2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045065 بازدید | 684424 پست
بستگی به خود فرد و شرایطش داره عزیزم . من روز ۱۶ انتقال داشتم . داروهامم فرتیل سی ام روزی ۳تا . سیکل ...

به من آ اس آ داده با ال دی میشه دوره دوم که پریود شدم برم ولی ال دی میخورم حالت تهوع دارم

خدا خودش نظر کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان من دیروز رفتم سونو nt نینیم حالش خوب صدای قلبشو برا اولین بار شنیدم😍هماتومم در حال جذب ...

سلام فریبا جون، خداروشکر عزیزم❤

چند هفتت هست که رفتی؟ منم فردا قراره برم خیلی استرس دارم😶😶😶 برام دعا کن جوجم سالم باشه

غربالگری ام دادی؟ من میگم دوتاشو فردا یجا بدم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزم،،،  یه چیزی شده گفتم اینجا هم بگم که دوستان هم بدونن. میدونم شما نمیخواید واکسن آنفل ...

عزیزم مطمئن باش پرونده ام میداشتی یه بهانه دیگه از جیشون در میاوردن که ندن اینجا ایرانه و همه ی اینا کاملا عادیه، غیر از این باشه باید شک کنیم😉😉😉

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه ها سلام انقد چیزا میاد تو ذهنم دارم دیوونه میشم برای من که حساسیت دارم و بدنم خارش میگیره و که ...

عزیزم منم حساسیت دارم به چی نمیدونم ولی یه وقتایی تمام بدنم کهیر میزنه و خارش میگیره ولی انوکسا مشکلی برام پیش نیاورده خداروشکر، فکر نمیکنم ربطی داشته باشه مگه اینکه با زدن انوکسا حساسیتت شروع بشه ولی اگه از قبل داشتی ربطی نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم مطمئن باش پرونده ام میداشتی یه بهانه دیگه از جیشون در میاوردن که ندن اینجا ایرانه و همه ی اینا ...

اره واقعا درست میگید،  از طرفی دکترم استرس میده مدام میگه بزن از طرفی این مراکز....  آخه از این ناراحت شدم که میگه داریم ولی مال پرونده داراست که شاید اومدن زدن شایدم نیان اونا اولویت دارن بعد من ندارم....  من اصلا نمیدونستم تو بارداری حتما باید بریم خانه بهداشت فکر میکردم بعد تولد بچه فقط میبرن اونجا واکسن میزنن،، از بس تو این چند سال تو مراکز ناباروری مشغول بودیم که از بعد قضیه غافل بودم مخصوصا تو اوضاع کرونا دیگه آدم سعی میکنه کمتر جایی بره،،،  حالا ببینید کی بازار سیاه این واکسن آنفلوآنزا دربیاد،،،  

اسید فولیک پردنیزولون روزی دو تا امپول و شیاف پروژسترون هرکدوم روزی یکی هپارین روزی دوتا استرادی ...

مگه باردار شدب نرفتی پیشش

ویتامین دی ...بهت نداده؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام دوستان من دیروز رفتم سونو nt نینیم حالش خوب صدای قلبشو برا اولین بار شنیدم😍هماتومم در حال جذب ...

خداروشکر عزیزم جفتت هم میره بالا تا سونو آنومالی فقط کار سنگین نکن قسمت منتظرا 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
وااای خداروشکر من اکثر این کارارو کردم  فقط بعضیاشو انجام ندادم مث بادکش بنظرت تو این هفته ان ...

نوشته هام قفل کردن مجبور شدم اسکرین بگیرم برات بفرستم ببخشید...نرجس خاتون و نوشتم نرگس

یه ختم دیگه هم که انجام دادم ختم بسم الله رحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم بود که روز اول ۱۰۰ تا میگی روز دوم ۲۰۰ روز سوم ۳۰۰ تا و الی آخر تا ۴۰ روز که هر روز صد تا بالا میری و حتما از روز یکشنبه باید شروع بشه و چهلمین روزش میشه پنجشنبه که همون روز آخر غروب باید یه چیزی مثلا خرما یا شکلات یا چیز دیگه رو خیرات کنی...من همون غروب پنجشنبه که شکلات و خیرات کردم فردا صبحش لک دیدم که فکر کردم پری اومد کلی گریه کردم نگو لک لانه گزینی بودا🤗🤗🤗

یه ختم مجرب دیگه هم هست ختم یا علی تو گوگل سرچ کنی هست توضیحش،،،مردم مکه هروقت حاجتی دارن ۱۲تا نخود میگیرن و به هر کدوم از نخودا ۱۰۰۰بار یا علی میخونن مجموعا میشه ۱۲هزار تا یا علی اینم خیلی حاجت میده البته من با اینکه خیلی دوس داشتم این ختم و هم انجام بدم اما نتونستم یعنی فرصت نکردم

حالا شما هر کدوم اینارو اگه تونستی انجام بده عزیزم انشاالله خدا حاجتتو میده

خیلی حرف زدم وای🙈🙈🙈🙊🙊🙊

زی زی جون مبارکه عشقم  از تهههه دلم امیدوار شدم برات  انشاالله نی نی رو سالم بغل بگیری&n ...

ممنون زهراجان بله یادمه عزیزم ممنون از اینکه بهم اونهمه دلداری دادی انشاالله خدا جواب این خوبیاتو با مادرشدنت بده و دلتو شاد کنه مثل دل من... الهی آمین🙏🙏