2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045094 بازدید | 684427 پست
نوشته هام قفل کردن مجبور شدم اسکرین بگیرم برات بفرستم ببخشید...نرجس خاتون و نوشتم نرگس یه ختم دیگه ...

گلم غیر ختمی الان‌گفتی چه ختم دیگه ای انجام دادی؟

من شنیدم ختم زیلرت عاشورا به روش آیت الله حق شناس معجزه میکنه

اما خیلی خیلی سخته!

من زیارت عاشورا رو‌عادی میخونم!اما تاحالا از ته قلبم و به نیت خاصی نخوندم!

بنظرم خدا انقدر مهربون هست که با دل شکسته ازش بخوای حتما بهت میده!

مخصوصا به ما ها که آرزوی بچه دارشدن زو‌گذاشته تو دلمون😍😍

فقط امیدوارم زودتر آرزوی همه ی خانمهای منتظر فرزند رو برآورده کنه🙏💚

عزیز دلم پس اونا لک لانه گزینی بود خیلی خیلی خوشحال شدم الهی که اینماه به راحتی برات بگذره و نی نی ...

آره عزیزم چقدر گریه کردما🤗انشاالله

ممنونم مهربون ،،،همینطور برای شما مامان خانوم😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم چقدر گریه کردما🤗انشاالله ممنونم مهربون ،،،همینطور برای شما مامان خانوم😍😍

فدات بشم 

انشالله

انشالله

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
قابلتو نداشت عزیزم😍💖💖

زی زی جان واقعاااا نمیدونم چجوری بهت بگم ک چقد خوشحال شدم خیلی برات دعا کردن حتی برای شوهرت..واسه همه بچها سوره یاسین خوندم..من امروز عصری میرم ازمایش تیتر بتا..ولی دیشب و امروزصبح بی بی چک زدم منفی شد

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
ممنون ستاره جان همچنین شما عزیزم😍😍

مبارکت باشه عزیزممم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
عزیزم منم حساسیت دارم به چی نمیدونم ولی یه وقتایی تمام بدنم کهیر میزنه و خارش میگیره ولی انوکسا مشکل ...

پس چرا نوشته ایمنی بدن رو بالا میبره!!!! 

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
بچه ها سلام انقد چیزا میاد تو ذهنم دارم دیوونه میشم برای من که حساسیت دارم و بدنم خارش میگیره و که ...

سلام عزیزم منم اولین ای وی افم به یکی از داروها حساسیت نشون دادم که احتمال دادم به پروژسترون بوده و خیلی شدید کهیر زدم ولی انتقالم منفی شد تا ۱سال هم کهیر میزدم ولی دفعات بعد همون داروهارو استفاده کردم که هپارینم جزئش بود ولی خدارو شکر حساسیتم از بین رفته بود و کهیر نزدم شما هم نگران نباش انشالله شما هم نمیزنی. راستی من الان تو بارداریم فهمیدم به داکسی سایکیلین و سفکسیمم حساسیت شدید دارم و کهیر میزنم شما هم در جریان باش

گلم غیر ختمی الان‌گفتی چه ختم دیگه ای انجام دادی؟ من شنیدم ختم زیلرت عاشورا به روش آیت الله حق شناس ...

عزیزم من اون دوتا ختم و خوندم ولی ختم یا علی رو فرصت نکردم...بجز اونا هم هر روز حدیث کسا،زیارت عاشورا و دعای توسل میخوندم و گوش میدادم...گوش کردن بهشون واقعا به ادم آرامش میده

هر روز ذکر لا تذرنی فردا و انا خیر الوارثین رو ۵۰۰ بار میگم و ذکر فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین رو ۲۰۰ بار در روز

منم شنیدم زیارت عاشورای ایت الله حق شناس خوبه ولی نتونستم انجام بدم بقول شما سخته

فقط هر کاری میخوای بکنی تو هر مرحله ای نذر کن به نیت ۱۴ معصوم حتما جواب میگیری...من از الان باید بشینم نذرامو ادا کنم اگه بدونی چقد نذر دارم یه طومار نوشتم...دیروزم قبل ازمایش برا امام حسین نذر ختم قرآن کردم آخه چند روز دیگه اربعینه،،،قربون آقا برم جوابمو داد😍😍😍

ان شاالله مثبت باشی گلم

ان‌شاالله ولی دیگ فکرنکنم بی بی چک منفی..خیلی‌امید داشتم با اولین انتقالم میشه..ولی هرچه خدابخواد...از همه دوستای گلم‌میخوام برام دعاکنید

سلام عزیزم منم اولین ای وی افم به یکی از داروها حساسیت نشون دادم که احتمال دادم به پروژسترون بوده و ...

من اولین آی وی افم اصلا نه خارش گرفتم نه کهیر زدم اصلا قرص هیدروکسی زین نخوردم

اما  این آی وی اف دومم دوبار هیدروکسی زین خوردم وحس میکنم تاثیر گذاشته.. 

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸