2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045103 بازدید | 684429 پست
وااای زی زی جون باورم نمیشه چقد ناراحت شدم شرایط همسرت رو گفتی و اینکه پریود شدی  چه کار خوبی ...

سلام عزیز دلم ممنونم از لطفی که بهم داری...آره واقعا هر چی دارم از خدا و ائمست...

انشاالله تو هم دفعه بعد با خبرای خوب بیای و خوشحالمون کنی فقط از خدا و چهاره معصوم بخواه ناامیدت نمیکنن،،، عزیزم الهی هرچه زودتر به آرزوت برسی😍💖😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها میشه بگید آی وی اف تعیین جنسیت و پانکچر و انتقال جنین برای شما چقدر شده و کدوم مرکز؟!&n ...

سلام خوبی بیا تهران اقدسیه کیلینیک نیکان دکتر امیری واقعا دکتر خوبیه ...مطب شخصیش هم تو فرمانیه

خدا خودش نظر کنه
سلام خوبی بیا تهران اقدسیه کیلینیک نیکان دکتر امیری واقعا دکتر خوبیه ...مطب شخصیش هم تو فرمانیه

میدونید هزینه پانکچر و تعیین جنسیت و انتقال چقدره؟ 

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
سلام عزيزم فكر كنم يك همراه اشكالي نداشته باشه ، ملاقات ممنوع هست ، چون خواهر شوهر من هم فردا زايمان ...

سلام عزیزم،،،  یه چیزی شده گفتم اینجا هم بگم که دوستان هم بدونن. میدونم شما نمیخواید واکسن آنفلوآنزا بزنید ولی گفتم بگم من الان از خانه بهداشت برگشتم خیلی واقعا از سیاست ها تعجب میکنم منی که شاغلم و هر روز تا مرکز شهر میرم و با صدجور آدم در ارتباطم چون تو مرکز بهداشت پرونده بارداری نداشتم بهم واکسن ندادن گفتن اونی که نه ماه میاد اینجا اون براش واکسن گرفتیم شما هم باید میومدید تشکیل پرونده میدادید هرچی گفتم من بخاطر کرونا نیومدم و کلا هم روزهایی که شما تشکیل پرونده میدید من سرکارم و آی وی اف هستم و.......  قبول نکردن.،  واقعا دنیا برعکس شده،،  من حتی از دکترمم نامه دارم و دکترم اصرار شدید داره باید بزنم خود بهداشت هم گفت باید شما بزنید ولی ما به تعداد پرونده هامون گرفتیم!!!!!!!

بله با ivf,مریض نصرم والا تازه ۲۴ روز از انتقالم گذشته و هیچ سونویی نرفتم، چون رام دوره دعام کن سه ...

نگران نباش عزیزم بارداری پوچ معمولا تکرار نمیشه . اینم شانس من و شما بود . من که با جنین بلاست پوچ شده بود . اصلا هم نگران بتا نباش بدن هر فرد با فرد دیگه فرق میکنه . من این بار روز ۱۴ بتام ۸۵۳ بود ولی فکر نکنم ربطی داشته باشه . شما بتات چند بود ؟ چند بار انتقال دادید تا الان ؟ نگران قلب نباش بری سونو حتما میبینیش 

سلام عزیزم خوبی‌؟ آره گلم لکه به خاطر انوکسا هست برای شما گویا نیاز نیست فعلا، حتما قطع کن تا دوباره ...

ممنونم عزیزم . از دیروز دوباره قطعش کردم . داستانی شده برای خودش . مرسی که هستی❤

نه گلم با خیال راحت قطع کن، وقتی خون ریزی داری یعنی بهت نمیسازه  و اگر بعد از قطع کردن کمتر نش ...

عزیزم شما نحوه قطع استرادیولتون چطور بود ؟ چند هفته دیگه قطع کردین کامل . من الان امروز یازده هفته و یک روزم و روزی دوتا دارم میخورم . پس کی تموم میشه استرادیول ؟

عزیزم شما نحوه قطع استرادیولتون چطور بود ؟ چند هفته دیگه قطع کردین کامل . من الان امروز یازده هفته و ...

برای انتقال چه داروهایی میدن و روز چند پری انتقال میدن؟

خدا خودش نظر کنه
برای انتقال چه داروهایی میدن و روز چند پری انتقال میدن؟

بستگی به خود فرد و شرایطش داره عزیزم . من روز ۱۶ انتقال داشتم . داروهامم فرتیل سی ام روزی ۳تا . سیکلوژست روزی دوتا . دوفاستون روزی دوتا . هیدروکسی کلروکین روزی دوتا . انوکسا روزی یکی . آسپرین روزی یکی . فمبیون ۱ روزی یکی . استرادیول روزی ۴ تا . اینا برای بعد از انتقالم بود