2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
اره واقعا درست میگید،  از طرفی دکترم استرس میده مدام میگه بزن از طرفی این مراکز....  آخه ا ...

عزیزم هیچ لزومی نداره توی بارداری تو مراکز بهداشت تشکیل پرونده بدی. راستش من انقدر تشخیص اشتباه ازشون برای دخترم دیدم که هیچ اعتمادی بهشون ندارم. برای بارداری دومم هم نرفتم بهداشت و نخواهم رفت. فقط نمیدونم با واکسن آنفولانزا چکار کنم چون دکتر منم خیلی تاکید داره حتما بزنم.

دیشب دکتر بودم بنده خدا برام تماس گرفت که پیگیری کنه چطور میتونم واکسن رو بگیرم. گفتن احتمالا با نامه معرفی پزشک هم تزریق میکنن اما امروز هر چی تماس میگیرم با مرکز بهداشت تلفن رو جواب نمیدن. از طرفی اون مرکز بهداشت پایگاه مراجعه کرونایی هاست و جرات نمیکنم حضوری برم بپرسم 🙄

قربونت منظورم همون آزمایش خون بود عزیزم، جوابش یه هفته طول میکشه بیاد؟ من بخاطر سنم استرس دارم ریسک ...

شادن جون مگه جنین های شما از قبل نبودن؟ برای منم بخاطر سن ریسک رو بالا زده بود اما وقتی دکتر فهمید جنین ها برای سه سال پیشه گفت اهمیتی نداره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها ببخشید🤦🏻‍♀️اره ۲۰ برج جوابش اماده میشه .تو روخدا نگران نباش من مطمئنم همه چی خوبه .راستی هنوز ...

توکل به خدا

آره هم انوکسا هم پروژسترون(آمپول و شیاف)

فردا برم ببینم دکتر کمش نمیکنه، یه دوستی دارم دکترمون یکیه میگفت تا ماه آخر آمپولارو قطع نمیکنه کلا😕

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
شادن جون مگه جنین های شما از قبل نبودن؟ برای منم بخاطر سن ریسک رو بالا زده بود اما وقتی دکتر فه ...

عزیزم برای من 11 ماه فریز بودن تقریبا، دوست داشتم از اول سل فری بدم ولی خب خیلی گرونه نزدیک سه تومنه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم برای من 11 ماه فریز بودن تقریبا، دوست داشتم از اول سل فری بدم ولی خب خیلی گرونه نزدیک سه تومنه

فکر کنم بالای ٣۵ سال رو ریسک بالا میزنن. البته من با توجه به اینکه نزدیک سه سال از بارداری قبلیم میگذره بازم ریسک این سری کمتر از بارداری اولم بود. همون بارداری اول هم با متخصص ژنتیک صحبت کردم گفت نیازی به سلفری نیست. 

البته بستگی داره که ریسک هم چقدر بالا باشه. 

در کل منظورم اینه که حتی با سن بالاتر ممکنه ریسک کمتر باشه 

توکل به خدا آره هم انوکسا هم پروژسترون(آمپول و شیاف) فردا برم ببینم دکتر کمش نمیکنه، یه دوستی دارم ...

پس من که تقریبا ۱۰ روزه قطعش کردم فقط به خاطر هماتومم صبح و شب شیاف میزارم من از مرکزم پرسیدم 

دکترمنصوره علیرضایی.ازدکترای معروف صارم بود که الان تو مامه

اره علیرضایی لاهوتی شنیدم صارم بودن رفتن مام

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
راستی این ریسک چیه من نمیدونم ؟عدد nt1/3بود از من

عددش خوبه نرماله....ان تی و ان بی نشان دهنده تیغه بینی و ضخامت گردن گه تشخیص میدن بچه سنروم داره یا نه بالای عدد دو نیم میگن باید یه ازمایش دیگه هم بدن فکر کنم آموسنتیز هستش

خدا خودش نظر کنه

سلام.امیدوارم تمام دوستان خوب و مهربون همگی تا الان باردار شده باشند و دوستان جدیدمون هم بزودی در این راه نتیجه مثبت بگیرند.

من یک بسته 100 تایی اووابوست دارم پلمپ..اگر کسی خواست یه پیام بدید.....خودم دیگه نمیخوام بخورم.

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،