2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045156 بازدید | 684431 پست
فکر کنم بالای ٣۵ سال رو ریسک بالا میزنن. البته من با توجه به اینکه نزدیک سه سال از بارداری قبلیم میگ ...

من 36 هستم، فعلا برم غربالگری ببینم خدا چی میخواد

برام دعا کن عزیزم، ممنون😙

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
راستی این ریسک چیه من نمیدونم ؟عدد nt1/3بود از من

عدد ان تیت خداروشکر عالیه کلا زیر دو میگن خوبه

ریسک برای آزمایش خون هستش

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من اون دوتا ختم و خوندم ولی ختم یا علی رو فرصت نکردم...بجز اونا هم هر روز حدیث کسا،زیارت عاشور ...

چقدر درسته حرفتون

هرکار خیر و نذری با نیت ۱۴ معصوم حتما جواب میده

انشالله که وقتت برای ادای نذرهات بره.

من کلی نذر کردم اما نشد.

امیدوارم خدا زودتر به دل منم رحم‌کنه.چون واقعا توی مرحله ی سختی از زندگی ام.و دکتر رفتن از لحاظ روحی اذیتم میکنه.

شما و همه ی خانمهایی که خدا براتون معجزه کرده برای همه ماها که منتظریم دعا کنید.انتظارمون طول نکشه

سلام.امیدوارم تمام دوستان خوب و مهربون همگی تا الان باردار شده باشند و دوستان جدیدمون هم بزودی در ای ...

@آستاره۷۲    

عزیزم آستاره میخاست. اگه زحمت بکشی براش بزاری

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
@آستاره۷۲     عزیزم آستاره میخاست. اگه زحمت بکشی براش بزاری

من خیلی وقته اینجا سر نزدم و دوستان رو نمیشناسم....تگش کنید پیام بده

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من 36 هستم، فعلا برم غربالگری ببینم خدا چی میخواد برام دعا کن عزیزم، ممنون😙

عزیزم باردار شدی ییییی .....بسلامتی.....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
من خیلی وقته اینجا سر نزدم و دوستان رو نمیشناسم....تگش کنید پیام بده

ببخشید سلام یادم رفت

سلام عزیزم. تگش کردم گلم. بازم میکنم

@آستاره۷۲    

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

خانما خواهش میکنم کمکم کنید من۵شنبه پانکچرشدم امروز اومدم سونو انجام دادم قراربود برام انتقال بدن سونو کرد گفت داخل اندومترم مایع هست و ضخیمه به نظرتون باید چیکار کنم خوب شه گفت پریود شدم برم اگه خوب نشده بود باید هیدروسکوپی و خراش رحم بدن خیلی میترسم

سلام فدات عزیزم امروزیکم خورد توذوقم آسپرین ندادن.فقط کپسول فرتیل سی ام دادن روزی ۳تا تو کل روز می ...

عزیزم آسپرين واجبهههههه با اون همه استرادیول 😨😨😨😨😨 آخه چه جوری آسپرين نداد!!!!!! عزیزم حتما تماس بگیر مطب و بگو بهت بده، شما باید روزی 1 عدد آسپرين 80 بخوری

آره گلم ان شاء الله بالا میره، فقط آب زیاد بخور و هر 6 ساعت 2 عدد قرص استرادیول مصرف کن، اگر همه رو همزمان استفاده کنی اثر نمیکنه

عزیزم شما نحوه قطع استرادیولتون چطور بود ؟ چند هفته دیگه قطع کردین کامل . من الان امروز یازده هفته و ...

من قرار بود تا هفته 10 قطع کنم ولی به خاطر شدت زیاد تهوع و بالا آوردن های مکرر هفته 9 قطع کردم

این جوری بود که من 4 تا استرادیول داشتم، سه روز 3 تا خوردم 

3 روز 2 تا خوردم و بعد 3 روز یک عدد و تمام 👋

شما هم باید یه کم استیبل بشی و وقتی خون ریزی نداشتی دیگه قطع کنی، حتما تماس بگیر مطب تا بگن چند روز دیگه میتونی قطع کنی

عزززیزم، چه فندقهایی بودن وقتی به دنیا اومدن، خدارو شکر که صحیح و سلامت هستن، تا چشم رو هم گذاشتی بز ...

فدای تو عزیزدلممم 

ممنونم 

ان شاءالله کوچولوی تو 😍

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
من قرار بود تا هفته 10 قطع کنم ولی به خاطر شدت زیاد تهوع و بالا آوردن های مکرر هفته 9 قطع کردم این ...

سلام زینب جان....تبریک منو پذیرا باش با تاخیر خیلی زیاد....دیگه بچه نازت بزرگ شده من تازه تیریک میگم.....ماهی رو هر وقت از اب بگیریم تازس

فدای تو عزیزدلممم  ممنونم  ان شاءالله کوچولوی تو 😍

خدایا شکرت چه عالیه میبینم دوستان باردارن.......مبارکت باشه

سلام خوبی لیانا تو اکو قلب رفتی ؟ دکتر اول به من نگفت فقط انومالی و نوشت برم خودم گقتم گفت تو ای وی ...

سلام عزیزم مممنون خودت خوبی 

نه من اکو قلب نرفتم ولی ای وی افی ها رو میفرستن مثلا زینب جون هم رفته بود 

آنومالی بهتر تو هفته ۱۸ بری من خودم ۱۸ هفته و ۲ روز رفتم بعد وقتی سونو انجام شد وقت اکو قلب بگیر  

البته بگم خیلیا تو ای وی اف اکو قلب هم نرفتن تو همین تایپیک الان اسمشون هم یادم نیست خداروشکر بچه هاشونم سالم سالمن

حالا چون دکترت حساس ازت خواسته برو صدری هم انجام میده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷