2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045152 بازدید | 684431 پست
از شانس ما زایمانمون افتاده زمان کرونا، الان من استرس تست دادن هم دارم از طرفی شاید یکدفعه همراهم عو ...

خدا لعنت این کرونا، که گرفتارمون کرده متاسفانه،و همه این دغدغه ها و داریم، ان شاالله هم تستت بی درد سر باشه هم زایمان راحتی داشته باشی و نی نیتو به سلامت بغل بگیری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی‌؟ با این همهههههه استرادیول بهت آسپرين دادن؟؟؟  دوز ها رو جدا میخوری؟ یا همه ر ...

سلام فدات عزیزم امروزیکم خورد توذوقم

آسپرین ندادن.فقط کپسول فرتیل سی ام دادن روزی ۳تا

تو کل روز میخورمشون با آب زیاد

زینبی جون بنظرت آندومترم میره بالا؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
نه خودم نخواستم ان تی بمنم ۱۷ ابان داده😅 ای وی اف بودم گفت ریسک نمیکنیم برا طبیعی. نگران نباش گوشت ...

ممنون عزیزم از راهنماییت، خدارو شکر وزنش خوب بوده تو 34 هفته، ان شاالله تا آخرش همینجور عااالی پیش بره براتون

عزیزم من از دو ماه قبل هفته سه یا چهار بار حدود ۱ ساعت پیاده روی میکردم...بیشتر گرمی میخوردم و لبنیا ...

وااای خداروشکر من اکثر این کارارو کردم 

فقط بعضیاشو انجام ندادم مث بادکش

بنظرت تو این هفته انجام بدم تاثیری داره؟

البته اگه آندومترم بره بالا

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
عزیزم من از دو ماه قبل هفته سه یا چهار بار حدود ۱ ساعت پیاده روی میکردم...بیشتر گرمی میخوردم و لبنیا ...

دست گلت درد نکنه که اینقد ریز به ریز نکته هاشو بهم گفتی ممنونتم مهربونم😘😘🎀🎀💝💝🌈🌈

وااای زی زی جون باورم نمیشه چقد ناراحت شدم شرایط همسرت رو گفتی و اینکه پریود شدی  چه کار خوبی ...

پس چرا پریود شده بود؟ مگه امکانش هست با پریودی بارداربشی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستای مهربونم من امروز روز ۱۴ انتقالم بود سه تا جنین بلاست انتقال داده بودم...بتام و یه ساعت پ ...

زی زی جون مبارکه عشقم 

از تهههه دلم امیدوار شدم برات 

انشاالله نی نی رو سالم بغل بگیری 

فقط حرفمو یادت بیار که اونروز گفتی همسرت ناراحته درد داره گریه میکنم ....بهت گفتم قطعا خدا داره نگاهت می‌کنه ویه زمانی برات میشن خاطره 

ماشاالله خداروهزارمرتبه شکر

بچه ها سلام

انقد چیزا میاد تو ذهنم دارم دیوونه میشم

برای من که حساسیت دارم و بدنم خارش میگیره و کهیر میزنه تجویز انوکساپارین درست بوده؟ این دارو ایمنی بدن رو بالا میبره.. من شدیدا تو روزهای انتقال حساسیت داشتم و مطمئنم همین چیزا باعث از بین رفتن جنینم شد

ای وی اف اولم اصلا بعد انتقال از این دارو ها استفاده نکردم

فقط آمپول پروژسترون میزدم

حالم بد میشه بهش فکر میکنم

توروخدا اگه چیزی میدونید جوابمو بدید

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
بتات منو امیدوار کرد  اخه روز نه ارمایش دادم کمتر از 2  بود  شما گفتین روز 13 بتاتو ...

حتما دعا میکنم 

قربونت برم صبر کن زود نرو واسه آزمایش 

انشالله که میای و خبر خوب میدی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد