ تومن تخمک کشی ۵تومن هزینه فریز از من نگرفتن و گرنه ۱ ...

چقدر خوب شده واسه شما 

تهرانی ؟؟ کدوم مرکز؟ من تهرانم فقط ۵ تومن پول ازمایشام شده چقدر خوبه که بار اول گرفته 

چند ماهته به سلامتی ؟؟

من به زودی مامان میشم 💖💖💖
مبهرک‌بهشه عزیزم میگم یه سوال  بعد انتقال منفی دکتر برات بررسی چیزی انجام داد  آزمایش ای ...

عزیزم من چون اولین انتقالم تو رویان بود و دوتای قبلی رو تو شهرستان انجام داده بودم هرچی گفتم این دفعه رو برام آز ایمنی انعقادی بنویسید گفتن نه لازم نیست...فقط قبل انتقال بهشون گفتم برام جنینامو هچینگ کنید که انگار اون دوتایی که گرید بی بودن و کردن،،،اون یکی که گریدش آ.ب بود فکر کنم خودش هچینگ شد...البته مطمئن نیستما چون تو صورتحساب زده بود هزینه هچینگ دو جنین من این فکر و کردم

به نظرم تو هم حتما بگو برات هچینگ کنن اگه دفعه قبل نکردی واقعا خوب و موثره

ن مشهد مرکز نوین. داره ۳ماهم تموم میشه ب سلامتی

خداروشکر خوب تهران گرونتره دیگه 

شما چقدر پول ازمایش دادین؟؟ ببخشید زیاد سوال کردم منم تو سیکلم واسه اون مزاحم تون شدم😅😅😅

من به زودی مامان میشم 💖💖💖
سلام عزیزم خوبی‌؟ خیلی خیلی خیلی مبارکههههههههه ❤️❤️❤️❤️❤️ ان شاء الله به سلامتی بغلش (ون) کنی ببین ...

ممنون عزیزم انشاالله خدا گل پسرتو برات حفظ کنه😍😍باشه حتما از دکترم میپرسم فقط مجبورم اینجا برم به دکترم بگم ببینم نظرش چیه چون میترسم وقتی زنگیدم رویان بگم احتمالا دعوام میکنن که چرا سرخود آسپرین میخورم..‌.حضوری هم دیگه نمیتونم برم تهران شوهرم مریضه نمیتونه رانندگی کنه

ممنون بابت راهنماییات عزیزم اتفاقا خودمم اون موقع نگران همین لخته شدن خون بودم که با شما مشورت کردن اتفاقا فکر کنم برام خوب بوده..اخه تو دوتا انتقال قبلیم داشتم برام عجیب چرا رویان بهم نداد🤔🤔